Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 200 Kos iCare Debelo Večkratno uporabo Medicinskega Silikona Menstrualne Skodelice Žensko Higieno Izdelek Lady Menstruacije Copo Povečaj

200 Kos iCare Debelo Večkratno uporabo Medicinskega Silikona Menstrualne Skodelice Žensko Higieno Izdelek Lady Menstruacije Copo

€131.48

-48 %

€257.80

Nov izdelek

Certifikat SGS / INTERTEK / KEBS / ISO / NAFADC
Številka Modela MC01-30P
barve Navy / Zelena / Oranžna / Rdeča / Rumena / Roza / Vijolično / Bela / Clear
Količina 50
Izdelek Dvigalo Čas 10 Let
Vrsta Za večkratno uporabo
Material 100% medicinskega silikona
Velikost 1 Small; 2 Large
Paket Samo Pokal brez polje
Postavka Vrsta Žensko Higieno
Material izvora U. S.
Blagovna Znamka Icare
Ime Izdelka Medicinskega Silikona Menstrualne Skodelice

Rockbrook strokovni blagovne znamke, ki so posvetili sama ustvarja najvišjo kakovost menstrualne skodelice, sanitarni napkin in pribor na trgu.Self-v lasti tovarne, strokovno načrtovanje, razvoj proizvodnje, Proizvodov segajo od lady cup baby plenic, baby obrišite, plenic za odrasle, pod ploščice, sanitarna napkin, hlačne linijskih, nego pad, porodniškega pad, toplo pad,in še več.Različne ženske je žensko higieno izdelka

Naši izdelki so visoke kakovosti in cena je zelo ugodna.Če želite dropshipping cen za več kot 10 kosov, prosimo, obrnite na nas govori podrobnosti , Mi vas podpiramo, kot je naš distributer ali OEM pokal, polje in vrečko,bo vam najboljše cene in dobre storitve.

Novo Menstrualne skodelice

Za iCare

Velikost S: (za ženske, ki niso rodile otroka ali ženske v starosti do 25 let )

Velikost L: (za ženske, ki so rodile otroka ali ki so več kot 25 let)

Če stranka izbere Brezplačna Dostava ponudnika bomo izbrali express podjetje po dostavo razmere, ki jih sami.Pridržujemo si pravico, da za pojasnilo.Package opomba: pokal z vrečke, s škatlo, z papir navodila za uporabo Velikost opomba: Velike in majhne velikosti ,če želite premešamo velikost lahko upoštevajte, da nas bo sicer dostava ven samo ena majhna velikost ali ena velika velikost.zakaj izbrati nas?

Če ste prvič pokal uporabnik, priporočamo, da izberete icare Majhne, razen če imate super težka pretoka.icare Veliko je idealen za izkušene uporabnike, ki iščejo dodatno zmogljivost in za vse uporabnike, ki imajo super težka pretoka .

NOV IZDELEK, ki GA ICARE: To menstrualne skodelice je naš novi izdelek icare.Material se uporablja medicinsko razred tekočim silikonom.Po mnogih poskusih inženirji, je bilo ugotovljeno, da je ta material je bolj udobno, varnejše in bolj čisto.Pridite in doživite.VISOKA KAKOVOST : FDA certificirano. 100% BPA free, brez Lateksa, Dioksinu Brezplačno.Za večkratno uporabo in varno, Okolju prijazno, ekonomično, dolgotrajno.Prihaja z kakovosti higienske vrečke, traja do 12 let redno uporabo.Izberite pravo velikost glede na vašo situacijo.Dobro žensko alternativna možnost za krpo sanitarne plenice.Tam je 4 zračnikov po robu tipke za ta tip Menstrualne Skodelice.

VARNOST in ZDRAVJE: ne bo prekinil svoj kislinsko-bazično ravnovesje, ne osebe, ne plesni in okužbo sečil.icare menstrualne skodelice zagotavlja brez vlage in stuffiness, brez vonja in lepljivosti, št prodor in srbenje obdobje za vas.Brez teh težav, veliko ginekološke bolezni bi bilo mogoče preprečiti.

ENOSTAVEN ZA UPORABO: icare menstrualne skodelice je enostavno vstavite in odstranite.Zložen je sterilizirana, menstrualne skodelice, nato držite dnu menstrualne skodelice in dal v nožnico, nežno, dokler ne doseže materničnega vratu.Drugič, zavrtite Skodelico, da se zagotovi, da je v celoti odprt in pečat je bil ustvarjen za vaginalno steno.Nazadnje, nastavite ročico na dnu, tako da se sedi udobno in lahko zlahka dosegljiv za nalaganje.

UDOBNO: Boste lahko uživali vaš srečen trenutek, če ga uporabljate.Plavanje, spa, pohodništvo, joga, tek, ali pa samo za spanje, prenočitev, ipd.icare menstrualne skodelice bo treba zamenjati dvakrat na svetlobo dni in morda 4-krat na dan na težke menstrualne dni.To bo odvisno od vaše individualne menstrualni tok.

NAČIN UPORABE

1. Umijte roke s čisto vodo.

2. Krat menstrualne skodelice tako, da je odprtje menstrualne skodelice je dosežen manjši za vstavljanje.Dva izmed najbolj priljubljenih metod so : Udarec Navzdol in C-krat.

3. Pomembno je, da se sprostite mišice pri vstavljanju menstrualne skodelice, tako da najde udoben položaj.Vstavite zložiti menstrualne skodelice in ko se je celoten pokal je znotraj vas, odstranite prst in pustite, da pop odprt.

4. S čistimi rokami, nežno potegnite steblo pokal in ga zavrtite, da bi To jasno; ali dal prst v nožnico, da bi menstrualne skodelice manjše in nato naredite t ven.

5. Odstranite menstrualne skodelice in prazna zbranih tekočine.

6. Če želite uporabiti znova, priporočamo, vre pokal za 3-5 minut v vodi ali sterilizacijo s paro.

❤ Izdelek Certifikat ❤

Naš izdelek so zagotavljanja kakovosti.Za zdravje žensk, ki so narejeni iz 100% medicinskega silikona, uporabite tudi za izdelavo silikonski nastavek za otroka.Ki so jih testirali FDA, SGS, CE, POROČILO o PRESKUSU in tako naprej.

❤ Mnenj Kupcev ❤

Pls vas prosimo, da stik z mano, če je kaj lahko pomagamo.Bilo bi zelo cenjeno, če bi lahko pustite nas 5 zvezdic pozitivne povratne informacije.Želimo si izboljšati samega sebe v smislu storitev,kakovost,izvor,ect.STORITVE

Vroče prodajajo izdelke iz najboljših prodajalcev

Vsi nalogi, poslani iz www.trboje.si skladišča v roku 24 ur

Namenske storitve za stranke

PAKIRANJE IN DOSTAVA GARANCIJE

Oznake: brest 329, pinkcup menstrualne skodelice, brest 327 obd wifi, mini obd, menstural pokal velika, adapter elm327 wifi, ubd 2, aeiou menstrualne skodelice, hhobd, bigest menstrualne skodelice.

Napiši mnenje

200 Kos iCare Debelo Večkratno uporabo Medicinskega Silikona Menstrualne Skodelice Žensko Higieno Izdelek Lady Menstruacije Copo

200 Kos iCare Debelo Večkratno uporabo Medicinskega Silikona Menstrualne Skodelice Žensko Higieno Izdelek Lady Menstruacije Copo

Podobni izdelki