Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Nepremočljiva zaklepanje tipk izbirno stikalo rotacijski vklop gumb za vklop na dva ali tri položaj SB5(LA68S XB5)-AG25 Povečaj

Nepremočljiva zaklepanje tipk izbirno stikalo rotacijski vklop gumb za vklop na dva ali tri položaj SB5(LA68S XB5)-AG25

€5.79

Nov izdelek

Blagovna Znamka SANLICO
Certificiranje ce
Garancija Glede na situacijo, določitev
Material Plastični
Značilnosti izbirno stikalo za zaklepanje tipk
Postavka Vrsta Stikala
Trenutno 3A
Številka Modela SB5(LA68S XB5)-AG25
Preklop Vrsta Pritisni Gumb Stikalo
Poreklo CN(Izvora)

Nakup Opombe:

Modeli, ki jih trenutno prodaje so SB5-AG25 in SB5-AG33 .

Če ne želite kupiti zgornjih dveh modelov, vendar želite kupiti drugih posebnih modelov, prosimo, obrnite na nas.Hkrati prosimo, da nam poveste, količine, ki jih potrebujete, moramo potrditi z skladišča.Seveda boste morali plačati malo več za prilagajanje pristojbina, Hvala za vašo podporo in razumevanje!

Ta simbol pomeni, da je tipka je lahko potegnil iz tega položaja.Podobno, ne da bi to s ymbol, ključ ni mogoče potegnil ven.

Ta simbol pomeni, da ko spustite roko iz stikalo, stikalo se bo spomladi se vrniti v prvotni položaj (vrnitev na levo na sliki).Podobno, ne da bi ta simbol, stikalo lahko samo ponastavite ročno.

O Izbirno stikalo: pogost tip je 2 ali 3 fiksne pozicije.Če potrebujete pomlad vrne vrsto, se obrnite na nas za vaše izdelke po vaši meri.Seveda, boste morali plačati dodatne meri pristojbine. O kontakt: NO=Normalno odprt kontakt (Kontaktna IZKLOPLJEN, ko ga ne uporabljajte.), NC=Normalno tesnem stiku (Obrnite se NA ko ne deluje.) O Express možnosti: 1.)Kitajska priporočeno Pošto, Pošti ali www.trboje.si Standardne Dostave, najbolj državi, ki bo prišel na parceli in10-25 delovnih dni. ·Kitajska EMS ,DHL,FEDEX ,TNT, itd.Najbolj državi, ki bo prišel na parceli in7-15 delovnih dni. ·Čas dostave je odvisen od transportne razdalje in vremenske razmere in stavke ali drugih dejavnikov.Ti dejavniki so izven nadzora logistično podjetje.Srečanje teh primerih za dostavo pošiljk čas zamudo, posebne zamudo razlogov, se lahko obrnete na nas, da vam pomaga preveriti.Prosimo za razumevanje!Potrudili se bomo, da vam pomaga! 2.) Morate vedeti, vaša država je davčna politika, preden ga kupite.Uvoz taxe in stroški niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Če potrebujete razumno izogniti nekaj stroškov, zaupajte nam vaš načrt naročanja. 3.) Vsi izdelki bodo v običajni čas dostave roku 2-4 delovnih dni, seveda, obstajajo posebne okoliščine, kot so obvezne počitnice ali posebnih izdelkov po meri, v kolikšnem času se bo razširila. 4.) Vaš naslov za dostavo Bomo lahko dobili le od www.trboje.si.Preden ste plačali, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen.Nismo spremeniti kupca, naslov za dostavo dovoljenja, če ste našli svoj naslov za dostavo je narobe, prosim, preklicati naročilo, spremenite naslov za dostavo in ponovno vzpostavili red.

Oznake: 3 posities stikalo, rekom rotacijski stikalo, hi-fi ojačevalec gumbi, rotacijski preklapljanje gumbi, ozadje za rojstni dan, brooklyn, tipka za izklop, spdt, možnost vnašanja, igra rgb.

Napiši mnenje

Nepremočljiva zaklepanje tipk izbirno stikalo rotacijski vklop gumb za vklop na dva ali tri položaj SB5(LA68S XB5)-AG25

Nepremočljiva zaklepanje tipk izbirno stikalo rotacijski vklop gumb za vklop na dva ali tri položaj SB5(LA68S XB5)-AG25

Podobni izdelki