Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! En Ročaj Kopalnica Bazena Pipe Hladno/Vroče Mešalnik Bazena Korito Tapnite Črna Voda, Kuhinjska Pipa Kopalnica Dodatki Povečaj

En Ročaj Kopalnica Bazena Pipe Hladno/Vroče Mešalnik Bazena Korito Tapnite Črna Voda, Kuhinjska Pipa Kopalnica Dodatki

€18.66

-19 %

€23.32

Nov izdelek

Teža Na Paket 2 kg
Število Ročaji Dvojni Ročaj
Je Pametno Napravo No
Vrsto Namestitve Krova Montirani
Slog Posamezen Imetnik Eno Luknjo
Vrsta Keramično Ploščo Spool
Vroče & Hladno Vodo No
Površinska Obdelava Prevleka
Številka Modela pipa

Lastnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti ★Čisti nerjaveče jeklo keramično jedro, več kot 10 letih uporabe ★sedeža Ventila premera 35mm ★Bodite pozorni, da izberete pravo višino slog po umivalnik ★100% Garancijo na Zadovoljstvo, prosim, da me kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Hvala!Barva: glej slike Material:nerjaveče jeklo Prodaje Način : trgovina na Drobno, Wholesal,Padec Ladijskega prometa Velikost: glej slike Količina: 1PC Opomba: Če imate velike količine (potrebujete le več kot 50 dolarjev), vas prosimo, da stik z mano, sem vam bo PRESENETIL CENA(bolj kot Je količina, nižja je cena), hvala!Velikost Za Ročno Merjenje je lahko od 0 do 2 cm napaka, pripada normalen pojav.In zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!Paket vključuje: 1 x Pipa

-Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Smo willsend elemente kakor hitro je mogoče, ko bo vaše plačilo, je končan. -Ne bomo zagotovili čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda. -Prosimo, upoštevajte, da se kupci so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

-Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

1. Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM! 2.kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje, predmete, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec odgovoren za tako poškodovana ali izgubo,in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine tu se vrnete elemente. 3. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje posebnega razloga za vrnitev, in svoje naročilo ID.

4. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.trboje.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Oznake: korito steno, kuhinjski mešalnik tapnite, debela črna kuhinja pipa, Tapnite Pipa, lavabo, kichen shranjevanje, bazena obešalnik, črna potegnite kuhinjska pipa, kitchenaid mešalnik, Voda iz pipe.

Napiši mnenje

En Ročaj Kopalnica Bazena Pipe Hladno/Vroče Mešalnik Bazena Korito Tapnite Črna Voda, Kuhinjska Pipa Kopalnica Dodatki

En Ročaj Kopalnica Bazena Pipe Hladno/Vroče Mešalnik Bazena Korito Tapnite Črna Voda, Kuhinjska Pipa Kopalnica Dodatki

Podobni izdelki