Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Makartt Gel za Nohte, Komplet 6pcs UV Lak, Gel Polish Classic Rjave Barve podlak in Nadlak Gel Kit, Povečaj

Makartt Gel za Nohte, Komplet 6pcs UV Lak, Gel Polish Classic Rjave Barve podlak in Nadlak Gel Kit,

€19.82

Nov izdelek

Postavka Vrsta Gel Nohtov
Poreklo CN(Izvora)
Sestavine gel lak za nohte
Glasnost 8 ml
Število Kosov Combo
NETO WT 8ML Soak Off Geli
Številka Modela C0626
Količina 8Pcs
Blagovna Znamka Makartt
Vrsta Gel Za Nohte

O izdelku

❤Novo Kava Rjave barve Nohtov, Gel Barv Komplet: S 6 jeseni, pozimi barve geli, in ne obrišite podlak in nadlak, Makartt rjava serije gel lak kit je manj peeling, manj prelom z dodatno moč in dihanje varstvo formula.Nohti videti takoj, izpopolnil in osvetlitev pigmentov. ❤Dolgotrajno Gel Nohti: Z ustrezno uporabo, ta UV gel za nohte, lahko traja 21 dni.Zdrave in okolju prijazne sestavine, gel lak, nizko vonj, nobene škode, do kože in nohtov. ❤Ideja za darilo za Ženske: Makartt UV gel za nohte, set je pakiran v darilni škatli in to je odlična ideja za darilo za ženske, žena, punca, mama, hči.Kot darilo za rojstni dan, Zahvalni Dan darilo, Božično darilo, noč Čarovnic darilo, Novo Leto darilo. ❤Soak off UV/LED Gel za Nohte, komplet: To motno soak off gel lakom kit je treba pozdraviti pod LED/UV svetlobe.Znanja in nadlak vključeni, LED lučka zdravilo za 60-120 sekund, UV svetloba, ki je zdravilo za 2-4 min. ❤Kakovosti Gel Nohtov & Storitve: Makartt ponuja 3-mesečni donos & vračilo prevzem na vašem gel lak za nohte.Za kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bomo odgovorni za kateri koli izdelek težave in pomagati pri iskanju rešitev takoj.

Kako Uporabljati:

Eleganten & Klasične Barve Design

Moda Letnik Gel za Nohte, Komplet: Rjava je modna barva, ki nikoli ne bo šel iz mode.Enakomerno in atmosferski, moden in eleganten, ta gel za nohte, set opravlja udoben občutek, izstopati svoje mature, toplino in edinstven slog.Pokaži vaš modni odnos.

Oznake: gel za nohte, uv, nail art, Dazz, Gel Za Nohte, uv lučka, Gel za nohte, dh nohti, nanos na vrh, nail polygel, gel za nohte, mgo.

Napiši mnenje

Makartt Gel za Nohte, Komplet 6pcs UV Lak, Gel Polish Classic Rjave Barve podlak in Nadlak Gel Kit,

Makartt Gel za Nohte, Komplet 6pcs UV Lak, Gel Polish Classic Rjave Barve podlak in Nadlak Gel Kit,

Podobni izdelki