Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 8 MM Dual Camera Brezžični Endoskop 2.0 MP WiFi-Pregledovalna Kamera IP67 Kača Cevi Fotoaparat s 6 Led za IOS Huawei Samsung Povečaj

8 MM Dual Camera Brezžični Endoskop 2.0 MP WiFi-Pregledovalna Kamera IP67 Kača Cevi Fotoaparat s 6 Led za IOS Huawei Samsung

€25.86

-40 %

€43.10

Nov izdelek

Endoskop Fotoaparat prednost Brezžično in Preprosto Nastavite
Brezžični Endoskop funkcija 1 IP67 Nepremočljiva
Slog Mini Fotoaparat Endoskop
Quanlity Za Endoskop Objektiv 6pcs Nastavljiva LED
Blagovna Znamka DDCAMERA
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Brezžični Endoskop
Resolucija Za endoskop ios 640*480/1280*720/1920*1080
Objektiv (mm) 8 mm
Številka Modela Brezžični Endoskop
Tip Žice Trde Žice,
Tip Vtiča EU Plug
Endoskop Fotoaparata uporaba motorna vozila, detektor, kanalizacijski cevovod detektor, iskanje in reševanje,
Ime izdelka 8 MM Dual Camera Brezžični Endoskop
Sistem Za Podporo za Android in iOS Smartphone,iPhone,Samsung,MacBook
Brezžični Endoskop funkcija 2 IOS Endoskop

8 MM Dual Camera Brezžični Endoskop 2.0 MP WiFi-Pregledovalna Kamera IP67 Kača Cevi Fotoaparat s 6 Led za IOS Huawei Samsung

Super darilo za Tiste, Ki, Kot Pripomočkov ali Orodja:

-Dvojno Objektiv : To borescope lahko preklopite kamera na sprednji strani in strani, kamero za prikaz različnih kota položaj.

- 2.0 milijona slikovnih pik 1080P HD COMS čip, zajemanje slike in video posnetki bolj jasno.

- prilagodljiv kabla, zaradi česar je zelo praktična za različne namene, od instalacij, popravilo vozila, da pogledamo v notranjosti zidov.

- Sprožilec, en korak, da lahko snemate fotografije ali video posnetke, bodo shranjene v telefonu ko boste lahko voznik uporabi svojo fotografijo knjižnice.

- IP67 vodotesna sonda kamere in kabel vam omogoča, da preverite vode, plinovode. 8 MM Dual Camera Brezžični Endoskop Funkcija

1.FHD Endoskop Fotoaparat s Svetlobo: Naše wifi endoscopes snemanje HD slike/video do 1920*1080 ločljivosti, in opremljen s 6 LED luči, endoskop omogoča, da vidite več jasno v temi.

2.Majhen Nasvet: za Razliko od drugih borescopes na trgu z 8,5 mm objektiv, to borescope objektiv fotoaparata je le 5,5 mm v premeru.To je kot nalašč za vsakogar, ki želi narediti pregled dela, kadarkoli in kjerkoli.

3. Kača Fotoaparat z Nepremočljiva: semi-rigid materiala kabel omogoča, da digitalni fotoaparat segajo v vse omejena luknje.Pogosto uporablja za pregled vozila, plinovod, stene, kanalizacije, možganov, HVAC in več.

4.WiFi Enostavno vzpostaviti - Naše endoskop fotoaparat bo ustvarjanje lastne wifi omrežje, lahko enostavno povežete z vami telefon/tablični računalniki.Združljiv z vsemi Android 2.3+ ali iOS 6.0+ pametne telefone in tablet.

5.Koristne Priloge: Prišel s ogledalo, magnet in majhno kljuko, ki bodo v pomoč, da ustrelil težave med inšpekcijskim pregledom.Ogledalo bo dobro orodje za pregledovanje; Magnet lahko pick up majhne kovinske predmete; Kavelj lahko dobite predmetov več težav v težko doseči mestih.

8 MM Dual Camera Brezžični Endoskop S pecification

Dolžina kabla: 1 m /3m /5m/10m trdi kabel

Fotoaparat Premer: 8 MM

Ločljivost:1920*1080, 1280*720, 640*480

Zmogljivost baterije: 2600mAh

Delovni Čas: 4-5 ur

Nepremočljiva Ocena: IP67

podporni sistem : Android Tip-C pametni telefon/Android micro USB, pametni telefon

Package seznam 1 x Wireless Endoskop 1 x Brezžični Oddajnik 1 x kabel za Polnjenje, 1 x set Dodatkov ( Kljuke , magnet ,nepremočljiva skp ) Izdelek slika 8 MM Dual Camera Brezžični Endoskop \ Plačila: 1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.Dostava: 1. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 3. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 5. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo 6, Uvoznih dajatev in davkov, ki niso vključene v predmet, ceno, kupci so odgovorni za vse davke, ki jih zaračunavajo njihove lokalne navade, prodajalec ne bi plačali za vse davke ali dajatve.Če potrebujete kakršne koli posebno deklaracijo na embalaži, prosim, pustite sporočilo, da nas, preden bi se objavil, hvala !Politika vračanja: 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.trboje.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.Garancija: 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: USB-Endoskop, avto endoskop 13, kontrolna lučka led wifi, endoskop video kamera, ds fotoaparat, smart tuya, huawei usmerjevalnik, 5 usb-endoskop, apple video endoskop, pribor cev samsung.

Napiši mnenje

8 MM Dual Camera Brezžični Endoskop 2.0 MP WiFi-Pregledovalna Kamera IP67 Kača Cevi Fotoaparat s 6 Led za IOS Huawei Samsung

8 MM Dual Camera Brezžični Endoskop 2.0 MP WiFi-Pregledovalna Kamera IP67 Kača Cevi Fotoaparat s 6 Led za IOS Huawei Samsung

Podobni izdelki