Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Titanium Žice TA2 Premera 0.1 0.2 0.3 0.5 0.6 mm 0,8 1 2 3 4 5 6 mm Metrov Žice Titanium Titanium Žice Kabel 1PC Ti Žice Povečaj

Titanium Žice TA2 Premera 0.1 0.2 0.3 0.5 0.6 mm 0,8 1 2 3 4 5 6 mm Metrov Žice Titanium Titanium Žice Kabel 1PC Ti Žice

€8.80

-7 %

€9.47

Nov izdelek

Material Titana TA2
Povezave Titanium List/Tablice/Blok
Dolžina As Shown
Je-Po Meri Da,
Vrsta Ročno Orodje Deli
barve Ti Barvni
Številka Modela HMME TI
Uporaba Domov DIY

Ti Palice Za TC4 Premer 3.5-12mm

Ti Palice Za TA1 TA2 Premerom 3-12mm

OPISI

APLIKACIJE

1. Trenutno, več kot 80% titana in titanovih zlitin, žice, ki se uporabljajo kot varilne žice, kot so varjenje različnih titanium oprema, varjenje cevi, popravilo varjenje aero-jet engine turbine diski in rezila, za varjenje ohišij, itd. 2. Zaradi svoje odlične odpornost proti koroziji, titanium žice je bil pogosto uporabljajo v kemični, farmacevtski, in papirna industrija.To se lahko izvede v očesa za morsko vodo filter, očiščena voda filter, kemičnih drog filter, itd. 3. Titana in titanovih zlitin, žice, ki se uporablja tudi za izdelavo vijakov, nosilna članov, vzmeti, itd.zaradi svoje dobre splošne uspešnosti. 4. V medicinske in zdravstvene industrije, zaradi svojih odličnih biokompatibilnost, titana in titanovih zlitin, žice, ki se uporabljajo za proizvodnjo medicinskih naprav, ki so vsajene v človeški kron, lobanje, itd. 5. Nekateri titanove zlitine žice s shape memory funkcijo, kot so titan-nikljeve zlitine žice, se uporabljajo za izdelavo satelitske antene, ramen blazine za obleke, ženske bras, in eyeglass okvirji. 6. V galvanizacija in obdelava vode za investicije, titana in titanovih zlitin, žice, ki se uporabljajo za izdelavo različnih elektrode.

Stanje: novo blagovno Znamko, v nevtralni paket, med poštnine, rahlo opraskan lahko bi uvedli

Material: Titan TA2

Oblika: Titanium Žice

Premer: 0.2-6 mm

Dolžina: 5 Metrov (+/-1mm)

Drugo: pišite nam, če druge dimenzije, potrebne

1. Ponujamo brezplačno dostavo za večino izdelkov.Nekateri so s gospodarstvo dostava in nekateri so z express dostava.

2. Samo sledljiv priporočeno pošto bo uporabljamo za naročila.Številko za sledenje pa bo posodobljeno v vrstnem redu, ali v vrstnem redu, ko sporočilo odpremo narejen.Ogledate si lahko informacije o sledenju po nekaj dni po tem, ko številko za sledenje po pošti.Vas prosimo, da se obrnete na našo prodajno-oseba-za pomoč, če jih ne boste mogli, da bi spremljali vaše paket.

3. Za gospodarstvo dostave, obstaja veliko možnosti, vključno z www.trboje.si Standardne Dostave, ePacket, Singapur Post, Koreja Post, POS Malezija, Posebno Linijo Yanwen, POST NL, Turčija Post, itd.Večina paketov je mogoče dostaviti v 10-35 dneh, vendar se za nekatere države, gospodarstva dostave lahko traja do 60 dni (Brazilija lahko traja 90 dni).Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če smo lahko za kakršno koli pomoč.

4. Za express dostava, FedEx, IE&IP, UPS Ohranjevalnik&Hitrem, DHL, DPEX se večinoma uporabljajo.www.trboje.si Premium Dostave, EMS, Yodel, SF Express so na voljo tudi.Express dostava ponavadi traja 4-12 dni za dostavo.Za magnetov, lahko traja 1-2 dni.

5. Kot da magnetov, ki niso prijazni do letalskih prevozov, ki bi lahko zavrnil z letališča preverite varnost.Da bi se izognili nesreč in zastojev, smo lahko izberete različne dostava metodo, s tem, kar je navedeno v naročilu.In smo guaranty, da novi ladijski uporabljamo ne bo počasnejši, kot tisto, kar ste se odločili.

1. Prosim, pustite nas 5-star DSR ocen, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami.

2. Če obstaja kakršen koli problem z logistiko ali produktih, prosimo poskrbite, da nas kontaktirate pred odhodom negativnih povratnih učinkov ali dvig spora.Imamo popolno servisno službo zavarovanje storitev sistem na voljo ves čas.Sporočila, ki nam je vedno najboljši in najhitrejši način, kako rešiti problem.

3. Tam so vedno način, kako rešiti problem s komunikacijo in medsebojno razumevanje.Lahko nas kontaktirate enega od spodnjih načinov:

Oznake: žarilno nitko iz volframa, čisto srebro žice, kanthal, namizna titana, otrok jedilni pribor, obraz nakit nalepka, titanium žice za nakit, titanium žice, ribolov titana leader, titana del.

Napiši mnenje

Titanium Žice TA2 Premera 0.1 0.2 0.3 0.5 0.6 mm 0,8 1 2 3 4 5 6 mm Metrov Žice Titanium Titanium Žice Kabel 1PC Ti Žice

Titanium Žice TA2 Premera 0.1 0.2 0.3 0.5 0.6 mm 0,8 1 2 3 4 5 6 mm Metrov Žice Titanium Titanium Žice Kabel 1PC Ti Žice

Podobni izdelki