Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Visok Pritisk Snega Foamer Vodo Pištolo Poklic Avto Čistilna Pena Za Pištolo Vodo, Milo, Šampon Škropilnica Avto Pranje Povečaj

Visok Pritisk Snega Foamer Vodo Pištolo Poklic Avto Čistilna Pena Za Pištolo Vodo, Milo, Šampon Škropilnica Avto Pranje

€8.02

Nov izdelek

Z Vodo Cevi No
Telo Material Inženirske Plastike
Vodni Curek Tip Vodni Stolpec
Ročaj Tip Palm Tip
Vmesnik Materiala Baker
Šoba Materiala Inženirske Plastike
Blagovna Znamka OPQR

Različne države imajo različne stroške dostave, za zaščito interesov različnih kupcev,Uvozne dajatve, davki in stroški poštnine niso vključeni v postavko ceno.Te stroške kupca odgovornost.

Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Vsi predmeti, ki bo objavljeno, da jih v roku 3 delovnih dni.

Elemente, ki bodo dobavljeni z China Post , To bo 15-25 delovnih dneh od odpreme datum.

Smo tudi ponudbo z DHL, UPS, EMS express dostava, pa boste morali plačati več denarja za express dostava.Če potrebujete express dostava storitev, se, prosimo, obrnite na nas po vrstnem redu.

Smo pustili pozitivne povratne informacije za vas po prejemu plačila.Vaše mnenje je za nas zelo pomembno, pozitivne povratne informacije in 5 Rezultat DSR je zelo dobrodošel.

Prosimo, sporočite nam, pred odhodom negativne povratne informacije ali 1 točka 2 točki nizko DSR ali odpreti vse spore v zvezi s Paypal in Ebay, vas prosimo, da nas priložnost, da odpravite vse težave in bomo poskušali naše najboljše, da zadovoljijo svoje potrebe.

Za čiščenje, razmaščevanje ali razkuževanje, ko peno, je želeno, da povečajo površine

kontaktni čas Supermarket in pakiranje hiša mesa rezanje sobe in oprema za rokovanje z Živili in priprava področja Institucionalne, industrijske, javne sanitarije, tuš sobe in garderobe Živalske kletke Mlečni opreme Tovornjakov, avtomobilov in drugih equipmen Izjemnih kemična odpornost na kislih ali kavstična čistila Natančno mešanice in spreji za penjenje, kemikalije za proizvodnjo Pene palico ustvarja debel, se pena Fan spray deflektor vključeni za dezinfekcijo, itd.Trajno polimer mešanje z glavo iz nerjavečega jekla vijaki za Hitro nastavitev dial izbere mešanje razmerje ali mešanje off nastavitev Anti-vzmet, ki je vgrajen v ročaj Odstranite ročaj za močan spray sperite Enostavno izpolnite široka usta, kemično odporen polietilen quart ali pol galono steklenico

Oznake: lavor wash, poceni pena za pištolo za pranje avtomobila, pene razpršilec, pena za pištolo, avto šampon za pranje, ingco sneg lance, samodejno milo dispensor, zdravnik, ki, šoba barve, zasloni čistilna pena.

Napiši mnenje

Visok Pritisk Snega Foamer Vodo Pištolo Poklic Avto Čistilna Pena Za Pištolo Vodo, Milo, Šampon Škropilnica Avto Pranje

Visok Pritisk Snega Foamer Vodo Pištolo Poklic Avto Čistilna Pena Za Pištolo Vodo, Milo, Šampon Škropilnica Avto Pranje

Podobni izdelki