Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 6.8*12,5 cm Velike Ovalne 5pair Elektroda Blazine za Digitalni TENS Meridian Terapija Obliži Stroj Povečaj

6.8*12,5 cm Velike Ovalne 5pair Elektroda Blazine za Digitalni TENS Meridian Terapija Obliži Stroj

€7.66

-35 %

€11.79

Nov izdelek

Postavka Vrsta Osebna Zdravje Nega Dodatna Oprema
Velikost 6.8*12.5
Blagovna Znamka YUKUI
Material Netkane Tkanine
Številka Modela T07
Poreklo CN(Izvora)

6.8*12,5 cm Velike Ovalne 5pair Elektroda Blazine za Digitalni TENS Meridian Terapija Obliži Pralni Prosimo, upoštevajte, da dviganje belo črto, je strogo prepovedano! ! ! Navodila za uporabo in varnostni ukrepi: 1. To elektroda je le prevodnih elektrod deli, nimajo nobene funkcije, morate delati s instrument, da igrajo svoje učinkovitosti 2 silikona samolepilne elektrode obliž glavna sestavina je lepljivo prevodni silikona, elektrod črto, preden uporabite za povezavo z gostiteljem, elektrod obliž pritrjena, da je treba za masažo spletnega mesta, neposredno s lepilne površine pritrjena na kožo, 3. Pred uporabo, prosimo, uporabite mokro brisačo obrišite kožo, masaža, glavna vloga je, da jasno nečistoč, vzdržuje kožo določeno stopnjo vlage, lahko bolje povečanje prevodnosti, tako da intenzivnosti je bolj enoten in mehko 4 pred uporabo za čiščenje kože, lahko tudi močno podaljša življenjsko dobo elektrod obliž, silikonskega lepila prilepite sticky nečistoče bo vplivala naprevodnost, postopek, lahko povzroči nelagodje, druge kože, olja vpliva na viskoznost, kar nalepke Ne hitro in enostavno izgubili 5. Elektrod obliž je lepljiv, da prozorna PVC folije, ko zapusti tovarno.Kadar se uporablja, film PVC luščen off.Lepljive silikagel palice neposredno na masažo območju, na primer, vratne hrbtenice 6. Po odstranite elektrode obliž iz kože, je najbolje, da prilepite nazaj PVC folije, zaprti, da se prepreči staranje silikagel zaradi zraku, soncu in skrajšajo življenjsko dobo 7. Non-woven elektroda svinca nad elektrod, je najbolje, da ne potegnite težko, čeprav v proizvodnji imajo upoštevati ta problem, ampak po vsem, je zaljubljen v zgoraj navedenih, dolgo časa, ali bo vodilo, da izgubi nit Dostava za Vsa Naročila bodo obdelani v roku 48 ur.Boste obveščeni on-line, ko je dobavljeni in sledenje podatkov običajno bo posodobljeno v roku 72 ur.Vse postavke, bo poslana preko Kitajske Post Air Mail ali Singapur Post, ki običajno traja 25-35 delovnih dni, da pridejo.Uvoznih dajatev, davkov na dodano vrednost in morebitne druge dajatve, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Plačila sprejemamo alipay, Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Plačilo mora biti izvedeno v roku 3 dni od naročila Povratne informacije Smo vzdržujejo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše Pozitivne Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Zahtevamo, da se obrnete na nas glede katerega koli vprašanja o vašem naročilu namesto da bi bile nevtralne ali negativne povratne informacije, ali odpiranje sporu, ki ne bo uporabno za reševanje problemov.Zavezanost Za izvoz visoke kakovosti blaga, iz orienta po konkurenčni ceni za vas.Za delo s strankami za izgradnjo svojega podjetja.Da bi povečali naše mednarodne kupca dobičkonosnost in konkurenčnost.Upoštevanje načela "Super kakovost, ustrezne storitve", ki si prizadeva za trdi, da bo vaš dober poslovni partner.

Oznake: za zdravje, electrod, elektro blazine mala, zdravje izdelka, massag pad, electrod pad, britje matrica, appliqu, krpo za obliž, elektro blazinice za medicinske.

Napiši mnenje

6.8*12,5 cm Velike Ovalne 5pair Elektroda Blazine za Digitalni TENS Meridian Terapija Obliži Stroj

6.8*12,5 cm Velike Ovalne 5pair Elektroda Blazine za Digitalni TENS Meridian Terapija Obliži Stroj

Podobni izdelki