Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Valentinovo darila 10pcs 20 cm v dolžino Naravno Ohranjenih Veje Rose Steblo za Cepljenje Cvetje Forum, Poročne Matične Dekoracijo Povečaj

Valentinovo darila 10pcs 20 cm v dolžino Naravno Ohranjenih Veje Rose Steblo za Cepljenje Cvetje Forum, Poročne Matične Dekoracijo

€16.38

Nov izdelek

Primerna za
Blagovna Znamka DreamFlor
Razvrstitev Posušeno Cvetje
Slog Cvet
Uporablja počitnice
Uporablja prizorov
Material Papir
Številka Modela Xinyu Rose
Vrsta Rose
Velikost
Čas shranjevanja
Priložnosti Poroka
Cvet Slog Cvet Podružnice

100%Naravno Ohranjenih Veje Rose Steblo za Cepljenje Cvetje Forum, Poročne Matične valentinovo darilo

Material: naravni rose steblo.

Dolžina: 20 cm.

Čas shranjevanja: več kot 3 leta.

Uporaba: za cepljenje koli flowes,forum, dekoracijo, dom dekoracija, poročni dekoracijo,urad za dekoracijo,sejna soba dekoracijo in tako naprej.

Notic: te slike so samo za prikaz, morda vsak steblo ima drugačno velikost, obliko, barvo, dolžino.

imamo tudi veliko drugih listje in veje,

če kupite več, vam bomo discounte.

Obvestilo: steblo je naravni rose stebla, tako da morda bo nekaj luknjo na listi, po odpremo, morda nekaj listov, se bo treba malo crack, morda ne izgleda tako dobro, kot prikazuje slika.in vse konzervirani izdelki bodo malo vonj, če ste mislih to, prosimo, ne da kupiti.Podrobne Slike:, Da pretect listi, bomo odrezali rose trn.če boste morali obdržati trn, prosim, pustite me, če ste naročilo, vendar listi bodo vezani na veliko lukenj, zato morate obljubim, ne bo odprt spor, če ste prejeli listi z veliko lukenj, če ne bomo samo poslali brez trn. Velikosti ali Fit Vprašanja: Kot vse na velikost našega proizvoda so ročno meritve, je lahko 1-2 cm odstopanj zaradi različnih metod merjenja.

Barvna Neusklajenost: 1. Vsi izdelki so sprejeti v naravi ,vendar razlike v barvi mogoče zaradi nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Upam, da boste lahko razumeli in bomo poskušali zmanjšati kromatične aberacije na minimum. 2.Vendar,če ste prepričani, da je izdelek prejeli v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

Politika Vračanja : 1. Samo okvarjeni izdelek bo na voljo exchange.Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku 3 dni po tem, ko ste prejeli izdelek.

2. Vsi izdelki morajo biti vrnjeni v roku 30 dni od datuma, ki ste oddali naročilo.Medtem prosimo, da blago, v originalni embalaži material in polje (zunaj in v notranjosti) in pribor za pregled in zamenjava.

3. To lahko traja do 7 delovnih dni, za obdelavo vaših vrnili, ko bomo prejeli vaš izdelek.

4. Kupec je odgovoren za vse stroške pošiljanja, ki so nastali, če izdelek kakovosti.

Poprodajne: 1.Zelo smo veseli, da stranka nam nekaj predlogov za spremembe cen in proizvodov.

2.Če na katero koli vprašanje,prosimo, sporočite nam je v prvem po E-pošti ali Telefonu.Lahko se ukvarjajo z njimi za vas v času.

Povratne informacije: 1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste satisfired z našo predmetov in storitev.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo o reševanju vaših težav in vam nudijo najboljše storitve za stranke.

Oznake: minis papirnate rože, breskev mini papir rose, konzervirane divje rože, izhaja konzervirane cvetje, konzervirane steblo, cvet, cvet stebla, konzervirane rumena vrtnica, xinyu očala, konzervirane topiary rastlin, veliko ohranjenih rose.

Napiši mnenje

Valentinovo darila 10pcs 20 cm v dolžino Naravno Ohranjenih Veje Rose Steblo za Cepljenje Cvetje Forum, Poročne Matične Dekoracijo

Valentinovo darila 10pcs 20 cm v dolžino Naravno Ohranjenih Veje Rose Steblo za Cepljenje Cvetje Forum, Poročne Matične Dekoracijo

Podobni izdelki