Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Ovčje kože zadrgo polno miflon očarala, črna notranje krzna, perja mehko ovčje kože Mest pozimi toplo muslimanski moški ženske nogavice Povečaj

Ovčje kože zadrgo polno miflon očarala, črna notranje krzna, perja mehko ovčje kože Mest pozimi toplo muslimanski moški ženske nogavice

€30.17

Nov izdelek

Debelina STANDARD
Spol MOŠKI
Nogavica Tip Priložnostne
visoko Posadka
Postavka Vrsta Nogavica

NAREJENO V TURČIJI

%100 OVČJE kože

Lahko ga nosite brez težav v zimskem času,

To je OVCE usnja in krzna, v notranjosti.To ohranja vaše noge tople.To je gumirani na eni strani in je primerna za širok in normalno zapestja.

Splošne Informacije o Očesa in Fiqh Smer

"Mest" je mehko usnje, ki je kratek-cuffed čevelj, ki je rabljena v notranjosti doma in se nosijo čevlji zunaj.To lahko posvečenih za ablution.Na drugi strani, beseda "začaran"; čudovito navdušena, pijan, "začaran"; potopite se, rekel ali naredil nekaj, da boste uživali, "se očarala"; uporablja se tudi pomeni, da bi prišli v to, da pijan. "Začaran" kot fiqh izraz; vrsta čevlje iz usnja, klobučevine, ki se nosi na noge za kritje noge, in je odporen na določenem cestnem, dovolj debela, da stojijo brez stoji, ne absorbirajo vodo.

To je dovoljeno za vse Muslimane, vključno z moške in ženske, ki potujejo ali živijo na začarana.Večina Tovarišice in Tovariši se strinjajo s tem stališčem.Hz.Slavni hadith, kateri je pripovedati z skupnost iz Preroka sallahu in iz sveta, " je rekel, "Mukîm maziljenec noč noč na očaral, in potnik tri dni in tri noči".Še enkrat, to je bil spremljevalec, ki očesa je bila dovoljena in se ga uporablja.Dejstvo je, bojim se prekletstvo tistim, ki niso videli meshi na Imam Kerhî čare.Hasan al-Basri je dejal; "Ashab-ı Kiram 27% do sedemdeset odstotkov Messenger Alahove povedal mi je, kaj so videli, ko so posvečenih na očarala" 27%. (bn-Serahsî, el-Mebsût, Kairo 1324-3I, I, 97-98; el-Kâsânî, Bedâyius-Sanâyi, Kairo 1327-28 / 1910, I, 7-8; Ibnü% 27l-Humâm, Fethu% 27l -Kadîr, Bulak 1319, I, 126-127; Glej hadiths.Wensinck, Muccem, Leiden 1943, II, 51-52; VI, 210-214).

Naslednji pogoji morajo biti izpolnjeni, da bi bilo posvečenih na čare;

1. Mests morajo nositi po tem, ko so noge opere za ablution.Dejstvo, da je bila zasidrana v nogo ali povoj zaradi opravičilo je tudi pranje pravilo.Na ta način jo lahko tudi tako, posvečenih na očara nosili po mat.

2. Ablution mora okvarjen zaradi kateregakoli drugega razloga, kot dwarfness, hayız in nifas.Če mests so stalni, če je palček, sena in nifas, mrežnega očesa, ki je lomljen in po gusul ablution je sprejeti, mests lahko nosili še enkrat.

