Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! MUKU Kitara Trak za Bas & Električna Kitara z 2 Povečaj

MUKU Kitara Trak za Bas & Električna Kitara z 2" Široko Neoprenske Pad in Nastavljiva Dolžina od 40 cm

€12.76

-40 %

€21.27

Nov izdelek

Vrsta Trak
Številka Modela B52
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka MUKU

Dragi kupec, Zahvaljujemo se vam za nakupovanje v naši Bates Glasbena trgovina, pred nakupom, bi vam

somePROMISE!

1 .Po tem, ko smo poslali paket in poskrbite, da ne boste dobili vaše pakete, vam bomo vse vrnili denar.Tudi če dostave, časovno omejitev, ki smo še vedno lahko nadomestila z vami paypal računa, tako da boste lahko resnično shop tukaj, brez skrbi, losingmoney.

2 .Če izdelek, ki ga je dobil imeli kakršne koli težave , vas prosimo, napišite nam email ali nas pusti sporočilo, preden daš spor ali negativne povratne informacije, zato smo lahko ukvarjajo s čim prej in bolj učinkovito.

3 .Če vam je všeč naša elemente , prosimo, živo, da nam s petimi zvezdicami povratne informacije in pustite drugim, da vedo, kako dobro je tudi, da nas bodo cenili veliko, če veš.

Prosimo, bodite prepričani, da nakupovanje v naši Bates Music store in uživajte!!!

SLOG USTREZA UDOBJE: Bodite load off rame z AirCell tehnologije.Edinstven zraka celice na spodnji ta trak nudijo prilagodljivost in blazine, ki zagotavljajo neprimerljivo trajno udobje.POPOLNOMA URAVNOTEŽEN: 2" široko neoprenske rami pad disperses težo svojega inštrumenta enakomerno čez rame in hrbet, ki omogoča, da igrajo za daljše obdobje brez sev ali nelagodje.Trak konča funkcijo najvišjega razreda stitched usnje za trajnost in varno prileganje na trak gumbi ali trak ključavnice.VLAGO WICKING: Z lova zraka z specializiranih materialov, ta trak leži gladko o ramena in nazaj, premika lahko na obleko ali kožo in odvaja znoj proč, da bi vašo ramo, da diha.NAREJENE, DA TRAJAJO: V BATESMUSIC Kitara Trak ne le ponuja sodoben videz, ampak dolgotrajen design, ki bo izkazalo, da je pametno naložb skozi leta.Podprta z Omejeno Doživljenjsko Garancijo.

1. Vaš denar je plača www.trboje.si po tem, ko ste prejeli blago, www.trboje.si bo dal denar na naš račun .In če se strinjamo, da vrne denar, ki ga je www.trboje.si mu, da vas preveč.Torej, to je varen DEPOZITNI STORITEV.

2. Lahko naredite plačilo za vaše naročilo s Kreditno Kartico, Denar Booker, Money Gram, Banka T/T, Western Union itd.

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO kupnine ALI PONOVNO NAMESTITEV.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.trboje.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Dostava: 1.Zagotavljamo vam, da pošlje blago v 24-72 uro po potrditev plačila, razen počitniških. 2.Mi ladje, ki jih na Kitajskem post,HKpost EMS,DHL,Fedex,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil . 3.Če niste prejeli izdelek po 45 dni,vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi bo vsa naša prizadevanja, da odpravite težavo. 4.Nismo odgovorni za zamude causedby carinskih Uvoznih dajatev,davkov ali drugih customscharges.Garancija: 1.Vsi predmeti, ki imajo 1 leto garancije.ČE vaš nakup ne izpolnjujejo tržne kakovosti, primernosti za namen, ali se ujemajo z opisom, Smo lahko prepričani, da vaše težave je mogoče odpraviti . 2.Za napačno-poslani predmeti, vas Prosimo, da nas kontaktirate v 48 urah po porodu.Bomo poskrbeli, da poda pravilne postavke ali vrniti vse vaše plačilo. 3.Za napako ali napako izdelkih,vas prosimo, da fotografije ali videe,bi pon. ali nadomestila po potrditvi.Bomo samodejno pustite pozitivne povratne informacije, da lahko vsakdo, ki ima dokončanje posla in pustite nam pozitivne povratne informacije. 1.Če vam je všeč naša predmete , vas prosimo, da nas s Petimi Zvezdicami povratne informacije, in pustite drugim, da uživajo preveč. 2.Vaše mnenje je za nas zelo pomembna , če ste nezadovoljni z njim , prosim, kontaktirajte me, prvi namesto dajanja negativne povratne informacije, in na ta način lahko se ukvarjajo z bolj učinkovit. 3. Bomo dal pet start povratne informacije za vsako lepo kupec preveč. 4.Mi prosim email z 'MOJA SPOROČILA" ali "Vprašajte Prodajalca Vprašanja" če imate kakršno koli vprašanje o našem seznamu ali vaš nakup.

Oznake: bas electr, pas kitaro, niz trakovi, kitara zavezujoče in purfling, kitara trak letnik roze, kitara usnjeni trak, bas trak, guardrail, kovinske cevi, električna kitara trak svetlo.

Napiši mnenje

MUKU Kitara Trak za Bas & Električna Kitara z 2

MUKU Kitara Trak za Bas & Električna Kitara z 2" Široko Neoprenske Pad in Nastavljiva Dolžina od 40 cm

Podobni izdelki