Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 8pcs/Set Poli Nohtov, Gel lak, Gel za Nohte Kit 15ml Bleščice Hitro Izgradnjo Poli UV lak, Gel Razširitve Akrilni Gel Nohte Art Povečaj

8pcs/Set Poli Nohtov, Gel lak, Gel za Nohte Kit 15ml Bleščice Hitro Izgradnjo Poli UV lak, Gel Razširitve Akrilni Gel Nohte Art

€4.21

-30 %

€6.10

Nov izdelek

Sestavine Smole
Postavka Vrsta poli gel nohtov komplet z led lučka
Funkcija Podaljšanje Nohtov Dolžina
Številka Modela Poli gel nohtov
Vrsta Gel Nohtov
Soak Off soak off uv led, odstranjevalec na voljo
NETO WT 8pcs/set
Poreklo CN(Izvora)
poli gel bleščice poli gel nohtov nasveti
barve 38 barve
Tip 4 Poli gel nohtov
Z Uporabo Podlak /Poli Gel/Nadlak
Jelly Gel Zdravilo 30-60s
Glasnost 15ML
Število Kosov Combo
UV LED Gel Bleščice Poli Gel
Tip 3 Kameleon Poli Gel
Tip 2 Prikrivanje Težko Gel
Orodja UV/Led Lučka za Nohte Obliki,Nail Art Svinčnik
Količina poli gel set
Blagovna Znamka Limegirl

Set za manikiranje z UV-LED Lučka za Lase Hitro Izgradnjo Gel Jasno Poli gel Nohtov Kit Soak Off Gel lak za Nohte Art Orodja

- ♥NOVA TRENDOVSKA NOHTOV ART -- Limegril Poli gel je 100% organski, ki ponujajo zdravo formula, ki ne poškoduje vaših nohtov.To je močnejši, bolj gibljivi , da je lažje nadzorovati kot ostali lak za razširitev izdelkov.To je lažji od akrilnih ali UV-builder gel, ko vam nohti, se zdi, kot da si nikoli ware vsak gel na vaših nohtih.To naredi vaš nohti izgledajo naravne, z zelo dolžina in urejenost.

- ♥HITRO CONVENVIENT in ENOSTAVNA UPORABA -- Limegirl Poli gel posuši zelo hitro, sušenja čas za LED svetilke je le 30-60-ih in UV Lučka je 2 min.Vsak darilni škatli je priložen podroben, barva natisnjena navodila, smo tudi video tutorial in navodila Uporabe Storitev za Stranke, da vam pomagajo zgraditi vaš poli gel za nohte, tako da je enostaven za uporabo, tudi za lak za začetnike.

-♥DOLGOTRAJEN UČINEK & NASVETI -- Limegirl poli gel nohti bo trajal do približno en mesec ali več, z ustreznim nohtov prep (prijave, medpomnjenje in čiščenje ).Za boljši oprijem, lahko uporabljajo tudi nohte dehydrator in premaz, ki lahko traja nohtov veliko več.Kaj je več, lahko ponovno polnjenje vaše nohte približno vsaka dva tedna, ko nove cuticle območju raste.

- ♥TOPLO NASVETI & ODSTRANI NASVETI -- Za preprečevanje gel za lepljenje s čopičem ali drugi poli gel orodja, lahko pomočite čopič v oddaji rešitev (ki niso vključene v to kit ) ali 70% izopropil alkohola , tako da je poli gel lahko izbral in oblikuje na dvojno oblike gladko.Če želite spremeniti nail art stil in odstranite poli gel, lahko datoteko poli gel navzdol in nato rezerve ga.Žebelj vrtalni stroj, ki bo prihranite vaš čas in pomoč, da odstranite hitrejše in čistejše.

Sprejemamo kreditne kartice WebMoney WM TT Western Union Qiwi denarnice, in tako naprej.Kupec morali odgovorni za vse davke ali dajatve, ki se zaračunavajo za svoje lokalne samouprave, če obstaja kakršen koli pristojbine.

Vaše Zadovoljstvo je naš glavni cilj in vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Želimo, da naši kupci 100% zadovoljni z njihovim namenom.Ko prejmete predmet in zadovoljni z izdelkom, prosimo, vzemite si trenutek, da nas pusti pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Bomo pustite 5 Točk DSR povratne informacije za vas.Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z nakupom, prosimo, kontaktirajte nas preko e-pošte ali sporočilo in se bomo potrudili, da rešitev tega problema.NE pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije, brez komunikacije z nami.

1), Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.

2)Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij , se bomo odpravili takoj, hvala vam!

1), Če je vaš izdelek je prikazana kakovost problem , pls posneti fotografije, ki jih želite, nas, da preverite, po preverjanju, bomo poslati vaš paket ali polno nadomestilo .

2)Če je vaša parcela je izgubil ali ne, prejetih v 60 delovnih dneh, bomo poslati vaš paket ali polno nadomestilo .

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil .

1)Na debelo, vam bomo ponudili dicount, če se obrnete na nas, preden boste plačilo

2)Za-spusti dostave, mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo nobenih informacij o nas, če vam ni všeč.

Če vam je všeč naših izdelkih, vas prosimo, dodajte svoje trgovina na seznam "Moji Favoriti" seznam.

Če imate kakršno koli težavo, prosim, pustite sporočilo nam ,mi bo odgovoril vaš e-pošti v roku 24 ur in tudi potrudili, da rešiti vaš problem.

Oznake: kamele bleščice za nohte, gel za nohte venalisa, polygel nasvet komplet za nohte, nail art, Gel Za Nohte, polygel set, dh nohti, lak za nohte, bleščice za nohte, morya nail art.

Napiši mnenje

8pcs/Set Poli Nohtov, Gel lak, Gel za Nohte Kit 15ml Bleščice Hitro Izgradnjo Poli UV lak, Gel Razširitve Akrilni Gel Nohte Art

8pcs/Set Poli Nohtov, Gel lak, Gel za Nohte Kit 15ml Bleščice Hitro Izgradnjo Poli UV lak, Gel Razširitve Akrilni Gel Nohte Art

Podobni izdelki