Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! High-end Pravi Cowhide Usnje Ohišje za iPhone 11 Pro Max 7 8 Plus retro Usnjena torbica za iPhone Xs Max Povečaj

High-end Pravi Cowhide Usnje Ohišje za iPhone 11 Pro Max 7 8 Plus retro Usnjena torbica za iPhone Xs Max

€17.99

-28 %

€25.00

Nov izdelek

Združljiv Blagovne Znamke Apple iphone
Design Navaden
Značilnosti Pravi cowhide usnje ohišje
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Denarnica Primeru
Združljiv iPhone Model IPhone 11 Pro

Ameriški Mississippi ISA Cowhide

Olje, vosek je res kravjo kožo, mehko, retro, trajne, praskami bo treba popraviti z uporabo narave .Iz ISA cowhide, cowhide iz Mississippi, ZDA, je s nemške izdelave, mehko in trajne

Okoljski certifikat

Bureau Veritas Okoljski Certifikat za Usnje

Pravega Usnja Primeru

Ročno izdelane in so iz plitev pristen cowhide usnje.Super šivanje dopolnjuje odličen design.Podrobne delo naših strokovnih obrtnikov je opazen tudi s prostim očesom.Kombinacija modnih navdušeni naredi YMW pravega usnja primeru za iPhone 11 Pro Max praktična in elegantna hkrati.

Vse Okrogle Zaščito

Na notranji strani usnjena torbica, ki je narejena iz gladkega mehko usnje, ki so zasnovane, da zaščitijo vaš zaslon telefona pred praskami.Z varno gumirana TPU držalo, da vaš telefon varno v mesto, to je zadnji blažilec, ki zagotavlja odpornost na praske in spusti zaščita - zagotavlja vaš iPhone 11 Pro Max ostane varno ves čas.

Reže za kartice in Natančen Rez Outs

Usnjene denarnice primeru je zasnovan posebej za vaš model telefona - to je verodostojno Snakehive design z kreditne kartice slotov in večje opomba režo v notranjosti denarnice.Usnje pokrov omogoča dostop do vseh pristanišč, vključno s polnilnikom in fotoaparata, ko je zadeva popolnoma zaprta.

Vzdrževanje Usnjenih izdelkov

1. Hranite stran od mastno umazanijo, kisline in druge kemikalije. 2. Čiščenje usnja, blago rahlo, s tanko krpo, ko je voda na njem. 3. Redna uporaba lahko ga hranite trajajo dlje, medtem ko nizka uporaba bo krhki. 4.Ne shranjujte usnje blaga pod žgočim soncem, za dolgo časa.

Zagotoviti 100% resnična cowhide

Če se vam zdi, da to ni pravi cowhide, se lahko pritožite www.trboje.si uradni (prosimo, da ne bi false pritožbe, ker false pritožb www.trboje.si bo kaznovanje svoj račun)

Oznake: nalepke, gumbi w204, iphone 5s kamero pro, iphone 5s kabel olaf, iphone 5s klice wifi, nalepke kabinet moški, tovornjak oblikovalec za dekleta, sarees sodobne preprosta, olph katoliška cerkev, iphone 5s kabel 10 cm.

Napiši mnenje

High-end Pravi Cowhide Usnje Ohišje za iPhone 11 Pro Max 7 8 Plus retro Usnjena torbica za iPhone Xs Max

High-end Pravi Cowhide Usnje Ohišje za iPhone 11 Pro Max 7 8 Plus retro Usnjena torbica za iPhone Xs Max

Podobni izdelki