Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Laser Distance Meter Range Finder Ukrep 100M z Li-ion Baterijo Huepar Električni Kota Senzor Povečaj

Laser Distance Meter Range Finder Ukrep 100M z Li-ion Baterijo Huepar Električni Kota Senzor

€36.76

-39 %

€60.27

Nov izdelek

Samodejni izklop
Delovni razpon
Vir Energije
Številka Modela
utomatically cut off laser
DIY Dobave Polaganje ploščic
Max shranjevanje
Dimenzija
Moč Tip
Natančnost merjenja
Blagovna Znamka
Posebne Funkcije
Plug Profil
Laserski razred
Kota obseg
Poreklo CN(Izvora)
Velikost
Laser tipa

Huepar je blagovna znamka Levelsure Optoelectronics Technology Co., Ltd.S strokovno inženirji in oblikovalci Opravlja tehnične inovacije in zavezanost kakovosti.Ustvaril skoraj 1 milijardo eur prodaje

Specifikacije:

Laserski razred: Razred 2 (IEC/EN60825-1/2014), izhodna moč

Značilnosti:

❤VEČ NAČINI MERJENJA: Ta laserski ukrep prinaša angel, površina, oddaljenost, glasnost, Pitagore merjenje načinov.Featuring nenhno meritev, seštevanje in odštevanje, kalibracijo, avtomatski izračun površin in prostornin in 30 skupin podatkov memory funkcija, to je idealen za dom in gradnjo ali industrije aplikacije.

Značilnosti:

❤VISOKA NATANČNOST & ENOTA SWITCHABLE: Huepar razdalja ukrep funkcije dolge razdalje merjenje z izjemno natančnostjo in lahko ukrepi razdalje do 165-noge v 1/16-palčni.Orodje lahko merijo od spredaj/srednji/zadaj referenčne točke, ki je enostaven za ukrep iz različnih scenarijev.Vse meritve so prikazani v realnem času in lahko switchable med M/V/Ft prosto.

Značilnosti:

❤Vgrajena LI-IONSKA BATERIJA & KOTNI ELEKTRIČNI SENZOR: Powered by visoke zmogljivosti Li-ionska baterija, huepar lasersko merjenje ponuja izjemen runtime za vse-dan delovnih mest in lahko dela do 8000-krat, ko je polna.Nobene potrebe ni, da baterijo zamenjajte pogosteje, ki vaše delo bolj učinkovito.Opremljena z elektronskimi kotni senzor, laser distance meter zagotavlja večjo natančnost in hitreje kota meritve v primerjavi z libelo metrov.

Značilnosti:

❤VZDRŽLJIV, ROBUSTEN DESIGN: Huepar laserski ukrep je IP54 prirejeni tako, da prenesejo težke delovnih okoljih.Ima majhne dimenzije in priročen žep-velikost oblike, tako da ta laser ukrepa se lahko prilega v žep. 1/4" palčni navojni nastavek omogoča, da se pritrjena na stojalo ali drugo orodja za uporabo.

Značilnosti:

❤BACKLIT LCD IN IZKLOP NASTAVITEV: Velika osvetlitev zaslona uporabnikom zagotavlja boljšo vidljivost pri šibki svetlobi ali ne-svetlobe delovni pogoji.Samodejni izklop brez operacije 150s.Izklop nastavitev uporabnikom omogoča, da prilagodite glasnost prosto, ki je primerna za uporabo v knjižnici, v učilnicah in drugih mirnih krajev.

Postavke v Paket:

1 x Huepar Lasersko Merjenje 1 x Uporabniški Priročnik 1 x Ročna Trak 1 x USB kabel 1 x Reflektor 1 x Black varstvo vrečko

Oznake: huepar, razdalja lomvum, laser ravni, amg8833 ir šahovnica z 8 × 8 infrardeče toplotne, lidar skener, usmerjanje kota senzor, laser line mini, dinamične slušalke, satelitski našli meter, air ion tester.

Napiši mnenje

Laser Distance Meter Range Finder Ukrep 100M z Li-ion Baterijo Huepar Električni Kota Senzor

Laser Distance Meter Range Finder Ukrep 100M z Li-ion Baterijo Huepar Električni Kota Senzor

Podobni izdelki