Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 4x4 Offroad svetlobe kritje za Land Rover Defender pribor luči deli Povečaj

4x4 Offroad svetlobe kritje za Land Rover Defender pribor luči deli

€85.35

-25 %

€113.80

Nov izdelek

Posebne Funkcije sprednje Luči Kritje za Land Rover Defender 90 110 Delov Telesa
Material Aluminij
Primeren Za Žarnice Prednje Smerokaze
Poreklo CN(Izvora)
Primerni Za za land rover Defender 90 110
Ime sprednje luči pokrov
Blagovna Znamka GX

4x4 Offroad led luči kritje za Land Rover Defender pribor luči deli

Ime izdelka :Sprednja Lučka Straže Postavlja Fit: za Auto za Land Rover Defender Barva :Črna ali po Meri en niz Teža :5kg en niz Dimenzije :45*40*15 cm Prostor za Izvora Guangzhou Mesto Kitajske Garancija: 12months Pakiranje :Nevtralna, Pakiranje Značilnosti Izdelka * Cink prevleka za dolgo življenje rje zaščito. * Black avtomobilske v prahu-plast laka za trajnost. * V škatlah, enostavno namestitev. * Priložena kot par. * Zasilni design za udobje in žarnice dostop. * Polni velikosti, da pokrivajo celotno nitko obdaja.

Plačilo 1) sprejemamo Qiwi, Mastercard, Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo je treba vložiti v roku 7 dni.Shippment 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. 2. Nalogi, obdelani pravočasno po obdelavo plačil končano. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne pa tudi dejanske element .So za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljko in priti nazaj v vas ASAP z odgovori.Garancija 1. Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v 30 dneh za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil k nam v garancijskem roku (in v originalni embalažo, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila. 3. Povratni prevoz se plača Kupec.

Oznake: braniti land rover, defender 110 varstvo, denso rog, land rover rc, defender 110 welt, spredaj žar land rover, roko sleev, 4x4 pribor za finance, 110 land rover, neposredno 4x4 oprema.

Napiši mnenje

4x4 Offroad svetlobe kritje za Land Rover Defender pribor luči deli

4x4 Offroad svetlobe kritje za Land Rover Defender pribor luči deli

Podobni izdelki