Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 5/8 Povečaj

5/8" & 1/2" Kljuko prikolice Zaklepanje, koda Pin Nastavljena z Enim Sistem Zaklepanja 2 Tipke za Razred I, II, III, IV, V Vlečno Kljuko Sprejemniki

€18.49

-50 %

€36.99

Nov izdelek

Blagovna Znamka CIBO
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Prikolica Sklopke In Oprema

5/8" & 1/2" Kljuko prikolice Zaklepanje, koda Pin Nastavljena z Enim Sistem Zaklepanja 2 Tipke za Razred I, II, III, IV, V Vlečno Kljuko Sprejemniki

Za DropShipping Smo KN/US/UK/AU/ES/PL/RU/BI/IT/FR skladišča z dovolj zaloge.Za Debelo nudimo veleprodajne cene in hitra dostava brezplačno, Če ste območje padca ali prodajalec na debelo, prosim, da me kontaktirate.Mi željo vzpostaviti poslovne odnose z vami, na podlagi vzajemnih koristi!! Desciption:

1. 1/2" in 5/8" Hitch kodo Pin Nastavite skupno rabo z Eno Sistema Zaklepanja. 1/2" hitch pin fit Razreda I in Razreda II sprejemniki (1-1/4" x 1-1/4"), in 5/8" hitch pin fit Razred III,IV,V sprejemniki (2" x 2" & 2-1/2" x 2-1/2" ).Prikolica za Zaklepanje Nastavite z Podaljšana gred 3-1/2", ki je združljiv z Toyota Tundra, Ford F-150/F-250/F-350, GMC/Chevy 2500/3500 in Dodge tovornjaki in več.Prosimo, Preverite Velikost Kljuko In Dobili Primerno Težav S Kodo Pin.

2. Preprost Push-to-lock - Preprost push-to-lock in 1/4 ključ obrne za odklepanje mehanizem, zaradi česar je super priročno zaklepanje in odklepanje.Naše nadgrajeno Anti-theft Plum Blossom Zaklepanje Jedro je veliko varnejši kot redno ravno/ravno tipko.

3. Dodatno Varnost - Dodatno Varnost Posnetek & Luknjo v vsaki hitch zaklepanje pin dodaj na varnost v primeru sistem zaklepanja pade ven ali pa je poškodovana.Gume, O-obroči za preprečitev rožljanje, ohraniti zatiči iz potisnete naprej in nazaj.

4. Vzdržljiva in Trajna - iz masivnega kaljenega jekla z kromiran zaključek za visoko moč, anti-rja in proti koroziji.Neprepustnih gume cap ščiti ključavnična luknja z vodo in umazanijo, zagotavlja daljšo življenjsko dobo.

5. Skupaj Kljuko prikolice kodo Pin Set Vsebuje 1x 1/2" kodo Pin, 1x 5/8" kodo Pin, 1x Push-to-Lock sistem s pokrovom, 1x Varnostni posnetek, 10x O-obroči, 2x Tipke (eno za uporabo drugega kot rezervni).

Značilnosti:

*MICTUNING 1/2" in 5/8" Hitch kodo Pin Set

Ustreza vsem 1-1/4", 2" in 2-1/2" predivo sprejemniki (Razred I,II,III,IV,V).

To zaklene v svojo prikolico in ohranja varno, dela, da bi preprečili krajo vaše vlečno kljuko.

*Enostaven za Zaklepanje & Odklepanje

Preprost push-to-lock in 1/4 ključ obrne za odklepanje mehanizem, zaradi česar je lažje za zaklepanje in odklepanje.

Struženje ključnih vzrokov za zaklepanje valjni, da pop ven, v tem času lock se lahko odstrani iz kodo pin.Zaklepanje s kodo pin, morate vstaviti ključavnica na kodo pin in nato pritisnite v ključavnico, dokler ne zaslišite klika.Za razliko od najbolj preprostih ravno zaklepanje, naše nadgrajeno aluminij zlitine Plum Blossom Zaklepanje je težje ukrasti.

*Dodatno Varnost in Varnost

Dodatno Varnost Posnetek & Luknjo v vsaki hitch zaklepanje pin za vleko, ko sistem zaklepanja je izgubljen ali poškodovan.

10 gume tesnila preprečujejo katero koli rožljanje.Lahko prilagodite obroč količina po pravi dolžino vlečno kljuko.Neprepustno za prah skp dobro zaščito ključavnična luknja, preprečuje vodo in umazanijo od vstopa držeč notranje zaklepanje rje-brezplačno.

Paket Je Vključeno:

*1 x 1/2" Pin za Razred I in II sprejemniki (1-1/4" x 1-1/4")

*1 x 5/8" Pin za Razred III/IV/V sprejemniki (2" x 2" in 2-1/2" x 2-1/2")

*1 x Push-to-Lock sistem s pokrovom

*1 x Posnetek

*10 x O-obroči

*2 x Tipke

Opomba:

1.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

Oznake: žogo hitch prikolico, gothic poncho, hitch zaklepanje, 2 priključek pin, razreda v w447, pin prikolico, kljuko prikolice čepi, prikolica za zaklepanje vrat, zaklepanje prikolico, velika prikolica zapah.

Napiši mnenje

5/8

5/8" & 1/2" Kljuko prikolice Zaklepanje, koda Pin Nastavljena z Enim Sistem Zaklepanja 2 Tipke za Razred I, II, III, IV, V Vlečno Kljuko Sprejemniki