Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 3 Plošče Platno Plakatov in Fotografij Seksi Ženska Noge Rdeče Visokih Petah Doma Dekor Sliko HD Tiskanja Gola Punca in Rdeče Vrtnice Slikarstvo Povečaj

3 Plošče Platno Plakatov in Fotografij Seksi Ženska Noge Rdeče Visokih Petah Doma Dekor Sliko HD Tiskanja Gola Punca in Rdeče Vrtnice Slikarstvo

€16.71

-50 %

€33.42

Nov izdelek

Predmeti nude
Podporne Baze Platno
Medij Vodoodporno Črnilo
Poreklo CN(Izvora)
Obrazec Tri-picture Kombinacija
Slog Sodobno
Pakiranje Roll v cev
Številka Modela FO072408
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Vrsta TISKANE
Funkcija Doma Dekor Slikarstvo
Tehnika Spray Slikarstvo
Okvir No
Frame mode Brez okvirja
Kaligrafija in slikarstvo tip Platno Slikarstvo
Je Pametno Napravo No
Material Platno
Original No
Velikost 40x60cmx3pcs
Oblika Pravokotnik

Opis

Sooča prazno steno,ali želite, da začinilo vaše stene in dodamo nekaj liveliness za vaš Dom?

V trend FINO PLATNO UMETNOSTI, Naj vaš dom poglej ne dlje monotono.

Naše platno fotografij končali na izjemno visok standard.Je tiskan na VISOKO KAKOVOST (320gsm) platno z ECO-SOLVENT INK , za žive slike z izjemno barvno natančnost.

Obvestilo:

Okvir ni vključena , Da shranite vaš ladijskega stroškov in se izognili okvir poškodovan med transportom.

Izdelek Zaslon 40x60cmx3pcs

O Nas

Mi smo vizualnih ljudi, in tako ste vi.Dekorativno Slikarstvo veliko pomenijo za nas.Zato smo ustvarili VIZUALNO LEPOTO .

Če iščete platno umetnosti proizvajalec, ki resnično skrbi za strokovno kakovost in visoka raven storitev, ste prišli na pravo mesto!Naše prestižne platno, tisk storitve ponuja fotografi in umetniki, muzej kakovost tiska na platno ali papir po dostopnih cenah.

Ponujamo najboljše profesionalnih tiskarskih storitev za fotografi in umetniki, in prepričani smo, da boste našli naše platno umetniške grafike, da je najboljši na voljo.

Zdaj smo v glavnem zagotavljajo platno tiskanje trgovina na debelo in spusti ladje storitev za naše stranke.

Nudimo vam izdelavo in prodajo vseh vrst platno fotografij.Naši izdelki so edini na svetu, veliko tujih trgovcev na debelo, lastnikom spletnih strani in posameznih strank uvoz platno tiska od nas.

Naše stranke poiščite po vsem svetu, mnogi od njih so bili poslovanju na platno natisne z nami že vrsto let.

Veselimo naše nadaljnje sodelovanje!

Opomba:

1. Priprava Čas:potrebujemo 3-5 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naše numberous naročil vsak dan.

2. Prosimo, še enkrat preverite vaš naslov, ko se vpišete v www.trboje.si,če jo želite spremeniti, preden smo jih ladja, si,prosimo opazite, nam novi naslov. 3. Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa Na debelo,bomo ponujajo velik popust ali brez izrecnega dostava,obljubljamo, hitra dostava.Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago na svoje stranke neposredno,in ne puščajo nobenih informacij o nas.

Povratne informacije 1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Škodo, Ki Med Porodom

Naša cena že vključuje tranzita škodno zavarovanje torej, če se vaš izdelek poškoduje med transportom bomo vam nadomestni izdelek, brez stroškov za vas.Vendar to je vaša odgovornost, da temeljito pregledati blago ob prejemu njih, medtem KO kurirja voznik je še vedno tam, in PREDEN se prijavite za nič.Če je vaš element, ki je poškodovan pred podpisom prosimo, da zavrne sprejem ali se prijavite in pišite nam takoj.Če se prijavite za to, da ste ga sprejema, je v odličnem delovnem stanju in ne zamenjava, bo poslana.

Pred pošiljanjem zamenjava podrobne fotografije bo treba, so nam poslani opisom poškodbe.Te fotografije morajo biti sprejeti in ga pošljete nam takoj po dostavi.

Politika Vračanja

Stojimo za našimi izdelki.Točke se lahko vrne za izmenjavo ali polno nadomestilo v roku 30 dni od datuma, ko boste prejeli blago.

Nismo odgovorni za kakršno koli nakup po tej 30-dnevnem obdobju.

Vrnitev poštnine je odgovoren kupec, razen če vrnitev je zaradi naše napake (tj., vaš prejeli napačen element).

Bomo plačati za ladijski promet zamenjava nazaj, da vam če exchange je zahteval.

Negativne povratne informacije, ne reši ničesar.Če imate težave z vašim naročilo, se najprej obrnite na nas.

Vedno smo pripravljeni, da dela za vas !

Oznake: blok pete čevlja, nake ženske, goli moški, rose vrh, črni labod, plakat, dekle v modri barvi, gola ženska, 3 plošča, boho za ženske, plakat steno.

Napiši mnenje

3 Plošče Platno Plakatov in Fotografij Seksi Ženska Noge Rdeče Visokih Petah Doma Dekor Sliko HD Tiskanja Gola Punca in Rdeče Vrtnice Slikarstvo

3 Plošče Platno Plakatov in Fotografij Seksi Ženska Noge Rdeče Visokih Petah Doma Dekor Sliko HD Tiskanja Gola Punca in Rdeče Vrtnice Slikarstvo

Podobni izdelki