Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! PIron Kovinski Diamantno Niz LED Luči Garland baterijsko Božič Stranka Vrt Doma Dekoracijo LED Luč Svetlobe Povečaj

PIron Kovinski Diamantno Niz LED Luči Garland baterijsko Božič Stranka Vrt Doma Dekoracijo LED Luč Svetlobe

€8.60

-4 %

€9.05

Nov izdelek

Postavka Vrsta Biseri
Uporablja počitnice Božič, Halloween, Novo Leto, Rojstni Dan
Uporaba počitnice okraski,poročno obleko gor soba
Napetost 3V
Oblika Nepravilna
Barva LED Toplo Bela
Vir Napajanja Suhe Baterije
Blagovna Znamka DOMA GEM
Tip Vtiča NOBEN
svetloba 10 kos
Nepremočljiva No
Številka Modela Železo Kovinski Diamantno Niz LED Luči

************************************************************************************************************************

Parametri barva Svetlobe:Toplo bela LED sijalka kroglice količina: okoli 10leds Dolžina:1,5 M Vklop / source:2*AA bettery(2 x AA baterije, ki niso vključno z Žico) material: Bakrene Žice+železa Lahka oblika:Diamant Pozornost: je morda nekaj napak zaradi ročnega merjenja,to je podvržen dejanski izdelki.Kot različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki lahko rahlo razlikujejo od zgoraj, slike, hvala za vaše razumevanje.

Package vključeni

1pcs x Diamant obliko LED luči niz

Slike Prikazujejo

Taizhou Luckystar Umetnost In Obrti Co., Ltd.je munufacturer razsvetljave dekor.Specializirani smo za izdelavo in izvoz LED nadstrešek znake.

S široko paleto, dobra kvaliteta, ugodne cene in modne modele,naši izdelki so bili izvoženi, da številne države, vključno z ZDA, velika britanija, Avstralija ......

Naš nadstrešek znaki krasijo domove in trgovine z vsega sveta.Lahko odličen pogled na trgovin, strani, bari, poroke ali posebnih dogodkih in še več.Dobri so tudi možnosti za darila za svoje prijatelje.

Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Plačilo mora biti izvršeno v roku 15 dni od naročila.

Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora biti zaključen v 15 dneh.

Postavka so dobavljeni v roku 5 delovnih dni, ko polno plačilo se poravna.

Kitajska Post Air Mail treba traja približno 10-30days ,da pridejo, ampak Rusija in Brazilija, morate o 40days.Če ste v naglici, ki potrebujejo element, bomo ga pošljete po EMS ali posebne zračne linije ali druge fast shipping, ki lahko traja približno 3-7working dni.

Če ne morete dobiti svoje predmete v čas, se,prosimo, obrnite na nas najprej smo wil preverjanje in reševanje je za vas kmalu.

Bomo odgovor na vašo pošto v 24 urah normalno.včasih so malo zamude zaradi vikend ali počitnice.

Če ne morete priti naše pošte po 48 urah,prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na nas, z drugimi poštni naslov.

Vrnitev&Vračilo

Če element je DOA(Dead Prihoda),Kupci Lahko vrnete v 14 Dneh,Smo bo Zamenjal z Novo postavko ko bomo prejeli DOA element.

Obrnite se na nas, Preden boste poslali element nazaj.

Pozitivne povratne informacije(5 zvezdic) je zelo pomembno za nas, bomo zelo uvaževati to.

Če ste nam s petimi zvezdicami povratne informacije in pustite pozitivne komentarje na svoje izkušnje z nami!

Obrnite se na nas, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije,,, bomo poskušali naši moči, da reši vaše težave.

V1: kaj je življenjska doba led kroglice?A: Vse led kroglice v našem šotoru znaki so z visoko kakovostjo, katere življenjska doba je več kot 50000 ur.Q2: Kako plačam za svoj nakup?A: sprejemamo naslednje plačilne metode: kreditno kartico; moneybookers; T/T; western union.V3: Koliko stane, da se ladja v moji državi?O: Naše prevoz je brezplačna, če je vaša država shipping stroški so zelo visoki, smo se zaračuna del stroškov prevoza.V4:jaz sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?A: Zdravo,smo tovarni,smo sprejeli costomize naredili , če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Oznake: xhp100, luč stranka, droop led, ženska obroč gem, garland domov led, človek obroč gem, božič zavese niz, luč papirja, gem lučka, 18650 cree žaromet.

Napiši mnenje

PIron Kovinski Diamantno Niz LED Luči Garland baterijsko Božič Stranka Vrt Doma Dekoracijo LED Luč Svetlobe

PIron Kovinski Diamantno Niz LED Luči Garland baterijsko Božič Stranka Vrt Doma Dekoracijo LED Luč Svetlobe

Podobni izdelki