Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 260W Rotacijski Moč Orodje Dremel Mini Električni Vrtalnik Graverja Poliranje Stroj za Brušenje Carving Graviranje Pero Z Dodatki Povečaj

260W Rotacijski Moč Orodje Dremel Mini Električni Vrtalnik Graverja Poliranje Stroj za Brušenje Carving Graviranje Pero Z Dodatki

€20.30

-50 %

€40.61

Nov izdelek

Teža 0.65kg
Napajalni kabel dolžina 1,5 M
Nazivni Navor 55 N/M
style3 Kovinski Mlinček Za Rezanje
Nazivna Vhodna Napetost 220v~240v Univerzalna UPORABA
Vir Napajanja AC
style4 Poliranje Mlinček/Mlinček Orodje /Mini Vaja Vaja DIY
Dejanske Hitrosti Lahko Doseže 8000~31000 /min
Uporaba Nakit , Domov , in Lesa, Izdelava
Frekvenca 50HZ/60HZ
Max. Vrtalni Premer 0.6-6.5 mm
Certificiranje CE
Nazivna Vhodna Moč 230W
style2 Carving Vrtanje, Rezanje Poliranje
style1 Za Smaragdno Kristalno Jade Agate Lahko Kovin, Lesa in Drugih Materialov, PCB
Nazivna Napetost 220V
Številka Modela 518
Tip Svedra Mini Vaja
style5 110V ali 220 Odloçi
Blagovna Znamka ANEERPOWER
Plug EU Plug/NAS Plug
Poreklo CN(Izvora)
Brez Obremenitve Hitrost 30000rpm
Hitrost Spremenljiva Hitrost
Električni Vrtalnik Vrst Dremel Mini Električni Vrtalnik

E-518

E-518 Dremel 260W Mini Električni Vrtalnik,Majhna in prilagodljiva stroja.Telesna teža 0.65 kg, novo nadgrajeno chuck, majhen trup je lahko tudi združljiv z različnimi dodatki, svoje največje vpenjanje velikost je med 0,6-6,5 mm.To je posebno orodje, za dom in DIY ljubitelje.

SPREMENLJIVA HITROST

AN-518 Dremel 260W Mini Električni Vrtalnik, ki je opremljen z neskončno spremenljive hitrosti stikalo.Njegove Dejanske Hitrosti Lahko Doseže: 8000~31000 /min.Njegova hitrost lahko spreminjate kadar koli v delo.

MAJHNA IN PRILAGODLJIVA

AN-518 Dremel 260W Mini Električni Vrtalnik, trup je v majhnih in tehta le 0.65 kg.Vendar ne podcenjujte svojih moči.Prosimo, nositi zaščitna oprema pri delu.Let ' s do DIY skupaj

0.6-6.5 MM VPENJALNE GLAVE

AN-518 Dremel 260W Mini Električni Vrtalnik, uporabljamo veliko dodatne opreme v naše delo.Vendar ne skrbite.To lahko imajo do 0.6-6.5 mm premer armature.

OGLJIKOV KRTAČO

To je, če ogljikove ščetke, ki se zamenjajo.Če stroja ne vrtijo, je zelo verjetno, da ogljika čopič je pokvarjen.Zamenjajte ogljikovih krtačo v času.Pomaga tudi življenjsko dobo električni vrtalnik.

HLAJENJE, PREZRAČEVANJE

Ko Dremel električni vaja se izvaja.Ventilator v stroj, ki bo začela ob naključnem in dobili dobro hlajenje pri delu.

DELO SCENE

Čeprav je orodje, ki je majhna, ne podcenjujte svojih moči in uporabo,Ga lahko izločijo smaragdno kristalno jade agate lahko kovin, lesa in drugih materialov, PCB,Carving vrtanje, rezanje poliranje,nakit , domov , in les, kar Za Les, Kovine, Keramike, Plastike, Vrtanje, Brušenje, Poliranje Carving Oblikovanje in Brušenje.Itd

POPRODAJNE STORITVE

12 Mesecev Orodja za Zaščito Načrt Stranke Lahko Vrnete In Spremenite Iz Lokalnih Houseware v roku 7 Dni. (Samo Za Lokalni Dostave Držav)

O izdelkih:

1.Boste dobili kar ste plačali za.Bomo poskušali zagotoviti bolj kakovostno blaga do kupca. 2.Vse izdelke, ki so pravi opis v naši trgovini. 3.Prosimo, preberite opisi izdelkov skrbno.

O plačilu:

1.Podpora kreditne kartice(RMB in Dolar) WebMoney(WM),TT,Zahodne Unije , Qiwi denarnice, Boleto(Brazilija), SOFORT Bančništvo , Alipay , itd.

O pošiljki:

1. Mi bomo poslali na naročila v roku 3 dni, ko smo dobili plačilo. (Razen počitniških) 2. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaj Posebnih države in APO/FPO) 3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 4.Čas dostave na vse mednarodne pošiljke ne more biti jamstvo za nas, zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, ki lahko vplivajo na učinkovitost vašega sprejeme.Prosimo, upoštevajte, da vse dodatne carinske pristojbine, posredništvo, prispevkov, carin in davkov za uvoz v vaši državi, bo v vaše plačilo.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Garancija In Vzdrževanje:

Povratne informacije: Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije je v veliko podporo nam.Če ste zadovoljni z našo opremo in storitve, Prosimo, ne oklevajte, da zapustijo svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.

Pomembna Opomba:

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Oznake: klop vaja, mini pralni vaja, bosch, primeru dremmel, orodja orodja, nastavite dremel 4000, pas sander, vaja mini, dremel set, kovinski kotni brusilnik.

Napiši mnenje

260W Rotacijski Moč Orodje Dremel Mini Električni Vrtalnik Graverja Poliranje Stroj za Brušenje Carving Graviranje Pero Z Dodatki

260W Rotacijski Moč Orodje Dremel Mini Električni Vrtalnik Graverja Poliranje Stroj za Brušenje Carving Graviranje Pero Z Dodatki

Podobni izdelki