Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Android10.0 4+64 G 2Din avtoradio za Hyundai Solaris Verna 2017-2018 GPS Navigacija 4G+WIFI DSP RDS 48EQ Multimedijski Predvajalnik Videa Povečaj

Android10.0 4+64 G 2Din avtoradio za Hyundai Solaris Verna 2017-2018 GPS Navigacija 4G+WIFI DSP RDS 48EQ Multimedijski Predvajalnik Videa

€91.38

-41 %

€154.89

Nov izdelek

Ime Modela Za Hyundai Solaris 2 2017-2018
Poreklo CN(Izvora)
Za Vozila Znamke/Modela HYUNDAI
Element Teža 1.7kg
OSD Jezik Vietnamski
Max Zunanji Pomnilnik 32 G
funkcija 6 48EQ
funkcija 5 Video izhodna funkcija
Velikost Zaslona 9"
Android sistem Android 9.0(T3L)
Digital Media Format JPEG
Certificiranje NOBEN
Operacijski Sistem Android 9.0
T6 različica 2G+32 G Android10.0
Priključite USB TPMS Podpora
Blagovna Znamka V troje
Din Double Din
Out Power 4*45w
Funkcija 2 Razcep Zaslon
Vmesnik USB
Funkcija 4 GPS Navigacija
Postavka Velikost 24 cm*20 cm*12 cm
Povezovanje Z USB DVR ADAS Podpora
Original Volan Nadzor Podpora
funkcija 3 Plavajoče okno
Posebne Funkcije Podpora Omrežju 4G
Funkcija 1 DSP funtion
ROM 2G
Vrsta Materiala Metial+Plastičnih Mas
Napetost 12V
RAM 2G
Ločljivost 1024*600
T9 različica 4G+64 G Android 9.0
TF/Micro SD Slot, 2
Priključite zunanji mikrofon Podporo(T3L)
Podpora Wifi

Nakup FAQ: izdelek podpira volan gumbi za nadzor, podpira original avto kamere (CANBUS se zahteva), podpira non-original kamere (podpira več fazi mehanizmi), podpira original avto funkcije, kot so klimatska naprava nastavitve (CANBUS zahteva, bolj izvirni avto funkcije, ki so povezane z original avto) Je primerna za vaš avto? 1. Preverite ustrezno model in leto izdelka in avto 2. Primerjajte vgradni položaj izdelka z avtomobilom, ki ga je treba nadgraditi 3. Preverite, če je izdelek, napajalni kabel vmesnika je primerna za vaš avto (opomba: ni vse vmesnike original avto mora biti vzpostavljena povezava) 4. Če se vam še vedno ne morem soditi, nam pošljite original avto radio mesto montaže (spredaj) slika in original radio nazaj vmesnik sliko, da nas

Resnično Android 10.0 sistem, program za podporo razcep zaslon, bo vaše uporabite handier, podporo več najnovejše aplikacije.

Po oddaji naročila, smo morali priključiti izdelek na testu moči, nato naložite brezplačno zemljevid, preizkus zmogljivosti, in nato uporabite multi-plast anti-trk polje in bubble šok vrečko, da zagotovite, da je proizvod varen, dostavljene na vaše roke.Troje in JMCQ traja 1-3 delovnih dni po nakupu, prosimo, bodite potrpežljivi.

O poprodajne:

Če je problem po prejemu blaga, vas prosimo, da nas priložnost, da vam služijo.Prosim, ne odprete spora.Spor je ravna s platformo.Platforma ni strokovno in ne more rešiti temeljnih problemov.Prosimo, da nam zaupajo.Prosimo, kontaktirajte nas čim prej Preko www.trboje.si, bomo dobili nazaj, če vam v roku 12 ur zaradi jet lag

Pogosta VPRAŠANJA

V: Kaj lahko storim za hitrejšo dostavo?

A: Prosim, poskrbite, pustite pravilno (mobilnih) telefonskih številka/poštna številka in naslov dostave v www.trboje.si da sistem, vse worng informacije bodo zamude vrstnem redu prevoz, carinjenje in lokalni čas dostave.Po oddaji naročila, prosimo, da nam pošljete vaš avto podrobne informacije, da preverite, da bi se izognili napako.Prosimo, bodite pozorni na pošiljanje sporočil iz www.trboje.si in odgovori ASAP za hitrejše dostava.

