Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Renault Clio 4 Pribor 2012-2018 Clio 4 Pribor Chrome Smerniki Skladu Chrome Nerjavečega Jekla 2pcs Povečaj

Renault Clio 4 Pribor 2012-2018 Clio 4 Pribor Chrome Smerniki Skladu Chrome Nerjavečega Jekla 2pcs

€35.38

-12 %

€40.21

Nov izdelek

Blagovna Znamka NOBEN

-Zagotavlja Odlično Prilegajo, ki jih proizvajajo točno določene blagovne znamke in modela. -Zasnovan in izdelan po originalni del, dimenzije vašega avtomobila. -Zunanja površina izdelka je v visoki kakovosti krom sijaj. -Narejen je iz 304 nerjaveče jeklo material, ki ponuja najvišjo vizualni in trajnost.Zahvaljujoč dvostranski lepilni trak, zagotavlja praktično in enostavno montažo brez poškodb vozila.Opomba: Prosimo, bodite pozorni na opozorila in navodila v navodila za montažo pred uporabo izdelek za avto.NAMESTITEV NAVODILA Namestitev v suha in brez prahu okolje. -Temperatura okolja mora biti med 18-35 ° C med montažo.Če je temperatura okolja pod 18 ° C, bi namestitev za ogrevanje površine z za lase. - Pred menjavo kasete izdelka, ki upoštevati, izvesti sklop vaj. - Skrbno očistite površino, da se je treba držati z bombažno krpo / žganje / alkohol.Zaščito pred prahom po čiščenju.Čiščenje površine z mastno in dodatkov, kot so vode, silicija, bencin, dizelsko gorivo in kölnu povzroča del padla. -Počakajte 5 minut po uporabi premaz z bombažno krpo na območju, ki se ravnajo in prilepi. -Odstranite zaščitno površino obojestranski lepilni trak na izdelek in začeti znova iz oval in zaprto površino. -Namestitev na izdelek z mehko krpo ali roke med montažo.Uporablja toploto za 1 minuto na kos in če je temperatura okolja pod 18 stopinj, uporabite sušilnik za lase.

Oznake: clio renault 4, renault clio 4 volan, koleos jekla, clio volan, clio rs 4, logotip renault, delovna halja kolo, renault, sigle renault clio 4, renault clio 2.

Napiši mnenje

Renault Clio 4 Pribor 2012-2018 Clio 4 Pribor Chrome Smerniki Skladu Chrome Nerjavečega Jekla 2pcs

Renault Clio 4 Pribor 2012-2018 Clio 4 Pribor Chrome Smerniki Skladu Chrome Nerjavečega Jekla 2pcs

Podobni izdelki