Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! LCD Krmilnik Odbor DIY Komplet VGA (RTD2270L)Voznik LVDS Inverter - Vklopite LCD za Monitor za 1024X600 CLAA102NA2CCN Povečaj

LCD Krmilnik Odbor DIY Komplet VGA (RTD2270L)Voznik LVDS Inverter - Vklopite LCD za Monitor za 1024X600 CLAA102NA2CCN

€11.54

-18 %

€14.08

Nov izdelek

Združljivost Drugi
Članice Zbora Skoraj Pripravljen
Številka Modela CLAA102NA2CCN
Snop 1024x600
Blagovna Znamka COOERQI
Fotoaparat Opremljen No

LCD Krmilnik Odbor Kit (RTD2270L) z Voznikom Inverter LVDS -- obračali LCD v Zaslonu

To je velik nabor enostavnih reassembling LCD krmilnik kit, ki se uporablja, da se obrnejo golo prenosni računalnik, LCD-plošča v namiznem/PC monitor.To bo presenečenje, da svoje gole LCD bodo dobre uporabo, in več odpadkov.Plug&play kit, ni potrebno spajkanje.

Ta komplet je za lcd CLAA102NA2CCN le, prosimo poskrbite, da je vaš lcd številko modela je enako pred oddaji naročila.Če je vaš lcd različne eno, prosim, ne pozabite, da nas kontaktirate z lcd številko modela za predlog.

Lcd krmilnik odbora velikost je majhen in kompakten -- 30mmX110mm .

Potrebne Opreme za struženje LCD namizja zaslona: LCD-Controller board, Inverter, kabel LVDS, Tipkovnica, VGA kabel, Napajalnik .Če ste vi že imeli VGA kabel in napajalnik (12V,4A), ta komplet je odlična izbira za vas, pa so nekatere druge vrste kompleti za možnosti v našo spletno trgovino, kliknite tukaj.

Imajo poskusite in boste dobili veliko presenečenje!

Nato se vam dogaja, da se ta komplet?

Pomembne Ukrepe za Proces, ki bi s tem komplet:

1. korak: preverite številko modela vašega LCD prvi. (Ponavadi, model št.lahko najdete na nalepki na hrbtni strani LCD zaslon.Če je potrebno, razstaviti plastične lupine in boste ugotovili, nalepke) .Če niste prepričani, ali je številka modela, vas prosimo, da nas kontaktirate za pomoč.

2. korak: preverite, ali je vaš LCD številko modela, je v našem seznamu (seznam je na koncu opisa) , če vaš LCD številko modela, je v našem seznamu, vas prosimo, ponudba na predmet in plačati za to, in ne pozabite, da pustite nam vaše LCD številko modela.

Če niste prepričani, ali je ta komplet je primeren za LCD ali ne, vas prosimo, da nam vaše LCD-plošča model no.by pošilja nam ebay sporočilo, preden ponudbe v to postavko, tako da smo lahko svetuje pravico kit za vaš LCD .Mi vam bo dala odgovor v najkrajšem možnem času , nato pa lahko postavite vrstnem redu, in plačati za to.

Korak 3: Bomo poslali paket, preko hong kong Pošti takoj, ko je mogoče, po plačila potrdijo. (Če vam je ljubše express ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas plačati dodatne stroške prevozov pred plačilom.) Čaka paket.

Bomo napisali ustrezen program v lcd krmilnik odbor, ki ustreza vašemu LCD, tako da je ta komplet bo tekmo proti ena zelo posebna LCD Panel ali drugih, ki imajo popolnoma enako specifikacija.Vendar, programer, bi lahko pomagali na različne Lcd, ki je, spreminjanje vdelane programske opreme LCD krmilnik odbor sami.Zavedajte se, da različne LVDS kabli in Pretvorniki bo potrebno, da se ujemajo različne Lcd.

Opozorilo:

1. Prosimo, poskrbite, da je vaš zaslon LCD je v redu, preden ponudbe v to postavko, pa vas bo odgovoren za nezdružljivost.

2. Če vas skrbi, toliko o nastavitev ločljivosti, prosimo, ponovno preučiti, preden ponudbe!

3. Bomo poskušali naše najboljše, da se pripraviti pravi komplet za vas, kot je pisanje ustrezno programa v krmilnik odbor, izbiranje primerne kabel LVDS in primeren inverter.Toda, kot smo nimajo LCD točno tako, kot je tvoje, na strani pa smo lahko le preizkus krmilnika, z našo lastno LCD.Za tvoje, morate preizkusiti sami, da preverite, ali deluje ali ne.Kot veste, obstaja toliko Lcd z veliko sort, ki na trgu, včasih ne moremo obljubiti točno združljivosti.Prosimo, menijo, da je, preden ponudbe!Vendar pa, smo si pridobili veliko uspeha pri pripravi komplet za naše stranke v pravi trgovini.Torej, zakaj ne poskusite, da bi dobili presenečenje!

4. Če niste specializirano elektronike, ali so se dvomi v delovanje, vas prosimo, da nas kontaktirate za pouk, pa ne moremo odgovorna za napačno delovanje.

5. Po končani povezovanje, prosim, ne hitite, da je moč!Najprej uporabite multi-meter na test, ali je GND LCD je povezan s GND upravljavca odbora.Če ne, prosimo, preverite povezavo znova.Če je odgovor da, prosimo preizkusite, ali je prišlo do kratkega stika med rdeče žice in črne žice kabel LVDS.Če je kratek stik, to pomeni, nasprotno povezavo ali druge napake.Kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate.DIY potrebuje določeno strokovno znanje, vljudno prosimo, da prevzame odgovornost za tveganje.Ne kovinski kontakt je dovoljeno, če napajanje na krmilnik odbor, v nasprotnem primeru kratkega stika lahko pride, kar lahko povzroči pomanjkanje upravljavca odbora.

Uspešen Primer (radicalboy_fr -- francoskega prijatelja, Projekt ):

Navodila za priključitev krmilnika odbor za LCD:

1. Odvoz stare inverter in stare LVDS kabel iz LCD zaslon.

2. Priključite novo inverter in LVDS priključite na vaš LCD zaslon.

3. Priključitev krmilnika odbor z RAČUNALNIKOM preko VGA kabla.

4. Vhodna moč 12V,4A.

Paket Vključuje: 1 X LCD Krmilnik Odbor za CLAA102NA2CCN 1 X 5 tipke Tipkovnica 1 X kabel LVDS nekaj druge potrebne kable za ta komplet

Oznake: g121sn01, 400hz inverter, pi raspberry zaslon, electr skuter, blackview s8, 8000 baterije, led zaslon krmilnik odbor diy monitor kit, lučka enota, odbor spremlja, edp lcd krmilnik odbor kit.

Napiši mnenje

LCD Krmilnik Odbor DIY Komplet VGA (RTD2270L)Voznik LVDS Inverter - Vklopite LCD za Monitor za 1024X600 CLAA102NA2CCN

LCD Krmilnik Odbor DIY Komplet VGA (RTD2270L)Voznik LVDS Inverter - Vklopite LCD za Monitor za 1024X600 CLAA102NA2CCN

Podobni izdelki