Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 25-paket/Komplet Zavit Posebej, Strep A Testi za Strep Grlo Testiranje Povečaj

25-paket/Komplet Zavit Posebej, Strep A Testi za Strep Grlo Testiranje

€34.13

-35 %

€52.52

Nov izdelek

Poreklo CN(Izvora)
Količina 25pcs
Postavka Vrsta Žensko Higieno

[ODVZEM]

●Zbiranje žrela, bris osebki s standardno kliničnih metod, uporaba thesterile brisov.Ne uporabljajte brisov z bombažem ali calsium alginat nasvete ali lesenih delov. ●Ne uporabljajte brisov, impregnirani z ogljem ali prevoznih sredstvih vsebujejo agar želatina. ●Priporočljivo je, da bris osebkov bodo obdelani, kakor hitro, kot mogoče po zbiranju.Če takojšnje testiranje ni mogoče, vzorci morajo biti postavljeni v suhe epruvete in pokrita.Vzorci so lahko v hladilniku na 2-8℃ do 5 dni.

[PRESKUSNI POSTOPEK]

Dovolite preizkušanje, naprave in osebki equilibrate, da temperaturi (15-30 ℃ ali 59-86℉) predhodno testiranje. 1. Odstranite testno kaseto iz zaprti folijo, vrečka in ga uporabljajo v najkrajšem možnem času.Najboljše rezultate bomo pridobili, če se opravi preizkus takoj po odprtju folijo, vrečka. 2. Držite Reagenta steklenico vertikalno in dodamo 5 polno kapljice (približno 250µl) Reagenta A na pridobivanje epruveto.Reagent A je rdeče barve.Držite Reagent B steklenico vertikalno in dodajte 4 polno kapljice (približno 200µI) na cev.Reagent B je brezbarvna.Zmešamo raztopino, z nežno vrtenjem pridobivanje epruveto.Poleg Reagent B Reagenta A spremeni barvo rešitev iz rdeče v rumeno. 3. Takoj dodati žrela, bris za pridobivanje epruveto, rumene rešitev.Agitate blazinico 10-krat v cevi.Pustite bris v epruveto 1 minuto.Nato pritisnite krmilno palčko zoper strani cevi in stisnite dnu cevi, kot brisa je umaknil.Zavrzi brisa. 4. Fit kapalko nasvet na vrhu ekstrakcijo epruveto.Kraj test kaseta na čisti in ravni površini.Add 3 polno kapljic raztopine (pribl.100 uL) primerku dobro (S) in nato sprožite časovnik. 5. Počakajte, da se barve vrstice(s), da se prikažejo.Preberite rezultate na 5 minut.Ne razlaga rezultata po 10 minutah.

[RAZLAGO REZULTATOV]

Pozitivno: Dve vrstici se prikažejo.Ena vrstica mora vedno pojavijo v nadzorni vrstici regiji(C), in še ena očitna barvne črte, naj se v testu skladu regiji.Negativno: Eno barvne črte, se pojavi v nadzorni regiji(C).Ni jasno, barvne črte, se pojavi v test linije regiji.Neveljavni: Nadzor linije ne nastopi.Nezadostno vzorec obsega ali napačna procesne tehnike so najverjetnejši razlogi za nadzor linije tailure.Pregled postopka in ponovite test z novo testno kaseto.Če težava ni odpravljena, se prenehajo uporabljati test kit takoj in se obrnite na lokalnega distributerja.

[QUALITY CONTROL]

Postopkovni nadzor je vključena v preizkus.Barvne črte, ki se pojavljajo v control region (C), se šteje, notranjega nadzora postopka.To potrjuje control region (C), se šteje, notranjega nadzora postopka.To potrjuje zadostno vzorec volumen, ustrezen membrane wicking in pravilno procesno tehniko.Nadzor standardi niso, ki je priložen v kompletu.Vendar pa je priporočljivo, da se pozitivne in negativne kontrole, je treba preskusiti, kot dobre laboratorijske prakse za confrm preskusni postopek in resnično pravilno test uspešnosti.

Oznake: njam yoni biserov, igg test, hitri test, dopinških testov, diy yoni biserov, krvne preiskave, catwoman obleko, protitelesa test, snowboard trak, nosečnice test.

Napiši mnenje

25-paket/Komplet Zavit Posebej, Strep A Testi za Strep Grlo Testiranje

25-paket/Komplet Zavit Posebej, Strep A Testi za Strep Grlo Testiranje

Podobni izdelki