Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Rttooas DIY Flamingo Uhani za Ženske Ročno Tkane MIYUKI Delicas Semena Kroglice Ženske, Darila Povečaj

Rttooas DIY Flamingo Uhani za Ženske Ročno Tkane MIYUKI Delicas Semena Kroglice Ženske, Darila

€6.00

-34 %

€9.23

Nov izdelek

Spol ŽENSKE
Uhan Tip Padec Uhani
Slog Trendy
Fine ali Moda Moda
Material Steklo
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Rttooas
Postavka Vrsta Uhani
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Obliko\vzorec PRAVLJICE

smo trgovina popust zagotoviti, da se veliko da,če želite, trgovina na debelo in prilagajanje,prosimo, obrnite na nas . 1. Visoko kakovost --Smo strokovno ekipo, profesionalni oblikovalci.Za zagotavljanje kakovosti, galvanizacija.

2. Ogromno različnih stilov, -- Z več kot 3000 izdelke na zalogi, Boste imeli več možnosti, kot tisto, kar si lahko kdaj zamisliti.Kaj je več, mi smo posodobitev z več kot 50 novih turistov na dan!

3. Ugodne cene - smo se ponuja najnovejše modne za skoraj pet let, smo vedno skrbeli za najnovejši modni trendi, hkrati pa, kar je najpomembneje, zaradi česar so se cene tako nizko, kot smo lahko.

4. Brezplačno dostava po celem svetu - Ja, ne boste verjeli, da boste uživali brezplačno dostava po celem svetu, to ni šala, ampak absolutno resnico.

5. Ne, vprašanje vračilo in vračilu -- Nič narobe, izdajo kakovosti in poškodbe se lahko vrne ali vračila.Ogled podrobnosti.

Rttooas Nakit : Ljubezen na prvi pogled, še vedno ne v drugem. "Rttooas" nakit naredi popoln in izjemne,Najboljše izbrali za Najboljši ste .Rttooas blagovne Znamke orihinated iz "Ustvaril žensko elegantno in eacellent življenja" .Naš cilj je : vse nakit imajo svoje duhovno , kot so eleganco ,razkošje ,moda ,classiic in tako naprej, so dodali lesk za vašo lepoto .

Rttooas tudi pomen celovitega in toplo storitev v življenju , vam bomo najboljše služijo , vse naše delavec, prijazno in veselo, vedno bomo poskušali naše najboljše, da bi rešili vsako vprašanje za vas .

Oznake: za delica, delica l400, majhna semena noge, flamingo uhani alu, dolgo semena noge, miyuki, nakit uhani, dekor flamingo, miyuki delica, ženske flamingo uhani, miyuky kroglice delica uhani.

Napiši mnenje

Rttooas DIY Flamingo Uhani za Ženske Ročno Tkane MIYUKI Delicas Semena Kroglice Ženske, Darila

Rttooas DIY Flamingo Uhani za Ženske Ročno Tkane MIYUKI Delicas Semena Kroglice Ženske, Darila

Podobni izdelki