Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! DS18B20 10 Multi-channel Temperatura Pridobitev Modul RS485 Modbus RTU MB10TD Povečaj

DS18B20 10 Multi-channel Temperatura Pridobitev Modul RS485 Modbus RTU MB10TD

€32.99

-5 %

€35.09

Nov izdelek

Blagovna Znamka BADODOSECURITY

Izdelek uvod Pregled

MB10TD 10-channel temperature DS18B20 pridobitev modul, lahko zbere 10 Ameriških Dallas semiconductor temperaturni senzor DS18B20, senzor ima visoko temperaturo, natančnost in dobro usklajenost; temperatura signal podatkih modul je izhod preko RS485 vmesnik; modul sprejme Modbus-RTU komunikacija, Prilagojena PLC, človek-stroj zaslon, DCS in različne konfiguracijske programske opreme.

Modul posodobitev spletne stanje senzorja, ki v realnem času, in lahko spremlja na spletu stanje zunanjega 10-kanalni senzor DS18B20 v realnem času preko ustreznih register status poizvedbe.

Lahko se uporabljajo za hladno temperatura skladiščenja zbiranje podatkov, rastlinskih toplogrednih plinov, živinorejskimi, industrijske spremljanje stanja okolja, kašča nadzor temperature, perutnina jajca valilna, medicinske opreme za hlajenje, različne temperature okolice zbiranje podatkov in nadzor, in tako naprej.Značilnosti

1. Visoke hitrosti vzporedno pridobitev temperaturni senzor DS18B20, dobro realnem času nadzor temperature.

2. V realnem času, spremljanje stanja prijave senzor senzor DS18B20, priročno za uporabnike, da se ukvarjajo s problemi, ki se na spletno stran in poiščite napake lokacijah.

3. 5-mestno digitalni cev zaslonu, se obrača v prikaz v realnem času vrednosti temperature za vsak kanal, ki je priročna za na mestu pregledovanje v realnem času temperatura.

4. Sprejeti standard Modbus-RTU protokol, ki se lahko prilagodi PLC, človek-stroj zaslon, DCS in različne konfiguracijske programske opreme.

5. Sporočilo zaščite: Izoliranih RS485 komunikacije, signal izhodni vmesnik sprejme nad-napetosti in več-trenutne dvojno zaščito.

6. Moč polarnosti zaščito.

Modul znak in stikalo za opis funkcij 1. POW/SET; modul delovni prikaz stanja

A. zelena lučka sveti: modul deluje.B.Rdeča lučka sveti: modul ima konfiguracijske parametre pisna in mora biti vklopljena, znova. 2. TXD/RXD: Komunikacija prikaz stanja

A. zelena luč je sijala: sporočilo prejme podatkov

B. rdeče luči je sijalo: modul za pošiljanje podatkov

C. zelena luč je vedno na: komunikacija RS485 line povezavo do PODATKOV+ in DATA - razveljavi ali napeljave, ki je pokvarjen. 3. Modul notranjem zgornjem levem kotu reset stikalo

A. Ko komunikacijske parametre (modul naslov, baudna hitrost, kontrolna številka) so neznani ali komunikacijskih parametrov, ki so napačno nastavljena, komunikacija z modulom ni mogoče ugotoviti.Rešitev je, da ponastavite komunikacijskih parametrov; uporabljamo sponke za papir držite stikalo za ponastavitev.Objava, po 5 sekund, rdeči indikator modul [POW/SET], se na, sprostite stikalo za ponastavitev.V tem času, komunikacijskih parametrov, ki so bili reset.Samo znova zaženite modul po izklopu in komunikacijske parametre modula, ki so bili reset.

B. Komunikacijskih parametrov po reset: Naslov: 1. Baudna hitrost: 9600bps, preverite številko: none. 4. Digitalni cev zaslonu navodila

Oznake: esp32 senzor, ds18b20 nepremočljiva, rtu, ds18b20, modbus rtu, rs485 stikalo, modbus tcp, rs485 usb, gsm rtu, krmilnik rs485 modbus.

Napiši mnenje

DS18B20 10 Multi-channel Temperatura Pridobitev Modul RS485 Modbus RTU MB10TD

DS18B20 10 Multi-channel Temperatura Pridobitev Modul RS485 Modbus RTU MB10TD