Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Shanghai Chenhua CHI111 srebro, srebro klorid referenčna elektroda CHI112 Ag/AgCl referenčna elektroda R0303 Povečaj

Shanghai Chenhua CHI111 srebro, srebro klorid referenčna elektroda CHI112 Ag/AgCl referenčna elektroda R0303

€18.97

Nov izdelek

Vrsta Ročno Orodje Deli

Model

opišite

Število

(商品价值的货币表现) cena

CHI111

Ag/AgCl( Srebrna / silver klorid ) Referenčna elektroda

1 Podružnice

150 Element

CHI112

Brez vode Ag/Ag+( srebrna / Silver ionov ) Referenčna elektroda

1 podružnice

150 element

CHI112 silver ion elektroda, brez živega srebra, elektroda, na splošno ne-vodni raztopini, ni rešitev znotraj elektrod, lahko izbrati rešitev, ki jo želite dodati. (Vendar pa ne morete dodati organska topila, posebnih dodatkov, je najbolje, da se posvetuje s proizvajalcem pred nakupom preizkusiti različne snovi plus različne rešitve)

CHI111 srebro klorid elektroda, polnjenje tekočine v stekleni cevi se nasičenih kalijev klorid, pripravljenih rešitev.Lahko se uporablja neposredno

Posebna Opomba: Izdelki, ki ne sme uporabljati v organskih topilih

Srebro klorid elektroda Dodati majhen trik, da tekočina: odstranite stekleni cevi, prvi uporabi brizgo dodajte tekočino v stekleno cev, nato dodamo tekočino za PTFE rokav, nato vstavite stekleno cevko v PTFE rokav.

Magnetno delovanje R0303 je isto, kot da Chenhua CHI111, ki je lažje razstaviti kot Chenhua je CHI111. Po dolgotrajni prodaja kupcem, Chenhua je CHI111 steklena cev je bolj težko, da ne razstavljajte.

R0303 elektrod velikosti: steklena del ima premer 4 mm, steklo del je dolžina 5 cm, je PTFE del ima premer 6 mm, in PTFE del ima dolžino 25 mm.

Tekočine se obrnete na del izdelka je porozne keramike.Ko je vsak elektroda je potegnil iz zaščitni pokrov, ga bo lahko pride do uhajanja.To je normalen pojav.Če elektrod tekoče ušli, je lahko dodal sam.Če stranka ne razume kakovost izdelka, prosim, ne ga kupite.Izdelek uhajanje pripada normalen pojav.

Če calomel elektrod ali srebrno klorid elektroda se uporablja za test alkalne ali kisle tekočine, elektrod bo ionska izmenjujejo z preizkušen kislih ali alkalnih elektrolitov.

Da je, alkalne tekočine ali kislih obratno osmozo v elektrod.

Znotraj elektrod je nasičenih kalijev klorid nevtralne tekočine

Ko določeno količino alkalne ali kisle tekočine je prepojena, elektrod poslabša in se lahko poškodujejo.

Uporabo nasičenih calomel elektrode za merjenje alkalne ali kisle tekočine, ki se v literaturi, je pravilno, vendar ne upošteva škode, ki elektrode.Za elektrode sami, je priporočljivo, da izberete ustrezno elektroda za preizkus ustrezno tekočino.

Živo srebro sulfat test kisla tekočina, nasičenih calomel elektroda, srebro klorid elektroda, test nevtralna tekočina, oksidiranega živo srebro elektrod.Ukrep alkalne tekočine, prosimo, izberite ustrezne elektrode pravilno, tako da ne poškoduje elektrod in vplivajo na testnih podatkov.

Oznake: ag agcl elektrod, agcl elektrod, železov klorid feri klorid, calomel, ag agcl sklic, srebro varilne elektrode, 75 mm steklena cev, ag agcl referenčna elektroda, ag referenčna elektroda, srebrni ioni elektrod.

Napiši mnenje

Shanghai Chenhua CHI111 srebro, srebro klorid referenčna elektroda CHI112 Ag/AgCl referenčna elektroda R0303

Shanghai Chenhua CHI111 srebro, srebro klorid referenčna elektroda CHI112 Ag/AgCl referenčna elektroda R0303

Podobni izdelki