Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! YINGFA hlačnic moške kopalke nove dirke kopalke za moške konkurence usposabljanje trikotnik kopalke Povečaj

YINGFA hlačnic moške kopalke nove dirke kopalke za moške konkurence usposabljanje trikotnik kopalke

€12.67

-50 %

€25.85

Nov izdelek

Blagovna Znamka Yingfa
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela 9618
Šport Tip Plavati
Spol MOŠKI
Postavka Vrsta Hlačnic
Fit Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
Vzorec Tipa Tiskanje
Material Spandex

Ime:Plavanje trunks

Model: 9618

Tip: Moške trikotnik plavanje dostopi (z waterline)

Velikost: XS.S.M.L.

XL.

XXL.

Izvajanje standardov: Q / YF3-2009

Izdelek Varnost Category: Razred B (Stik s Kožo)

Tkanine, sestava: 75% poliester, 25% spandex

Sestavine: 95% poliester, 5% poliuretan

Navodila za pranje: Namočite v 40 stopinj pod vodo, z roko nežno drgnjenje, suho mesto v senci, ne z vročo vodo, detergent za perilo, lase, pralni stroj de-mešanje in sončni svetlobi, ne more uporabljati za lase, likalnik, Tako da se ne poškoduje kopalke materiala.

Plačilo 1.Sprejemamo plačilne metode, ki jih www.trboje.si Depozitni 2.Prosimo, prepričajte se, da potrdite naročilo, ko ste prejeli elementi v dobrem stanju, ker ko si postavite, da,vaš denar je prenos v Depozitni,ne naš račun Pošiljko 1.Bomo ladja predmete v roku 3 delovnih dni po plačilu je dosegel. 2. EMS je naša prednostna način dostave.Nudimo tudi ladje postavka preko DHL .FEDEX ali UPS. 3. Bomo ladja za privzeti naslov v Depozitni če vas ne obvestijo nas, in telefonsko številko, ki je pomembno, ko vas zapustijo vaš naslov. 4. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče , zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.Povratne informacije 1. Zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Torej ,vaše povratne informacije extrmely za nas pomembno. 2. Če ste zadovoljni z našimi elemente,prosim, pustite nas aktivno povratne informacije. 3.Kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Garancijo Kupec lahko vrnete v roku 7 dni, če vam ni všeč.Kupec se mora obrniti nam v roku 7 dni od datuma dobave, da bi dobili Vrniti Dovoljenje, preden vrnete izdelek drugače vrnitev, bodo zavrnjene.Odpremo in ravnanje je nepovraten.Plača kupec vrniti shippin.Zahtevo za vrnitev prosim email nas vse vrne mora spremljati originalni embalaži in vključujejo vso originalno opremo, ki je priložena original pošiljko.Pridržujemo si pravico, da zavrne, se vrne, če je pravilno smernice niso sledili.

Oznake: mens sijoče kopalke hlačnic, plavati hxby, k moške spodnjice brez hlačnic, najlon svetlečim, iskrene pregleden kopalke, sex igre, analni kroglice, moški plavati debla, kopalke yingfa, Kopalke, moške kopalke.

Napiši mnenje

YINGFA hlačnic moške kopalke nove dirke kopalke za moške konkurence usposabljanje trikotnik kopalke

YINGFA hlačnic moške kopalke nove dirke kopalke za moške konkurence usposabljanje trikotnik kopalke

Podobni izdelki