Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 4pcs 6 Povečaj

4pcs 6" Palčni Led Luči Bar Prah Dokaz Objektiv Zajema Rumena/Rdeča/Črna/Modra/Rdeča/Clear/Yellow Za 7/12/18/24/30/36/42/48/50/52 palčni

€13.48

-7 %

€14.65

Nov izdelek

Posebne Funkcije Zaščito LED svetlobne vrstice pred praskami,prahom,peskom in zunanji škode
Drugi Del Število POKROVČEK OBJEKTIVA ZA LED LUČI BAR
Primeren Za Žarnice Delo Luči
Package Vključeni Le Zaščitni Pokrov (Led svetlobne Vrstice niso vključeni)
Led Svetlobni Tip Pokrov za led delovna lučka bar
barve Rumena / Črna / Rdeča /Clear / Zelena / Modra /Rumena kritje za izbiro
Vrsta Materiala ABS
Primerni Za 6" 12" 18" 24" 30" 32" 36" 42" 48" 50" 52" led luči bar
Blagovna Znamka GQLY
6inch Pokrov velikost Velikost
Proizvajalec Številka Dela 600800

Package Vključeni: 4pcs 6inch Zaščitni Pokrov(Led luči vrstica ni vključena.) Opis izdelka: 6inch Led Luči bar Kritje Nezlomljiv PC materia Uporablja za 6" ali nad dvojno vrstico ravne/ukrivljene lightbar Poprodajnem zaščitni pokrov za LED luči bar Zaščito LED svetlobne vrstice pred praskami,prahom,peskom in zunanji škodo, ki Blokira svetlobo izhod,ohraniti vaše vozilo street legal v nekaterih državah Snap-on design,tesen dovolj, da ne sodijo off Enostavno, da dajo na in odstrani v nekaj sekundah Strokovna Vgradnja je Zelo Priporočljivo, saj nimamo tehniki na stran za dodatno pomoč Funkcija:

Polikarbonatne barvne zaščitna luči zajema.Snaps neposredno na dvakrat zapored lučka LED bari.

Na voljo v Oranžni, Črni in Jasna/rdeča/Modra Ti ne bo samo pomagal zaščitite vaš luči

RUMENA BARVA FUNKCIJO == amber ne zajema le Zaščito LED delovna luč, pred praskami,prahu,gravels in drugi zunanji škode, vendar je tudi Izboljšati prepoznavnost v zasneženih/deževno ali megleno dni,še posebej v prašnem stanju.

ČRNE BARVE FUNKCIJA == črno NE zajema LE Zaščito LED delovna luč, pred praskami,prahu,gravels in drugi zunanji škodo, To je super, ko zakon enforcment ima težave s svojim led off road luči izpostavljeno.

MODRI POKROV FUNKCIJO== Blue Zajema Ne samo Zaščititi LED delovna luč, pred praskami,prahu,gravels in drugi zunanji škodo,Preoblikovanje primarni svetlobo v visoko prodorne Modre svetlobe

JASNE BARVE FUNTION ==JASNO ne zajema le Zaščito LED delovna luč, pred praskami,prahu,gravels in drugi zunanji škodo, To je lepo edition, če si želite zaščititi svojo luč, bar, vendar želite ohraniti enako osvetlitev.

ZELENA FUNKCIJO == Zelena je maskirno barvo, lahko se pogosto uporablja na področju preživetja, ki se lahko uporablja za večino svetlobnih bar za izpolnjevanje zahteve avtomobila spremembo.Živali so strah zelena luč v temno noč, ko je žival je napovedala zeleno luč ,nekaj, potem bo ustavil premika okoli in ga lahko uporabite tudi za privabljanje rib/Hog lov ,zato je zeleno luč lahko pomagajo lov,pomaga ribolov.

RDEČA FUNKCIJO == dvojni vrsti red light kritje vzbuja belo svetlobo v rdečem.V sipanja svetlobe rdeče svetlobe v mediju je majhna, z visoko prepustnostjo sposobnost v megleno ali deževne dni, ki je najbolj verjetno, da bo ugotovljeno, da igrajo opozorilo vlogo ali vloge kot megla spot luči.Ste pripravljeni, da veš, koliko zajema morate,naslednje za sklic. 1 pc 6 INCH kritje za 7.5 PALČNI LED LUČI BAR 2 kosa 6 INCH kritje za 13.5 PALČNI LED LUČI BAR 2 kosa 6 cm in 1 pc 8 INCH, prevleke za 20 PALČNI LED LUČI BAR 5 kos 6 cm za 30 INCH LED LUČI BAR 7 kos 6 INCH ali 6 kos 8 cm za 50 INCH LED LUČI BAR 7 kos 6 cm in 1 pc 8 cm za 52-PALČNI LED-LUČKA BAR 1 pc 6 cm in 6 kos 8 cm za 54 INCH LED LUČI BAR.

1. Vključujemo v to postavko, da po vsem svetu, razen v nekaterih državah.Prosimo, preverite jih v "Dostava in Plačilo" oznako.

Naročila se obdelujejo v 1-7 delovnih dni za plačilo preverjanje.

2. Izjavljam, vrednost in ime: smo razglasi za približno 30% do 50% vrednosti izdelka za kupca iz najbolj države, razen v države, mora biti izražajo realne vrednosti.Če imate posebne zahteve, vas prosimo, da pustite opombe ob naročilu.

3. če je vaš naslov za dostavo, ki spada v oddaljenih območjih,kupci morali plačati dodatne poštnine,upam, da vaše razumevanje.

Opomba :Prosimo, bodite pozorni, da uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.

Te stroške kupca odgovornost.Posvetujte se s svojim države carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakup, če obstajajo morebitne dajatve pridobiva s togo carinskega pregleda,kupec je polno odgovoren za to,Hvala.

1. Prosimo, upoštevajte, da vse vrne, je treba predhodno odobril naši trgovini in so ponovno trgovskega blaga dovoljenja (RMA) številko.

Nepooblaščeno vrne, ne bodo sprejete.

2. Kupci, ki so odgovorni za ustrezno pakiranje, ki se vračajo shipping stroški, zavarovanje in vrne element v "novih" stanju.

Uporablja elemente, ne bo sprejeto za vrnitev.

3. Bomo nadomestili vrnitvi predmeta z enako element, vprašanje polno kreditov trgovina ali polno nadomestilo.

1.Če Ste zadovoljni z našim izdelkom,vzemite 1 ali 2 minuti, da pustite nas 5 star pozitivne Povratne informacije,veliko je appreicate

2.Če na katero koli vprašanje,prosimo, da nas kontaktirate,bomo trdo delati, da odpravite vse težave in da vsaka stranka 100% zadovoljna,

prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.

1.Naš delovni čas: od ponedeljka do petka od 9:00~18:00

2. Če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi o izdelku ali na dražbi, se, prosimo, obrnite na našo customer service department prek ebay sporočilo ali e-pošto .Vse e-pošte se bo odzvala, da se v roku 24 ur v delovne dni.

Oznake: baltskega jantarja, karbonsko krmilo cesti, letalo tshirt, 70 palčni led luči bar, megla lučka rumena, 600 mm objektiv led, 15 stopinj led, postopno modra svetloba očala, modra miren očala, lučka offroad.

Napiši mnenje

4pcs 6

4pcs 6" Palčni Led Luči Bar Prah Dokaz Objektiv Zajema Rumena/Rdeča/Črna/Modra/Rdeča/Clear/Yellow Za 7/12/18/24/30/36/42/48/50/52 palčni