Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! SAGACE Blazine Stopala Pozimi na Prostem Unisex Ogrevanje Vložek Stopala Grelec za ponovno Polnjenje Ogrevani Vložki Ogrevanje na Čevelj Pad Povečaj

SAGACE Blazine Stopala Pozimi na Prostem Unisex Ogrevanje Vložek Stopala Grelec za ponovno Polnjenje Ogrevani Vložki Ogrevanje na Čevelj Pad

€5.80

-45 %

€10.55

Nov izdelek

Številka Modela Vložek
Item3 vložki za noge
Item10 vložki čevlje za ženske
Item7 Blazine Stopala
Item4 šport teče silikonski gel vložki za noge
Item6 vložki tekaški športni copati
Item8 Notranji postavil vložek
Vzorec Tipa Trdna
Blagovna Znamka SAGACE
Funkcija Šok Absorpcijskega
Item5 Vložki za superge
Item9 Lok podporo ortopedski vložek
Item2 vložki za obutev moški
Item1 Vložki za Čevlje
Širina Čevlja Srednja(B,M)
Material Poliester

Pozimi Na Prostem Unisex Ogrevanje Vložek Stopala Grelec Za Ponovno Polnjenje Ogrevani Vložki

Funkcija:

1.Predstavljamo vse nove, druga generacija Ogrevani Vložki.Featuring najbolj sofisticirana tehnologija ogrevanja na trgu z polnilna nastavitev, ki vam prinašajo neomejeno vročino, ki traja do 6 ur .Poslovite od hladne noge in pozdravljeni, za toplino, udobje in udobje!

2. V Ogrevani Vložki so vaša najboljša možnost, da boj to zimo ter hladne noge.Naša tehnologija ogrevanja uporablja najvarnejši, high-tech mikro-žice in premije za baterije, da bi lahko učinkovito toplotno kontrole, ki so tako toplo to bo dobesedno taljenje ledu!S možnost, da izberejo svoje čevlje ali škornje, slogi in avanture, možnosti so neskončne!

3. USB POLNILNE - Vsak vložek je tudi baterija, ki ohranja vaše noge toplo, ko je priključen na električno omrežje, tudi v najhladnejših položaj!Udobno self-ogrevanje vložki bo zagotovo obdržati noge toplo vse sezone dolgo!

4. BLAGODEJNO TOPLOTO - Uživajte ogrevano toplino in mehko udobje, kjer noge dejansko postane hladno.Enostavno, da vaše noge popolnoma toplo, tako da lahko ostanejo aktivne, kot želite, tam zunaj v snegu!

5. DOLGOTRAJNO VZDRŽLJIVOST - Naše vložki so izdelani s podaljšano trajnost preživeti vse svoje hladno vreme avanture.Ti oblazinjeni vložki so odlično udobje ravni, da si na noge tako dolgo, kot je potrebno.

6. Ogrevani Vložki prišel v dveh velikostih, srednje in velike.Obe velikosti fit široko paleto čevelj velikosti!Samo trim fit natančno čevelj velikosti.NASVET: Uporabite svojo obstoječih čevelj vložek kot predlogo in se odlično prilegajo, vsak čas.

Vključeni:

1 par x Polnjenje Ogrevani Vložki 1 x pc USB Priključek

Velikost EU Dolžina S 35-40 25,5 cm/10.03" M 40-44 27.5 cm/10.82"

Oznake: stopala toplo, noge grelec, electr grelec, električni noge toplejše, starinsko brisačo bar, kul glavo, glavo ruto, stopala toplote pad, glavo toplote, GWAI.

Napiši mnenje

SAGACE Blazine Stopala Pozimi na Prostem Unisex Ogrevanje Vložek Stopala Grelec za ponovno Polnjenje Ogrevani Vložki Ogrevanje na Čevelj Pad

SAGACE Blazine Stopala Pozimi na Prostem Unisex Ogrevanje Vložek Stopala Grelec za ponovno Polnjenje Ogrevani Vložki Ogrevanje na Čevelj Pad

Podobni izdelki