Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 2020 Nov Tri-dimenzionalni vortex T-srajce za Moške Poletne 3D Tiskanja Priložnostne 3D T Shirt Vrhovi Tee Plus Size6XL Povečaj

2020 Nov Tri-dimenzionalni vortex T-srajce za Moške Poletne 3D Tiskanja Priložnostne 3D T Shirt Vrhovi Tee Plus Size6XL

€4.31

-48 %

€8.45

Nov izdelek

Rokav Slog Kratka
Pakiranje Poli vrečko
Blagovne znamke dobell
barve lahko choosed
Postavka T-shirt
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Teža 0,2 kg
Ovratnik O-Vratu
Vrhovi Tip Tees
Hooded No
Original Kitajska
Slog Priložnostne
Material Poliester
Spol MOŠKI
Vzorec Tipa Digitalni tisk
Postavka Vrsta vrhovi
Vrsta Tkanine Kepra

Dragi naročnik, Ima dober dan.Kot poklicni dobavitelj na Kitajskem.Zagotavljali bomo potrudili, storitev in obdržati blaga v visoko kakovost in cenovno ugoden.Želim vam dober izlet v naši trgovini.Hvala.

Opis Izdelka

Material: Poliester Pakiranje: 1pc/poli vrečko,ali lahko kupite darilni škatli iz naše trgovine Tie Oznako Storitev: kontaktirajte nas za dodatne stroške ODM & OEM Storitev: Da, z odlično kakovost in konkurenčne cene

Toplo Nasveti

Opomba 1: Zaradi razlike v metodo merjenja, prosimo, dovolite 0-3 cm v velikosti odklona Opomba 2: lahko Obstaja majhna razlika v barvi, zaradi računalnik, nastavitve zaslona.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na službo za osebje, bomo rešiti to za vas takoj.Hvala vam za vaše razumevanje.

O Trgovini Na Debelo

Smo Prvotnih tovarniških prodajalec na Kitajskem.Vse proizvode, vse na zalogi.Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne zapusti informacije o nas, če bi radi.Spremljajte nas imajo višje popust.Hvala!

Prikaz Izdelka

Plačilo

Lahko zaključite plačilo prek:DEPOZITNI,kreditne kartice, Visa.

Dostava in Dostaviti

1,Prosimo poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen.Tako smo lahko ladja blaga, da si natančno. 2,Vsa naročila, bo poslana v roku 1-3 delovnih dni po plačilu potrditev. 3 pošiljke, ki jih Cainiao Super Gospodarstvo Globalno za manj kot 2 kg blaga ,običajno bo trajalo 25-35 delovnih dni(v nekaterih državah je lahko veliko več) ,če morate blago zelo nujno ,prosimo, kontaktirajte nas za DHL itd .Bomo izračunati stroške pomorskega prometa za vas .Vedno se o 3-7 dni, da pridejo. 4,Prosimo, obvestila po meri dajatve andimport davek, ne moremo zagotoviti kakršno koli pomoč za njih.

Povratne informacije

Zadovoljstvo, vas prosimo, da nas 5 star povratne informacije.dobili več discouts in kuponi.Če imate kakršne koli težave z našim izdelkom ali storitvijo,prosimo, prost v stik z nami, se bomo potrudili, ga rešiti in vam ponujajo najboljšo storitev za stranke.

Oznake: stikalo 5 v brezžično omrežje, samsung g3 g5 primerih, samsung itachi primeru, kariran tiskanja lok kravato, yazawa niko pulover, nasvet dolgo ph2 vpliv, stikalo 5v dan noč, yazi lepilom, najstnice gilet.

Napiši mnenje

2020 Nov Tri-dimenzionalni vortex T-srajce za Moške Poletne 3D Tiskanja Priložnostne 3D T Shirt Vrhovi Tee Plus Size6XL

2020 Nov Tri-dimenzionalni vortex T-srajce za Moške Poletne 3D Tiskanja Priložnostne 3D T Shirt Vrhovi Tee Plus Size6XL

Podobni izdelki