Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Pero Strani Navijačev za Poroko Ročno izdelan Poročni Navijači Čipke Ženske za Ples, Poroka Dekoracija DIY Strani Fan Abanicos Par Boda Povečaj

Pero Strani Navijačev za Poroko Ročno izdelan Poročni Navijači Čipke Ženske za Ples, Poroka Dekoracija DIY Strani Fan Abanicos Par Boda

€5.79

-39 %

€9.64

Nov izdelek

Je Zložljiv Da,
Ventilator, Ki Zajemajo Material Čipke
Tehnika Pletenje & Crocheting
Fan Nosilni Material Les
Število Fan Reber 16

Poroka Pero Strani Navijačev, Ročno izdelan Poročni Navijači Čipke Bele Dame za Ples, Poroka Dekoracija DIY Strani Fan Abanicos Par Boda

Bullet Točk:

1,Visoko Kakovostnih Materialov: Naša ročna navijači so izdelani iz kakovostne plastične okvirje in materiali, ki so trajne.

2,Elegantno in v stilu: ventilator je okrašena s perjem, okrasnih, čipke in rose rože, in eleganten dizajn je idealen za vašo poroko.

3,Poroka Dekoracija: To je odlična dekoracija neveste.Primerna je za vse vrste poročne obleke.Dodajanje plemenito temperament.

4,Fotografiranje Rekviziti: Primeren kot poročna fotografija, art fotografiranje rekviziti, se lahko uporablja tudi kot faza uspešnosti rekviziti, slog divje.

5,Unfoldable: Naš fan fan ima veliko število okraski, lahke in ne-zložljiv, primerna za gospodarstvo neposredno v roki.

Opis:

Material: plastika, čipke

Velikost: približno 43*25 cm/16.93*9.84 v

Teža:70-120G

Značilnosti:

Visoko kakovostni Materiali: Naša ročna navijači so izdelani iz kakovostne plastične okvirje in materiali, ki so trajne.

Elegantno v slogu: ventilator je okrašena s perjem, okrasnih, čipke in rose rože, in eleganten dizajn je idealen za vašo poroko.

Poroka Dekoracija: To je odlična dekoracija neveste.Primerna je za vse vrste poročne obleke.Dodajanje plemenito temperament.

Fotografija Rekviziti: Primeren kot poročna fotografija, art fotografiranje rekviziti, se lahko uporablja tudi kot faza uspešnosti rekviziti, slog divje.

Unfoldable: Naš fan fan ima veliko število okraski, lahke in ne-zložljiv, primerna za gospodarstvo neposredno v roki.

Seznam:

1*Poroko fan

Opomba:

Naši navijači ne more krat, okrasne cvetlice, ki bo uničena, ko je zložen.tako vam želim, da bi lahko razumeli.

Oznake: Fan, paillette poroko ventilatorji, obleko dolgo kratek, japonski fan led, buda, papir poroko fan, fleurs, primeru big fan, velik kitajski fan, portabl fan.

Napiši mnenje

Pero Strani Navijačev za Poroko Ročno izdelan Poročni Navijači Čipke Ženske za Ples, Poroka Dekoracija DIY Strani Fan Abanicos Par Boda

Pero Strani Navijačev za Poroko Ročno izdelan Poročni Navijači Čipke Ženske za Ples, Poroka Dekoracija DIY Strani Fan Abanicos Par Boda

Podobni izdelki