Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 2pcs motorno kolo Krmilo Rokavice Zimske Električno vozilo, Vetrobransko steklo, Windproof Rokavice Vodotesen Toplo Skuter Zaščitni Pokrov Povečaj

2pcs motorno kolo Krmilo Rokavice Zimske Električno vozilo, Vetrobransko steklo, Windproof Rokavice Vodotesen Toplo Skuter Zaščitni Pokrov

€9.78

-23 %

€12.86

Nov izdelek

Uporablja Modele Motorna Kolesa, Skuterji, Električna Vozila
Material Cpolybutylene Gume + Stretch Pletene Tkanine
Padec ladijskega prometa Podpora
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Nepremočljiva
Spol Unisex
Velikost 30*24*2cm

Značilnosti: 1. Visoko-kakovostni materiali: krmilo rokavice so narejene iz polybutylene gume + pletene elastične tkanine, odporne na obrabo, vodotesen in enostaven za čiščenje.To lahko enostavno upreti veter in sneg, tako da vam ni potrebno odstraniti ali ponovno namestiti po uporabi, ki prihrani čas.

2. Bolj celovito zaščito: v Primerjavi z rokavice, krmilo pokrov ima boljšo zaščito uspešnost, se lahko ohraniti vaše roke tople ob istem času.Poleg tega je debelejši material, ki ga uporabljamo vam bo pomagal upreti hladnih zimskih bolj učinkovito.

3. Enostaven za namestitev, udobno in priročno, in ne vpliva na zavore: močno vrvico design na otvoritvi omogoča, da namestite ali odstranite integrirano rokavice brez orodja.Notranji prostor tople rokavice je prostorna, in roke se lahko brez težav podaljšal brez, da bi obtičali.Tudi z ročno zavoro, se boste počutili svobodne.

4. Široka uporaba: rokavice so primerne za večino motorna kolesa in skuterje, Atv ali sneg, ki je opremljen z enostavnimi in inovativnimi zaklepanje vrvico, lahko trdno pečat rokavice za ročaj.

5. Najboljše darilo: Visoki kakovosti, zagotavljajo najboljšo zaščito in toplino v mrzlih zimskih podnebje.Najboljše darilo za družino.

Specifikacija:

Ime: Motorno Kolo Toplo Ročaj Kritje

Material: polybutylene gume + stretch pletene tkanine

Velikost: približno 30*24*2 cm/11.81*9.45*0.79 v

Sezona: jeseni in pozimi

Primerno ljudi: unisex (vseh velikosti)

Uporablja modele: motorna kolesa, skuterji, električna vozila

Seznam Vsebine:

1 Par motorno kolo Krmilo Rokavice

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam

vaše naročilo številka.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: harley vetrobransko steklo, motor usnjene rokavice, meri, usnjene rokavice, gospoda usnjene rokavice, obleko usnjene rokavice, custom motocikli vetrobransko steklo, tite usnjene rokavice, motorno kolo honda vetrobransko steklo, moto vetrobranskega stekla, vrt usnjene rokavice.

Napiši mnenje

2pcs motorno kolo Krmilo Rokavice Zimske Električno vozilo, Vetrobransko steklo, Windproof Rokavice Vodotesen Toplo Skuter Zaščitni Pokrov

2pcs motorno kolo Krmilo Rokavice Zimske Električno vozilo, Vetrobransko steklo, Windproof Rokavice Vodotesen Toplo Skuter Zaščitni Pokrov

Podobni izdelki