Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Medicinske Stiskanje Nogavice, Ženske, Moški 15-20 mmHg Diplomiral Podporo Nogavice Cev, Pomaga Lajšanje Simptomov Krčne Žile Edem Povečaj

Medicinske Stiskanje Nogavice, Ženske, Moški 15-20 mmHg Diplomiral Podporo Nogavice Cev, Pomaga Lajšanje Simptomov Krčne Žile Edem

€19.40

-10 %

€21.56

Nov izdelek

Nespodobno Sliko No
Debelina STANDARD
barve Bež,Črna
Številka Modela CTBZ004
Nogavica Tip Priložnostne
Spolnost No
Blagovna Znamka VARCOH
Material Najlon
Stopnja Stiskanja 15-20 mmHg

Stiskanje nogavice razred 1 (blage stiskanje)

Razred 1 - 15-20 mmHg Srednje stiskanje.Navedena za preventivo iz venske bolezni v rizični bolniki, utrujene in težke občutek v noge, pojav krčnih žil med nosečnostjo, tromboza in embolija.

Značilnosti

Znamka: VARCOH ®

Serija: Medicinske

Spol: Unisex | Moški | Ženske

Stiskanje: 15-20 mmHg

Tkanina: Trajno / Unisex

Velikost: Se Spreminja

Starostna skupina: Odrasli

Fiber Vsebina: 70% Najlon, 30% Spandex

Paket vsebuje: 1 Par

Stiskanje nogavice v tej kategoriji so dejansko skoraj enaka navadne nogavice v videzu, vendar, ko gre za kako delujejo razlika je precej očitna.

Boste dobili občutno izboljšanje v obtoku, ki pomagajo pri preprečevanju težav s vene ter krčne žile.

To je razlog, zakaj bi morali izbrati stiskanje nogavice

Obstajajo številni dobri razlogi za vlaganje v par stiskanje nogavice.Boste dobili opazno boljše vsakdanje življenje, kot promet iz nog in stopal, da srce izboljšuje.To je posledica povečanega pritiska na venske črpalke, ki v zameno meni, da je lažje za proizvodnjo pravico promet.

Skratka to se dogaja na naslednji način: oddaljenost krvi pride iz srca, zmanjša pritisk postane.To je zelo logično razvoj.Vendar pa s parom stiskanje nogavice lahko, da je promet še vso pot navzdol do stopal, ki daje tudi bolj udobno promet.Zato je vlaganje v par stiskanje nogavice je res dobra odločitev, ne glede na to, vam starost ali težo.

* Velikosti posameznih blagovnih znamk tudi spreminja.Če želite zagotoviti, da ste naročanje pravilno velikost za vas, prosimo, da upoštevate velikost grafikona za to določen izdelek, preden vaš izbor.

Vodnik Velikost:

✸ Velikost Opomba:

Ker te podporo nogavice so ožji, kot je normalno, nogavice, boste lahko, da ena velikost večja, če jim pripadajo v naslednjih primerih:

1. Med dve velikosti;

2. Prvič nosil stiskanje nogavice,

3. Želite bolj udobno nositi.

✸ Če ne veste, kako izbrati velikost, prosimo, obrnite na nas.

Model prikazuje:

Oznake: ms joga nogavice, zgrabi ročaj za kopalnico, im stiskanje nogavice, moški odklon nogavic, moški pulover, mediji anti varices, moški pulover, pug joga nogavice, dodatek medic, luksuzni ženska oblikovalec čipke nogavice.

Napiši mnenje

Medicinske Stiskanje Nogavice, Ženske, Moški 15-20 mmHg Diplomiral Podporo Nogavice Cev, Pomaga Lajšanje Simptomov Krčne Žile Edem

Medicinske Stiskanje Nogavice, Ženske, Moški 15-20 mmHg Diplomiral Podporo Nogavice Cev, Pomaga Lajšanje Simptomov Krčne Žile Edem

Podobni izdelki