Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 500-1800g Mehkih Naravnih Umetne Prsi Oblike Ponaredek Silikonski Joški Shemale Prsi, ki Tvorijo za Crossdresser Drag Queen Povečaj

500-1800g Mehkih Naravnih Umetne Prsi Oblike Ponaredek Silikonski Joški Shemale Prsi, ki Tvorijo za Crossdresser Drag Queen

€14.32

-19 %

€17.90

Nov izdelek

Material 100% Silikona
Nespodobno Sliko No
Teža 1.6
Poreklo CN(Izvora)
Spolnost No
Postavka Vrsta Obliko Dojke

500-1800g Mehkih Naravnih Umetne Prsi Oblike Ponaredek Silikonski Joški za Crossdresser Drag Queen

MOQ:1 par Teža: 500 g/par-1800g/par Barva:bež Certifikat:SGS, FDA, CE Oseba: prečni oblači Kratek uvod: Proizvajalec neposredno prodajo,100% silikona ponarejenega prsi,lažne umetne joške,mehko in udobno,brez vonja,brez okusa,non-toksične,nositi s prilagojenim trakov,pa seksi lepote.

Več nastavek podrobnosti se,prosimo, obrnite na nas,hvala ! 【Mehko & Udobno】Vodilnih zagotoviti acoustics fit proti prsih, pravi dotik, ki zagotavljajo vse udobje dan brez znojenja. 【Naravnih bradavičke】silikonske prsne oblike z rdečo barvo bradavičke isto kot resnična.Povečanje prsi in izboljšati svojo sliko. 【Visoko Kakovost Materiala】100% neškodljiva naravna medicinske razred gel in absolutno napredno spenjanje, lepljenje, obrezovanje tehnologijo, zato vam lahko varen za uporabo. 【Primerna za】Te silikonske prsne vam omogoča, da imate popoln prsi, kot ženske.Deluje tudi za majhne prsi dekleta, ki imajo velike prsi, ponaredek joške je primerna za crossdressding , shemale in povlecite kraljica 【Stroj & Večkratno uporabo】jo Očistite z blagim milom in posuši z brisačo nežno vsak dan.Ostani proč od stvari z ostrimi točk.Ga v škatlah ali vrečah, ko je ne uporabljate.Izogibajte se neposredni sonca. 【Kaplja obliko】Najbolj classicial dojk obrazec za cross-salon,polno in seksi za shemale,povlecite dama ali moški.En kos slog bolj fit naše telo. Funkcija:

1. 100% čisto umetno kožo-kot silikona, mehko in udobno, varno in brez stranskih učinkov.Ta vrsta umetne prsi bližje človeškega tkiva dojke, v mehkobo, prožnost, delež in barv v primerjavi z drugimi.

2. Anti-bakterijske, anti-Statični, dihanje, Prijazen do kože

3. Ti kaplja vode oblikovan en kos prsi oblike se lahko zaščitite vaše prsi od fizičnega škode.eazy nositi .

4. Hranite vaše telo uravnoteženo in preprečevanje pooperativnih poševne in skolioza.

5. Ljubek krivuljo oblike telesa gradi svojo samozavest.

6. Navzkrižno pisalniki, ki želijo, da imajo polnejši strani boljšo in bolj naraven videz.

7. Material: iz materialov za mednarodno povečanje prsi kirurgija, in sicer visoka molekularna teža siloxane polimer, je brez vonja, okusa, in non-toksične, zato je idealna kozmetična plastičnega materiala.

8. Je na otip mehka in gladka, kot plačilno sredstvo kože, igra vlogo pri povečanju doprsna kipa in zunanje povečanje prsi, tako da se prsni koš postane v pokončnem položaju, debelušen in očarljivo.

Razdalja med dvema prsi, je majhna, če ste moški, se obrnite na službo za desno dojko najprej nato oddati naročilo, namesto nakupa najmanjši eno in nato daje slab pregled!Priporočljivo je, da moški kupiti vsaj 1000 gramov ali več, hvala! !

Podrobnosti:

Oznake: crossdress vagina, gospa silikonski bodysuit, silikonski obliki ploščice, povlecite obleko, drag queen obleko, big false trebuh nosečnice, silikonski obliki, človek ponarejenega prsi, prsi silicij, 1 ponarejenega prsi.

Napiši mnenje

500-1800g Mehkih Naravnih Umetne Prsi Oblike Ponaredek Silikonski Joški Shemale Prsi, ki Tvorijo za Crossdresser Drag Queen

500-1800g Mehkih Naravnih Umetne Prsi Oblike Ponaredek Silikonski Joški Shemale Prsi, ki Tvorijo za Crossdresser Drag Queen

Podobni izdelki