Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 18DOF Aluminija Hexapod Pajek Šest Nog Robot Komplet + 18pcs MG996R Servos + Krmilnik Celoten Sklop za Arduino Robot Pajek Povečaj

18DOF Aluminija Hexapod Pajek Šest Nog Robot Komplet + 18pcs MG996R Servos + Krmilnik Celoten Sklop za Arduino Robot Pajek

€138.12

-10 %

€153.47

Nov izdelek

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka TZT
Certificiranje CE
Značilnosti Daljinsko Upravljanje

18DOF Aluminija Hexapod Pajek Šest Nog Robot Komplet & MG996R Servos in Krmilnik Celoten Sklop

Funkcije in Specifikacije:

- 3 mm aluminij zlitine materiala, visoka intenzivnost

- Robot lupini s namestitve izpeljete luknjo za stikalo in krmilnik, zelo priročno

- 18DOF, vsako nogo 3DOF skupno

- Noge dolžina: 23 cm(raztegnjena)

- Karoserija velikost: 17.5*za 15,5 cm(L*W)

- Barva: Srebrna

- Bi lahko spoznali, pojdi naprej, nazaj, struženje, ples, clambing gibanja, itd.

Paket Je Vključeno:

- 12* Večnamenski nosilec

- 6* Zgornji del noge

- 6* Tele

- 1* Glavni organ okvir zgornjega lupini

- 1* Glavni organ okvir spodnji pokrovček

- 1 set* vijaki, matice, Vijaki, stebri

- 6 x kroglični ležaji

- 18 x servo rog (servo rog je sometthing kot zadrževalno ploščo, servo rog ni servo)

- 18 x MG996R Servo

- 1 x Servo Regulator Odbor

- 1 x PS2 Brezžični Krmilnik Sprejemnik

- 1 x usb Kabel

Pls dodaj 15usd če potrebujete nevihte s tem hexapod

Pajek ima samo Črno barvo.Hvala, ker ste.

Package teža > > 2 kg, pls izberite DHL/EMS

Trgovina na debelo in Razsutem stanju Naročila:

Nudimo več popust na debelo naročil in razsutem stanju naročila.Če potrebujete več kosov, prosimo, da nam pošljete poizvedbo na tej spletni strani, in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem roku.

Plačilo & Pošiljke:

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, T/T. Tudi, večino kreditnih kartic, ki so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Bomo obdelali večino naročil v 48 urah po plačilu preverjanja in ponujajo Številko za Sledenje za vsako naročilo (prodajalec lahko samo izpolnite Številko za Sledenje na naročila po 24 urah od kupca plačilo.)

3) Podpora Dostava Po Celem Svetu. (razen v nekaj državah, in APO/FPO).

4) Nekaj DHL/Fedex Številko za Sledenje se lahko spremeni po element, ki prispe v Hongkong (npr.mi ladje element v petek in izpolnite Številko za Sledenje po vrstnem redu,vendar Številko za Sledenje se lahko spremeni v ponedeljek, ko Paket prispe v Hongkong).

5) Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6) Če niste prejeli vašo pošiljko v razumnih dni od plačila, prosim, naj vas ne skrbi, in se obrnite na nas prvi (vljudno prosim ne nam negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas.Najlepša hvala!) Bomo sledenje pošiljke in odgovori, boste zelo kmalu.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Povratne informacije:

1) Smo ohraniti visok standard odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Ste vedeli, povratne informacije so za nas zelo pomembno.Smo iskreno vesel, če imate kakršne koli težave, o elementih, se najprej obrnite na nas za pomoč pred tem, da nam negetive povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vaše težave, in se je Win-Win rešitev za naju oba.Najlepša Hvala!

Druga vprašanja, ki jih je treba navesti tudi tukaj:

1) Za kupce iz ruske Federacije, prosimo, ponujajo Polno Ime, kot je politika zahteva.Drugače, kurirska ne bo pick up paket.Hvala, ker ste.

2) Za kupce iz ruske Federacije, Argentina in Ukrajino, vaš element lahko končno dobavi EMS za kompleksne carinsko deklaracijo, čeprav se odločite, DHL/Fedex, na začetku.

3) Za kupce iz Brazilije, prosimo, nudijo Davčno Številko, Če želite, da ladja po DHL/Fedex, ali predmet, ki bodo dobavljeni z EMS, čeprav se odločite, DHL na začetku.

Oznake: diy hexapod robot komplet, pro arduino, rc servo, arduino, mg996r moč, dof arduino, robot, da program, hexapod robot, servo ščit, arduino robot pajek.

Napiši mnenje

18DOF Aluminija Hexapod Pajek Šest Nog Robot Komplet + 18pcs MG996R Servos + Krmilnik Celoten Sklop za Arduino Robot Pajek

18DOF Aluminija Hexapod Pajek Šest Nog Robot Komplet + 18pcs MG996R Servos + Krmilnik Celoten Sklop za Arduino Robot Pajek

Podobni izdelki