Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! DUREX 2-1 IGRAJO spodbujanje pregleden penis seks mazivo, vodi topen smetana, vaginalne in Analne masažno olje Gel Povečaj

DUREX 2-1 IGRAJO spodbujanje pregleden penis seks mazivo, vodi topen smetana, vaginalne in Analne masažno olje Gel

€18.62

Nov izdelek

Nespodobno Sliko No
Številka Modela 1005001409017160
Postavka Vrsta Maziva
Spolnost No
Velikost 200 ml
Poreklo ES(Izvora)
Material Vodna osnova

Igrajo Masaža 2en1 spodbujanje vsebuje guarana, ki je bogata s kofeinom in je verjel, da izboljšanje opozorilo stanje, razpoloženje in telesno odpornost.

Igrajo Masaža 2en1 spodbudno je mehka in svilnata, in to je spoštljiv, dovolj, da se uporablja po vsem telesu, kot tudi v intimnih območjih.

To tudi zunanja oblika a občutljivo aromaterapija dišave za vznemirljivo doživetje.Naša posebej oblikovana steklenica ima edinstveno masažo aplikator, da rajši tehniko uporabe.

Igrajo Masaža 2en1 spodbuja je v vodi topen in enostaven za pranje.Poleg tega to ni lepljiv in ne madeže

Posoda 200 ml Pošiljke diskretna

Vsi naši paketi so nevtralne.Brez znamke, logotipi, ni znakov o tem, kaj vsebuje.Ste lahko prepričani, da nihče ne bo, da ugotovite, kaj vas zahteval.

Prav tako ne vključujejo naslov našega skladišča ali ime podjetja.Tako da nihče ne more iskati ničesar o tem, kaj polje vsebuje.

Garancija Zadovoljstva

Želimo, da boste zadovoljni z nakupom.To je razlog, zakaj imamo službo za klepet 12 ur na dan s podporo v španskem in angleškem jeziku.Če imate kakršne koli težave, vendar pa majhna, je stik z nami in bomo storiti vse, kar je v naši moči, da to popravimo.Zagotavljanje Kakovosti.

Vsi naši izdelki so bila pregledana in so v skladu z vsemi predpisi EU.So 100% novih in izdelani z medicinsko materialov razreda zagotovi vašo varnost.Boste lahko mirno @ nakupovanje v naši trgovini.Želimo, da se zagotovi varnost naših izdelkov, kar je razlog, zakaj so bili očiščeni in zapečatena med embalažo.

Možno je, da z odpiranjem to, da diši nekoliko zato, ker je bila zaprta za mesecev.Čiščenje in, da se posuši naravno in vonj bo izginil

Kako dolgo naše pošiljke vzeli?

Uporabljamo express dostava za vse naše pošiljke.To je razlog, zakaj se boste prejeli vaš izdelek 3-5 dni po nakupu dostave državi.

Za naročila v Španiji: boste prejeli vaše naročilo, 3 dni po nakupu.

Za naročila izven Španije, boste prejeli vaše naročilo, 5 dni po nakupu.

Kako dolgo traja, da proces pošiljke?

Smo pakirani naše naročila v 24 urah.Vaše naročilo bo dobavljeno 24h po nakupu.

Vaše mnenje je pomembno

Želimo najvišjo stopnjo zadovoljstva je mogoče v naši kupci.Zato smo poskrbeli za vse vidike vaše izkušnje.Čeprav ne moremo vedeti, če to počnemo, desno, dokler ne vemo, vaše mnenje.Če ste zadovoljni z nakupom, pustite nas 5 zvezdic in povedo svoje izkušnje.

Oznake: mod, prostate massager, budilka seks, ocenjeno prostate massager, seks igrače, analni mazivo bolečine, kondomov durex, erot igrača, peni obroč, durex seks, Durex.

Napiši mnenje

DUREX 2-1 IGRAJO spodbujanje pregleden penis seks mazivo, vodi topen smetana, vaginalne in Analne masažno olje Gel

DUREX 2-1 IGRAJO spodbujanje pregleden penis seks mazivo, vodi topen smetana, vaginalne in Analne masažno olje Gel

Podobni izdelki