Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Omrežje 4D palčko IP PTZ tipkovnice krmilnika onvif 2.4 ostrenje povečava prednastavitev patrol delo z HIKVISION ali DAHUA PTZ kamere Povečaj

Omrežje 4D palčko IP PTZ tipkovnice krmilnika onvif 2.4 ostrenje povečava prednastavitev patrol delo z HIKVISION ali DAHUA PTZ kamere

€136.31

Nov izdelek

Številka Modela SMT-N3KD
Namestitev Normalno
Dimenzije (L x W x D)(mm) 260*160*48 mm
Stiskanje Video Format H. 265
Poraba Energije(W) 10W
Blagovna Znamka SEEMYT
Visoke Ločljivosti NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Slog Dome Kamera
Vrsta Speed Dome Kamera
Objektiv (mm) 2 mm
Povezovanje IP/Žično Omrežje
Napajanje(V) DC12V
Podprti Operacijski Sistemi No
barve črna

Značilnosti izdelka:

1. Podpira Ogled,360 Skeniranje in A-B Skeniranje in tako na funkcijo ;

2. Za podporo ONVIF2.4,ni omejitev za back-end, PTZ, enostaven za uresničitev PTZ tour, A-B skeniranje, vzorec, igra in plug,brez nastavite samodejno dodajanje in dodelitev IP naslova s tipkovnico; Kitajski in angleški stikalo.

3. Standardno opremljen z tridimenzionalni nadzor, 1-64 razred omejitev hitrosti, natančen položaj, nadzor občutkom;

4. Podpora USB,HDMI vmesnik izhod, se lahko zavedaš, glavni zaslon sliko koli preklopite na nadzorni odbor;

5. Za podporo 5.0"HD LED , pravi prikaz slike na nadzorno napravo;

Tehnični parameter:

Izdelek

Omrežje Tipkovnico

ONVIF

2.4

Nadzor način

Omrežja

Napajanje

DC12V/2000MA

Vlažnost

≤90% Brez Kondenza

Vmesnik

1xRJ45 , 2xRS485 (rezervirano) , 1xDC12V moč , 1xHDMI , 1xUSB

Baudna Hitrost

9600bps

Palčko

Vektor s spremenljivo hitrostjo palčko

Zaslon

5" LED

Komunikacija Na Daljavo

odvisno od omrežnega kabla

Nadzorna Kamera Količina

Ne omejeno (en zaslon )

OSD Meni

Angleščina

Obratovalna Temperatura

-20℃~+55℃

Velikost izdelka

260mm*160 mm*48 mm

O nas:

SHENZHEN SMILETECH CO.,LTD je vodilni ponudnik za video nadzor rešitev.Naše podjetje je specializirano za video nadzor tehnologije, kot tudi z oblikovanjem in proizvodnjo polno-line inovativnih CCTV kamere in video nadzor proizvodov.Linija izdelkov, ki se giblje od CCTV kamere in Snemalniki, video programsko opremo za upravljanje, kakor tudi dodatki.Saj je ustanovljena v letu 2008, Shenzhen Nasmeh Technology Co,.Ltd je hitro doseči vodilni svetovni tržni položaj v varnostno industrijo.

SHENZHEN SMILETECH CO.,LTD imajo namenskih R&D ekipa in state-of-art proizvodni objekti, tako omogočajo Smiletech je stranke v korist svetovnega razreda izdelkov, ki so izdelani z najmodernejšo tehnologijo.V teh letih, ki jih udeležuje mednarodnih in domačih razstavah Smiltech zasedli trg hitro in vzpostavljen dolgoročen poslovni odnos s strankami.

Inovacije: Smiletech osredotoča na izdelke, inovacije, raziskave in razvoj.Strokovno teorijo in usposobljenih delovanje so podlagi novih izdelkov.

Celovitost: Strogosti in velikodušnost, da naše upravljanje bolj strokovno.

Edinost: Vse Smiletech ekipa so v dobri veri s strankami, družine in družbe.

Pošiljko

1.Blago bo poslano v roku 7 dni, ko je vaše plačilo, je bil potrjen.

2.Mi ne sprejemamo PO BOX naslove in samo ladje potrdila, da je naslov vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo, naročenega artikla in naslov za dostavo ni mogoče spremeniti po postavka pošiljajo.

3.Pridržujemo si pravico, da določi najboljši način dostave in prevoznik, ki so na voljo.

4.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5.Pošiljka iz Kitajske bi lahko prišel z dodatnimi po Meri Pristojbine, DDV Posredniške Provizije, Davki & samoti Pristojbine, prosimo, da se učijo o svoji državi po meri politike, ANRAN ni odgovoren za te stroške.

6.Če so proizvodi, ki so priprti, ki jih carinski po pošiljki je bil levi prodajalca državi, kupec je odgovoren za potrditev predmetov.

7.Trudimo se po naših najboljših močeh vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.včasih pa je močno odvisna na ladijski promet, kurirska in lokalnih običajev.če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.

Plačilo: Dodatni načini plačila: Kreditne Kartice, Alipay, Western Union, T/T in več.Ko smo dobili plačila, bo blago poslano v roku 7 delovnih dni.Če imate kakršno koli plačilo težave, se obrnite na nas ali www.trboje.si storitev za stranke.

Poprodajne Storitve: Naše storitve za stranke in tehnično podporo, bo odgovor vaše sporočilo v 24 urah in potrudili, da vam pomagajo ven.Sporočila s dostave podatke vam bo poslano po pošiljki, prosimo, da odgovor na to sporočilo, da nas kontaktirate za kakršne koli vprašanje.

Garancija: Vse blago prodajamo, so v dobre kakovosti in pod strogimi pregled, preden se pošiljajo ven.bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti.Nudimo 1 leto garancije za vse proizvode, vse enote, ki dokazuje z napako v garancijskem potrjevanje obdobju, bomo odpravili brezplačno za dele ali zamenjati.končni uporabnik je odgovoren za vse tovorni stroškov, ki nastanejo za pošiljanje izdelkov v naš servisni center.garancija ne pokriva kakršne koli naključno, nenamerno ali posledično škodo, ki izhajajo iz uporabe.

Povratne informacije: Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, samo prosimo, da nas kontaktirate prvič, preden ste odšli vsak nevtralne ali negativne povratne informacije, komunikacija je veliko bolj učinkovito kot odpiranje spora.Če iščete več predmetov ali po meri storitev, se, prosimo, obrnite na nas, kot sledi:

Oznake: dahua ptz ip kamere, fotoaparat hikvision ptz, tptek ptz kamere, kamera ip hikvision, kamera onvif, kamere ip ptz, Dahua, ptz 5mp mic, nissan patrol rd28, napajalni smt.

Napiši mnenje

Omrežje 4D palčko IP PTZ tipkovnice krmilnika onvif 2.4 ostrenje povečava prednastavitev patrol delo z HIKVISION ali DAHUA PTZ kamere

Omrežje 4D palčko IP PTZ tipkovnice krmilnika onvif 2.4 ostrenje povečava prednastavitev patrol delo z HIKVISION ali DAHUA PTZ kamere

Podobni izdelki