Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Majhen Pes Nosilec Zanko Proste Roke, Hišnih Kuža Prostem Potovalna Torba Tote J2HB Povečaj

Majhen Pes Nosilec Zanko Proste Roke, Hišnih Kuža Prostem Potovalna Torba Tote J2HB

€10.31

-16 %

€12.42

Nov izdelek

Vrsta Psi
Postavka Vrsta Nahrbtniki
Material 100% Bombaž
Poreklo CN(Izvora)

Majhen Pes Nosilec Zanko Proste Roke, Hišnih Kuža Prostem Travel Tote Vrečko

OOTDTY

Pes in Zanko Prevoznik Proste Roke, Reverzibilna Pet Vrečko Mehka Torbica in Tote Design – Primerna za Psiček,Mačke, za na Prostem

Pes in Zanko Prevoznik – Proste Roke, Reverzibilna Pet Vrečko - Mehka Torbica in Tote Design – Primerna za Psiček, Majhne Pse in Mačke Zajček materiala za Zunanji Potovanja,XBD195 Val Trakovi

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Značilnosti:

Udobno Meterial: Ta vrečka je izdelana iz pralni stroj dihanje mehko .Materiala je dovolj debela, da se zagotovi, mehkobo in da furkids se počutijo na enostavnost.

Varno Dovolj: To jjeza prevoznik lahko držite vaš jjeza enostavno, morate samo, da vaš jjeza v vrečko, pritrdite varnostno ključavnico, obroč na ovratnikom ali pas .Pas je mogoče premakniti za spremembo velikosti odprtine za fit različnih velikosti furkids (glej slike ).To bo pomagalo vzdrževati vaš hišni ljubljenček varen, če slučajno spadajo zgodi.to bo poskrbite, da vaš jjeza je varen in zanesljiv.

Reverzibilna in zadrgo žep : Reverzibilna design za vsestranski dvosmerni videz.Pet ljubitelji bodo ti obožujejo reverzibilna zanko za hišne živali prevozniki .Obstaja zadrgo žep na sprednji strani, in to vam lahko pomaga, da shranite vaš telefon , ključi , kartice , poo, torbe, denarnice, ali nekaj priboljškov .

Ustrezno Udobje:To je zelo priročno, da Imajo Vaše Furkids Ali Ste sprehod , izlet ,pohodništvo , vikend avantura , potovanja , nakupovanje , kolesarjenje , na podzemne železnice itd.Nekateri psi so stare ali poškodovane , so mogli, da hodi predolgo , potem ste lahko in jih postavite v pes obesi in jih popeljal na sprehod .

Velikost:Visoka zmogljivost 9 kg.Najbolj primerna teža pet : 3 -9 kg .Prosimo, upoštevajte : ramenski pas je nastavljiv in Ga je mogoče nastavljiv prilagodi odraslih višino.Ampak, če ste velik oseba ali morali uporabljati več družinskih članov, ali vaš jjeza je več kot 9 kg , je priporočljivo izbrati drugo večje velikosti.

Specifikacije:

Material: Krpo

Velikost: Dolžina: 83 cm/32.6 v x širina 45 cm/17,7 na

Barva:kot pic kaže

Vzorec: 12 Vzorec

Package:

1x pet zanko

Obvestilo:

1.Od velikosti zgoraj je merjena z roko, velikost dejanski element, prejmete lahko nekoliko razlikujejo od velikosti zgoraj.

2.Ne RetailPackage.

3. Zaradi nastavitve zaslona in svetlobne pogoje, barve pa se lahko rahlo razlikujejo od navedenih fotografije.

Oznake: pes obesi, pet zanko, pes tote, moda za hišne živali prevozniki, prevoznik pes, avto sedež pes, primeru hišne potovanja, pet prevoznik nahrbtnik potovanja, pes obesi krzna, kurgo pes zdravljenje vrečko.

Napiši mnenje

Majhen Pes Nosilec Zanko Proste Roke, Hišnih Kuža Prostem Potovalna Torba Tote J2HB

Majhen Pes Nosilec Zanko Proste Roke, Hišnih Kuža Prostem Potovalna Torba Tote J2HB

Podobni izdelki