Q: Ali 4G različica podpira moje lokalno SIM kartico?

A: To podpira naslednje razredi

2G: GSM900(Band 8); DCS1800(Pas 3); CDMA(BandC0)

3G: DT-SCDMA(Band 34); UMTS(Band 1); CDMA2000(BandC0)

4G: DT-LTE(Band 39/40/41); FDD-LTE(Pas 3); FDD-LTE(Pas 3); TD-LTE (Band 40/41)

V: Zakaj ne bi bili papirja uporabniški priročnik?

O: Smo se ustavili na tradicionalni tiskani priročnik za več let, ker ne obstaja način za prikaz video posnetkov in veliko fotografij, ki jih papirja priročniki.Posodobitev izdelka je zelo hiter, preveč.Mi bo pustil povezava za prenos namestitev in vodnik v www.trboje.si sporočilo sistem po odpremo ven, da.Prosimo, preverite vse datoteke skrbno, ko dobite paket.Obstaja garancijski list z tehnično podporo dobite v paketu.Če potrebujete pomoč, se obrnite na nas v vsakem trenutku.

Q: Kako lahko dobim tehnično podporo?Lahko sem posodobiti android sistem?

A: najem, se obrnite na tehnično podporo na garancijskem listu ali pustite sporočilo v www.trboje.si sistem.Obljubimo, da bomo odgovor boste v roku 24 ur zaradi časovnega zamika.Bomo posodobiti sistem za določitev nekaterih hroščev, od časa do časa, prosimo, kliknite ikono "SLEDI", da sledite JMCQ uradni trgovini prejeli samodejno posodabljajo informacije.

Q: ali vam Bo prednaložena navigacijskega zemljevida za mene?Kako lahko posodobim to?

A: Mi bo prednaložena Navitel zemljevidu glede na namembni državi za test(Bomo posodobiti zemljevid podatkov, ki vsak julija, če jih potrebujete, se obrnite na nas za download link).Lahko prenesete in namestite vaš lokalni navigacijski APP od google play store.Če to ne deluje, se obrnite na nas.

Q: ali moram plačati uvozne dajatve?

A: Uvozne dajatve, DDV, davki in ostali lokalni stroški, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, obiščite pravne www.trboje.si http://activities.www.trboje.si/adcms/help-www.trboje.si-com/customs_related_issues.php Prosimo, preverite pri vaši državi carinskih spletni strani o uvozu politike in, če obstaja kakršen koli dodatnih stroškov pred nakupom.Če kupci, ki imajo boljši način, da pomaga jasno, carinske, prosimo, obrnite na nas.Za kupce iz EU, lahko izberete prodajalca način dostave za davek predplačniških storitev.

Q: Kakšna je korist za 5 star Povratne informacije?

A: Po tem, ko ste dobili izdelek, in vse je v REDU, prosimo, potrdite naročilo, in da nam vseh 5 zvezdic.Če lahko delite fotografije na www.trboje.si, bomo podaljšanje garancije na 2 leti.Če imate kakršne koli težave ali predlog, ali potrebujete kakršno koli pomoč, se obrnite na nas za sporočila ali e-pošto, obljubimo, da bomo odgovor boste v roku 24 ur.Naša storitev je življenjska doba.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna in nevtralna povratne informacije ali odprete kateri koli spor, le sporočilo, lahko rešili svoje probleme.Mi smo vedno v pripravljenosti za izboljšanje.

Oznake: avto radio, avto večpredstavnostnih, vrata solaris, strehe tv, honda odyssey stereo, 2 din radio android, avdio dsp, očesa solaris 2, večpredstavnostna solaris, solaris verna.

Napiši mnenje

Android10.0 4+64 G 2Din avtoradio za Hyundai Solaris Verna 2017-2018 GPS Navigacija 4G+WIFI DSP RDS 48EQ Multimedijski Predvajalnik Videa

Android10.0 4+64 G 2Din avtoradio za Hyundai Solaris Verna 2017-2018 GPS Navigacija 4G+WIFI DSP RDS 48EQ Multimedijski Predvajalnik Videa

Podobni izdelki