Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Zasebnost Steklo Ohišje za Samsung Galaxy S10 S8 S9 Plus Kovinskih Magnetnih Kaljeno Steklo Anti-peeping Pokrovček Za Samsung S10 Plus S10+ Povečaj

Zasebnost Steklo Ohišje za Samsung Galaxy S10 S8 S9 Plus Kovinskih Magnetnih Kaljeno Steklo Anti-peeping Pokrovček Za Samsung S10 Plus S10+

€8.18

-4 %

€8.61

Nov izdelek

Blagovna Znamka SuliCase
Združljiv Samsung Model Galaxy S8
sodno Funkcijo 9 Double-sided (obojestransko), Kovinskih Magnetnih Zasebnosti Zaščito Primeru Telefon
primeru Funkcija 2 Dvojno stransko steklo Magnetno ohišje za Samsung Galaxy S10
Vrsta Opremljena Primeru
primeru Funkcija 8 Zasebnost Zaslon Patron Magnetni Primeru Telefon za Samsung s10 Plus
primeru Funkcija 6 360 Magnet Za Zaščito Zasebnosti, Kaljeno Steklo Ohišje Za Samsung S9
primeru Funkcija 10 Anti-peeping Kaljeno Steklo Magnetno Ohišje Samsung Galaxy S10+
primeru Funkcija 1 360-stopinjski Popolno zaščito Magnetno ohišje za Samsung S10 Plus
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
primer Funkcije 5 Vgrajen Magnet Okvir Oklep Ohišje Za Samsung Galaxy S8 Plus
primeru Funkcija 3 Z Sprednji Dotik Steklo Zaslona Ohišje Za Samsung Galaxy S10 Plus
Značilnosti Dvojno stransko steklo Magnetno ohišje za iphone 11 Pro Max
primeru Funkcija 4 Z Varnostno Steklo Ohišje Za Samsung Galaxy S8
Material aluminij metal+9H kaljeno steklo
primeru Funkcija 7 Zaščita Zasebnosti Kaljeno Steklo Ohišje Za Samsung Galaxy S9 Plus
Funkcija Adsorpcijo

Novo Zasebnosti Telefon Ohišje za Samsung Galaxy S10 S8 S9 Plus Kovinskih Magnetnih Kaljeno Steklo Pokrovček Za Samsung S10 Plus s10+ primeru capa

Q: ali Lahko zaupam fotografijami, objavljeno?

A: Vse slike so 100% prvotno sprejeti po naših fotografov.zagotavljamo elemente, boste prejeli, bodo enake, kot je opisano.Vendar somethimes, paket se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.Vendar, barve lahko malo drugačna zaradi razlike med računalnikom, monitorje nastavitev in prostim očesom različne barve.

V: Kaj lahko storim, če sem prejeli zdrobljen parcele?

A: Mi bo paket element z debelimi mehurček pene blazino ali peno polje, da se prepreči škoda.Ampak včasih zaradi kurirske je prostih ročaj, na parceli so morda v okvari.Prosimo, bodite pozorni na nedelujočo parceli in zavrni, da se prijavite, če, ko ste prejemati.

V: Kaj lahko storim, če menim, nezadovoljni z postavke?

A: mi Smo, ki zagotavljajo, da se zagotovi 100% izpolnjuje storitev za vaše in 100 dni garancije.Tako da ne skrbite ko se počutite nezadovoljni z elementi, ki ste jih prejeli, smo vedno odgovorno in bolnik za vaše težave.

Upamo tudi, ste lahko bolnik in ostanite v stiku z nami za reševanje kakršnih koli težav.Prosim, ne zapusti nas negativne povratne brez komunikacije.

Q: Kako nas lahko kontaktirate ?

A: lahko enostavno pošljite nam sporočilo, ali govorite z nami skozi TradeManager.Bomo odgovor na vsako vaše vprašanje v roku 24 ur, če ne takoj!Ko naredite red, je vrstica za sporočila, vam lahko sporočite nam vaše zahteve o barvo in vse ostalo, bomo ravnali z vaše naročilo, kot tisto, kar ste rekli.

Q: Kako o računu in davek?

A: V različnih državah carinskih predpisov, carinjenje čas bo drugačen, prosimo, da pravočasno sledenje informacij, se obrnite na lokalni pošti, če je to potrebno.

Mednarodna kurirska ponavadi proizvajajo tarife, prosimo za razumevanje, lokalni davek na carinsko standardov, tako da se prepreči carinska vprašanja, ki povzroči izdelek vrniti ali uniči, če je potrebno, prosimo, posvetujte s carinjenje podjetja ali prenos informacij na lokalni carinjenje.Končno, želim vam srečno nakupovanje, najlepša hvala za vašo podporo.

Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se Mora Ujemati vaš naslov za dostavo.

Če niste prejeli vašo pošiljko v 40-60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Sklic čas dostave.

Oznake: trebuh šifon ples, meh kritje hiwin, ples trebuh modrc 75c, trebuh pas seksi moški, zvonovi tibera čar, trebuh razredi psi nz, belletti sončna očala, čoln otroci dekliška, belle lase vrh vozel.

Napiši mnenje

Zasebnost Steklo Ohišje za Samsung Galaxy S10 S8 S9 Plus Kovinskih Magnetnih Kaljeno Steklo Anti-peeping Pokrovček Za Samsung S10 Plus S10+

Zasebnost Steklo Ohišje za Samsung Galaxy S10 S8 S9 Plus Kovinskih Magnetnih Kaljeno Steklo Anti-peeping Pokrovček Za Samsung S10 Plus S10+

Podobni izdelki