Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Lesene Sestavljanke Otroci Odrasli Metulji Tesnila Konj Seahorses Živali Edinstveno Obliko Sestavljanke Kosov za Odrasle Igranje Povečaj

Lesene Sestavljanke Otroci Odrasli Metulji Tesnila Konj Seahorses Živali Edinstveno Obliko Sestavljanke Kosov za Odrasle Igranje

€6.10

-41 %

€10.34

Nov izdelek

Spol Unisex
Sestavljanke Slog skupno
Številka Modela Lesene živali Sestavljanke
Material Les
Starostni Razpon > 6 let
Slog Živali
Poreklo CN(Izvora)

Bullet Točk:

1、Lesene Sestavljanke Igro: Jigsaw puzzle igra, ki lahko spodbujajo koordinacijo oči in rok, izboljšuje koncentracijo, potrpežljivost, logičnega razmišljanja in reševanja problemov, sposobnost.To možganov dražljivke sestavljanke, ki bo prinesla ypu zabavno.

2、Narave Temo Puzzle Set: Uživajte prosti čas s tem puzzle!Naše lesene sestavljanke, ki je sestavljena iz odrezkov v obliki, kot so travniki in pašniki floro in favno.

3、cik-cak Oblikovane Dele: v Tem puzzle je narejen formaldehida-brezplačno basswood, visoke kakovosti, arhivski papir in barvanje zaščitno plast.In končal puzzle lahko visijo na steni za prikaz.

4、Idealno Darilo: Iščejo premišljen rojstni dan ali praznik darilo?Te edinstvene lesenih uganke so odlična izbira!Bi vaše ljubljene zabava čas, vsak praznični in zbirateljske okras, zelo primeren za skupno rabo s prijatelji in družino.

5、Eco-prijazen in Trajen: sestavljanke je gladka, visoko-kakovostna, trpežna in odporna proti koroziji in okolju prijazno.

Značilnosti:

1. Narava Tema Puzzle Igra: Imajo dobro puzzle igre čas za dokončanje to skrivnostno metulj, pečat, konj, seahorse puzzle!Obstaja več velikostih, naše lesene puzzle puzzle je narejen iz majhnih koščkov v obliki, kot so travniki in pašniki živali in ptic.

2. Odpornost proti koroziji: Ta igra je narejena Formaldehida-brezplačno basswood materiala, gladka, visoko-kakovostna, trpežna in odporna proti koroziji, in da ima zaščitno plast, ki lahko visijo na steni za prikaz.

3. Izobraževalne Uganke: v Tem puzzle lahko spodbujajo oči-roke, koordinacije, izboljšanje koncentracije, potrpežljivost, logičnega mišljenja in spretnosti za reševanje problemov.

4. Super Ideja za Darilo: Iščejo premišljen rojstni dan ali praznik darilo?Te edinstvene lesenih uganke so odlična izbira!Pripeljite svoje družine zabavno.

5. Clam Vaših Mislih: jigsaw uganke pomaga umiriti um.In igra je super za starš-otrok igra, ki je kot nalašč za odrasle in otroke.In to je dobra izbira za rojstni dan in Božična darila.

Specifikacije:

Barva: barvna

Material: Basswood

Velikost(o):

L: 25x37 cm (9.8x14.6 v-A3-velikost stanja)-303 kos-povprečno zahtevnost, starost 14+, čas za sestavljanje 4-6 ur.

M: 21x31 cm (8.3x12.2 v-A4-velikost stanja)-201 kos-povprečno zahtevnost, starost 10+, čas za sestavljanje 2-4 ure.

S: 17x25 cm (6.7x10 v-A5-velikost stanja)-108 kos-povprečno zahtevnost, starost 7+, čas za sestavljanje 1-2 ur.

Seznam Vsebine:

Puzzle*1 Polje

Oznake: lesene plošče oblike, las puzzle, les puzzel, puzzl, les hiša oblike, plovila lesa, puzzle slik, kompleks lesene sestavljanke, živali obliki sestavljanke, konj vožnja.

Napiši mnenje

Lesene Sestavljanke Otroci Odrasli Metulji Tesnila Konj Seahorses Živali Edinstveno Obliko Sestavljanke Kosov za Odrasle Igranje

Lesene Sestavljanke Otroci Odrasli Metulji Tesnila Konj Seahorses Živali Edinstveno Obliko Sestavljanke Kosov za Odrasle Igranje

Podobni izdelki