3. Mest mora zajemati petah.

4. Če brzice so pokazala, da je raztrgana na fit tremi prsti kot najmanjši svoje prste, očesa ni dovoljena na očara.Ali solze, so spodaj, zgoraj ali na robu začarana ne spremeni določbe.Solze v različnih čare se ne zbirajo, vendar solze v začarana zbrani.Mrežo je dovoljen, če dva prsta raztrgana in enim prstom, je raztrgana v eno.Če je prst, ki se nahaja v sprednji enega od enchantors, prst na hrbtu in prst na robu, očesa ni dopustna.Osnova poči, kar je slabega, je prelom, ki prikazuje spodnji poči, ali prikazuje stopala med hojo skupaj, medtem ko stoji skupaj, je ovira.Če raztrgana ne odpre in prikaže gold, tudi če je več kot tri prste ali dolge, z očesa, ki je ne ovira.Če obraz mest z usnja, podloga je odprl ali luknjo,

5. Očesa mora biti vložena na začarana.Ni očesi pod enklav.

6. Je fard znesek očesa, ki se je na čare je najmanjši prsti in tri prste položite na encircle, ki sovpada s pred vsako nogo.Kar očesa od prstov na nogi je primerna sunnah.Prav tako pa je dovolj, da nalijemo vodo, nad mest, mokro mest z nekaj kot gobico, krpo in začnite nad mest, prečno ali iz mace v meshe.Vendar pa, kot angulations ne ustrezajo obrezovanje.

7. V enchanters mora biti trajna in močna dovolj, da hodi dvanajst tisoč metrov v vrsti.

8. Bistveno je, da vsaj tri prste so prisotni na sprednji strani nog.

9. V očara bi lahko stojijo na lastnih nogah brez vezani.

10. Mestler ne bi dal vodo pod vodo.

11. Čare ne sme biti pregleden prikaz noge v njih (es-Serahsî, starost, I, 99-101; al-Kâsânî,

starost, jaz, 9-12; Ibnu 27l-Humam, prav tam, jaz, 128-134; Tahtâvî, Hâşiye Alâ Merâkıl-Felâh, Istanbul, 1985, str. 103-105; al-Fatawa 27% Indija, Bulak 1315, I, 32-34).

Očesa čas je en dan, noč za rezidenčne in tri dni in tri noči za potnike.Ni končna poraba v Meste.Primeren je za obrezovanje, da bi očesa, roke mokre na začaran roke, ki jih dajanje na desni prsti na desni začarana, levi prsta na levi očaranosti in potegom prsta med konice prstov do gležnjev.Očesa čas, začne teči od trenutka, ko je ablution je pokvarjen.Na primer, če začarana je rabljena v skladu s pogoji opoldne molitev in ablution je razdeljeno po popoldne, popoldne pa se začne s pozno popoldne.Vsakdo, ki se boji, da se njegova stopala bo zamrznitev iz hladne še naprej očesa, tudi če očesa čas se je iztekel.To je dovolj, da odstranite očara in pranje samo noge osebe, katerih splav je potekel medtem ko ablution, in ni pogoj za ablution znova.Medtem ko prebivajo, oseba, ki potuje pred dokončanjem očesa obdobje velja za čas trajanja potovanja.Oseba, ki v voyage poteče eno noč in eno noč, in če je rezident, očesa poteče.Po očesa poteče, oseba, ki gre na potovanje odstrani njegove čare in ponovno nosi svoje ablution ob ablution (es-Serahsî, starost, I, 98-99,103-104; al-Kâsânî, starost, I, 8-9; Ibnü% 27l-Humam, starost, 130-131; al-Fetâvâ% 27l-Hindiyye, I, 33-34, 36; Molla Hüsrev, Dürerü 27l-Hukkâm, Istanbul 1979, I, 35; Tahtâvî, prav tam, str. 105).

Oznake: človek nogavic, gospod nogavice črne, islam, ne moti nogavic, muslimansko obleko pulover, jubba moški, usnje nogavic, brezplačno šolarka, abaya zadrgo, črna obutev moški.

Napiši mnenje

Ovčje kože zadrgo polno miflon očarala, črna notranje krzna, perja mehko ovčje kože Mest pozimi toplo muslimanski moški ženske nogavice

Ovčje kože zadrgo polno miflon očarala, črna notranje krzna, perja mehko ovčje kože Mest pozimi toplo muslimanski moški ženske nogavice

Podobni izdelki