Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 7M 15M na Prostem LED Niz Luči Nepremočljiva E26 E27 S14 2W LED Retro Edison Žarnico, Žarnice Ulica Vrtna Teras Počitnice Razsvetljavo Povečaj

7M 15M na Prostem LED Niz Luči Nepremočljiva E26 E27 S14 2W LED Retro Edison Žarnico, Žarnice Ulica Vrtna Teras Počitnice Razsvetljavo

€51.66

-30 %

€73.80

Nov izdelek

Žarnica količina 12pcs S14 žarnice/24pcs S14 žarnice
Postavka Vrsta Biseri
Napetost 110V/120V/220V/240V
Številka Modela CF-LM12|KS-LM14
Poreklo CN(Izvora)
LED Žarnica Slog Edison Letnik 2W S14 žarnice žarnica
String Dolžina 7.5 m/24ft 12 Led, 15m/48ft 24 Led diodami
Slog Zunanji Luč Niz Nepremočljiva z LED bulb
Vir Napajanja AC
Paket Velikost 24 x 24 x 17cm/34 x 24 x 24cm
Nepremočljiva Da, Nepremočljiva, Vremenske
Niz Barve črna
lučka znanja E26/E27
Certificiranje PSE
Oblika Kaplja Vode
Barva Svetlobe Toplo Bela
Blagovna Znamka prim rastejo
Package Teža 1.95kg/3.78kg

Zunanji Weatherprooof 12/24 Niz LED Luči 24ft 48ft z S14 2W LED Žarnice Žarnica Letnik Edison Trakovi luči za Teras Park

VINTAGE IZPOLNJUJE ENERGETSKO UČINKOVITA

Zavedamo se, romantično pritožbe edison niz luči.Pa razsvetljave podjetje, želeli smo ustvariti lep zunanji niz svetlobe, ki prav tako prinaša prednosti LED razsvetljave.Rojen iz vizije, ki je bila PRIM Rast je VODIL Komercialno Niz Luči z Edison-Slog Žarnice.

24 VTIČNICE in 24 LED ŽARNICE - Naši zunanji niz svetlobe vključuje 24 žarnice z žarilno nitko z 24 standard E26/E27 vtičnice.Vtičnice bo primerna za vsako žarnico z združljivimi znanja, tako da boste imeli možnost prehoda svoj stil.

POVEŽITE VEČ NIZOV - Skupno string dolžina svetlobe je 48 centimetrov, kar je dovolj dolgo za uporabo v vseh možnih nastavitev.Ženski vtičnico na nasprotni strani omogoča povezave do 10 strune za noge lepih teras niz luči.

VGRAJEN ZANKE ZA OBEŠANJE - Preprost in enostaven za uporabo vtičnico oblikovanje zanke omogoča odloži in namestitev kjerkoli, da je želeno - visi niz luči v prostem kotička za dvorišču zabavah in porokah, ali v zaprtih prostorih za mestni navdih.

UL-NAVEDENI & ODPORNA na VREMENSKE vplive - S popolnoma zaprti in self-gasketed vtičnice, ti LED komercialne razred string luči so prepričani, da ostanejo suha, tudi v najslabših vremenskih razmerah.

5-LETNO GARANCIJO - Naš niz LED luči, ki so zajete z enoletno garancijo neomejeno.Vaše zadovoljstvo zagotovljeno!Pišite nam za enostavno in hitro zamenjavo.

ZAKAJ LED?

Seveda, te luči so lepi, vendar ne LED res razlika?

S prehodom na LED Niz Luči, ki se odločijo za vpliv:

Porabo Energije - Z 2 vatna žarnica, ki jo uporabljate, manj energije, na žarnico, glede na tradicionalne žarnice.

Vaše Denarnice - Tu so mimo prihranki energije za vaš mesečni moč zakona in odreže stroški zamenjava klasičnih žarnic.

Vaša Sposobnost za Povezavo Več Strune - lahko connecet več nizov (do 10) na isto električno vtičnico, brez energije preobremenitve.

Vašo Prihodnost sobota - Z 45,000 uro žarnica, življenjska doba, zapravljaš svoj sobotah, da bi počel kaj drugega, ampak preklapljanje iz mrtvih žarnice.

Zemlja - Zadnji, vendar ne najmanj pomembno, ste zmanjšati ogljični odtis in ohranjanju okolja.

Značilnosti:

TEŽKE, TRPEŽNE VISI KLJUKE

Preprost in enostaven za uporabo vtičnico oblikovanje zanke omogoča odloži in namestitev kjerkoli, da je želeno - visi niz luči v prostem kotička za dvorišču zabavah in porokah, ali v zaprtih prostorih za mestni navdih.

POVEŽITE VEČ NIZOV SKUPAJ

Povezovanje do 10 niz LED luči skupaj!Popolnoma zaprti povezava točk ohraniti vlago.Poleg tega, ženski koncu lahko brez obeh skrajnih off in zaprti, če več nizov niso povezana skupaj.

WEATHERPROOFED KABLI IN NAPELJAVE,

S popolnoma zaprti in self-gasketed vtičnice, ti poslovni razred string luči so prepričani, da ostanejo suha, tudi v najslabših vremenskih razmerah.

1.Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2.Plačilo mora biti izvršeno v 3days naročila.

3.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.Plačilo mora biti opravljeno v roku 7 dni.

1.Mi ladje po vsem svetu(pričakujejo nekaterih državah in APO/FPO).

2.Postavka bomo poslali v roku 2 dni po prejemu plačila.

3.Na splošno čas dostave je 10~60 delovnih dneh.Vendar zaradi različnih carinski obračun čas v različnih državah, se bo učinek parcela je običajni dobavni rok, zato prosimo, da v stojalo, ga.

4.Sprejemamo DHL, UPS, EMS in drugi Izrazi, če morate spremeniti način dostave, prosimo, da stik z mano.

5.Prevozni stroški, ki niso vključene uvozne davčnih dajatev, ki meri davčno, kupec naj bi reponseble za te carine.

6.Če ne boste dobili vaš paket v 45days, prosim stik z nami v najkrajšem možnem času, bomo rešiti v prvič.

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30days, da se vrnejo od datuma, ko jo je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO .Ni IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni packageing in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš položaj.

3.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz aliepxress.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelka ne kot advertiased.

1.12 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen postavke damanged in/ali zlorabljena prejema).Dodatki pridejo s 3-mesečno warrnty.

Oznake: linearnih ležajev sc20uu, c10w brez napake, železna kaplja vode luči, led niz batterie na prostem, mala žarnica niz, bonsaj terarij, e40 led, e27 vrv, lm16luu, rastejo notranji šotor.

Napiši mnenje

7M 15M na Prostem LED Niz Luči Nepremočljiva E26 E27 S14 2W LED Retro Edison Žarnico, Žarnice Ulica Vrtna Teras Počitnice Razsvetljavo

7M 15M na Prostem LED Niz Luči Nepremočljiva E26 E27 S14 2W LED Retro Edison Žarnico, Žarnice Ulica Vrtna Teras Počitnice Razsvetljavo

Podobni izdelki