Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 5 KG Rotacijski Mešalniku Polisher Nakit Poliranje Končna Super Stroj Povečaj

5 KG Rotacijski Mešalniku Polisher Nakit Poliranje Končna Super Stroj

€84.58

-10 %

€93.98

Nov izdelek

Moč 60 W
5 hitrosti in čas 10-60 minuto
Steklena cev dimenzije 190X180 mm
Luknjo Premera 9 cm
Dimenzija 27 X 22 X 11 cm
Vrsta Električno Orodje, Deli
Številka Modela KT2000SSPGJ000001V2
Uporaba Zlato/Srebro, Nakit,Skala,Kamen,Kovanca itd.
Postavka Nakit Polisher Finisher
Zmogljivosti 5kgs
Velikost Bobna Dolžina

5 KG Rotacijski Mešalniku Polisher Nakit Poliranje Končna Super Stroj

Opis Izdelka

Ta rotacijski mešalniku je zelo preprost za upravljanje in daje odličen zaključek materialov, kot so skale, kamenje, kovanci, očistite tiskalna vložka, poliranje medenine in drugih kovin.To je jasno sod z zaklepanje bar zaprtje.To je odlično za studio in mala nakit projektov.Zlati in srebrni nakit, poliranje najboljšo opremo.Lahko bi nakit, da se povsem na novo.

Ta oprema uporablja železa kroglice ali jeklene kroglice za dela na površini obdelovanca.Ta stroj lahko ne le izboljšanje specifikacija natančno obdelovanca in geometrijske oblike obdelovanca, vendar tudi to lahko površino obdelovanca nemoteno in sijaj.Včasih se uporablja za odpravo gloss (izumrtje).Prvič, pour veliko število jeklene kroglice in poliranje v prahu v boben stroja, ko je boben se obrne, jeklene kroglice in brusni material, naključno, trka s seboj, da bi odpravili konveksna površino in zmanjša hrapavost površine.

Glavni strukturi vključuje: vožnjo motornih, pas škripec za vožnjo kotalni element, vožnja boben, zobnik za vožnjo valj za vrtenje, zobnik reduktorjem, delovanje in nadzor sistema, varnost, zavarovanje sistem.

Ne sluznice, ta stroj je primeren za kovinskih izdelkov.ko deluje, lahko poveča sila rezanja za spodbujanje večji učinek.

1. Sprejeti načela centrifugalni gibanja, visoka učinkovitost poliranje, izboljšanje učinkovitosti pri delu od 5 do 10-krat.

2, ki je Primerna za mala in srednje velika obdelovanca, poliranje, še posebej za posebne luknjo obdelovanca.

3, Z prednosti la majhen hrup in enostavno delovanje.

4, sod telo lahko zavrti naključno, preprost postopek, ena oseba lahko delujejo na več strojih.

Uporaba:

Za nakit, jeklo, železo, baker, cink, aluminij, magnezij zlitine materiali, kot so površine, poliranje, chamfering, obrezovanje, derusting, grobo končna, natančnost, poliranje, sijaj poliranje, odstranjevanje blackspots in fino brušenje.

Vzdrževanje:

1: Ko poliranje tekoče splash na kavo, je treba takoj obrisati, da se prepreči škodljive tekočine površine stroja.

2: Čiščenje machne s krpo po uporabi

3: poliranje cevi mora biti usklajena z dve-osi, zvijanje, da bi se izognili poliranje sodih se vrgli off skladbo.

Funkcija Novo 5 kg Rotacijski Mešalniku, Nakit Polisher & Finišer, Super končna Dvosmerno vrtenje lahko omeji, neobvezno pet hitrosti,. 5 hitrosti & timer od 10-60 minuto.Ta nakup je za novo krožno mešalniku Rotacijski mešalni poljski skale, kamni, kovanci, očistite tiskalna vložka, poliranje medenine in drugih kovin Odlično za studio in mala nakit projektov, ki se Uporabljajo iz nerjavečega jekla posnetkov ali medijev, da je treba kupiti ločeno Proces časi so več kot vibracijske končna, ampak izrazito prednost je, da površine obdelovancev dobili delo utrjene Sod je multi enostranski, izdelan iz težka polikarbonata, so puščanje dokazilo in ne povzročajo korozijo in rjavenje, z uporabo vseh vrst predstavnostnih datotek, vključno z jekleno strel.Poleg polirnice spojina in detergentom ohranja deli kul in se izogiba povlecite v gimnastika To mešalniku je odličen hobi za začetnike in odlično orodje za strokovnjake

Specifikacije Pogoj: Nova Barva: Črna Napetost: 220V Moč: 60 W Zmogljivost: 5 kg Luknjo, premer: 9 cm Steklo sod dimenzije: 190*180(mm) Pralni velikost: 27 * 22 * 11 cm

Package Vsebine 1 x Polisher Znanja 1 x Poliranje Tank 1 x Verige 1 x Tesnilo Tesnilo 1BL Poliranje Kroglice

Oznake: tumb, cev valjčni stroj, del orodje, mb sirotkine beljakovine v prahu, 1 kg, beljakovine v prahu, 5 kg, vrč toplotne, motorna fazi, chronier zaključna stroj, plevela valjčni stroj, agate boben kroglice.

Napiši mnenje

5 KG Rotacijski Mešalniku Polisher Nakit Poliranje Končna Super Stroj

5 KG Rotacijski Mešalniku Polisher Nakit Poliranje Končna Super Stroj

Podobni izdelki