Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! OR CORDIUM Večno Rose 2021 Novi Trgovini Big Prodaje Cvet Nakit Prstan Polje Darilo Za Dekleta Evropskega Skladišča, Hitra Dostava Povečaj

OR CORDIUM Večno Rose 2021 Novi Trgovini Big Prodaje Cvet Nakit Prstan Polje Darilo Za Dekleta Evropskega Skladišča, Hitra Dostava

€12.93

-50 %

€25.87

Nov izdelek

Zložena Velikost 10*9.5*11 cm
Številka Modela CC-003
Material Akril
Razvrstitev Posušeno Cvetje
Priložnosti Valentinovo
Materiali Večno rose in akril
Blagovna Znamka OR CORDIUM
Pribor Voščilnico in darilne vrečke
Razpletla Velikost 31.5*9.5*10.5 cm
Cvet Slog Cvetna Glava
barve 6 Barve Na Voljo
skladišče V Evropi
Brezplačno Darilo Tea cup & broška
Vrsta Rose
Poreklo CN(Izvora)
Slog Cvet

Novi Trgovini Big Prodaje

Da, Dragi Kupci: da bi zmagal dober ugled in naj kupci vedo več nas (OR CORDIUM), KP-003 serije je zdaj 35% off, nov uporabnik dobi več 10% popusta.Poleg tega je vsaka stranka lahko tudi pridobite $9 Kitajski Porcelan teacup in čudovita broška.Proizvodi, ki se bo post iz Evropskega skladišča in vam bomo ponudili hitrejšo dostavo.Če želite izvedeti več, vas prosimo, stik z nami, najboljšo storitev, ki bo na voljo v roku 24 ur.Hvala vam za izbiro nas.OR CORDIUM na ponudnika storitev.

OR CORDIUM

Te latinske besede, ki pomeni "srce srce", ki prihajajo iz lepa ljubezen prisego: Čas bo vse, kar proč, pa tudi če je moje telo spremeni v prah, moje srce bo vedno z vami.Naše večno rose je izdelana iz visoko kakovostnih Yunnan na Planoti rose.Rose se lahko ohrani tudi za 5-7 let, skozi celico zamenjava tehnologije.Za zdaj smo ustanovili neodvisno sistemi za shranjevanje v Nemčiji in Franciji za izdelke OR CORDIUM blagovne znamke.Lahko bi si zagotovili hitrejšo dostavo.Lahko bi tudi vam z zasnovo izdelkov, DIY prilagajanje, OEM obdelavo na Kitajskem.Dobrodošli, da se pozanima.

Podrobne informacije o CC-003

Velikost(cm):10*9.5*11(prepognjena), 31.5*9.5*10.5(raztegnjeno) Vsebina:1*Rose,1*Akril nakit polje okrašena z rožo, pribor,1*Rjava ovojnico&voščilnico,1*Traku,1*Papirja, darilne vrečke.Darilo:1*Kitajski porcelan teacup,1*Umetni opal Broška.

Podrobnosti o dveh brezplačnih daril

Velikost Kitajskega porcelana čaj pokal: 6,9 cm(višina),*7.5 cm(premer)*200 ml(zmogljivosti) Velikost Umetno opal broška: 7 cm(dolžina)*3,5 cm(širina) Modra broška je na tekmi za CC-003 rdeče in črno.Bela broška je na tekmi za CC-003 šampanjec, ledeniške siva in blede rumene.Roza broška je na tekmi za CC-003 roza.

Pakiranje

Osnovne plošče računalništvo v oblaku-003 se lahko zloži in zaprto za zaščito izdelek dobro.Čaj skodelica je pakirana v neodvisni majhen karton.V broška je pakiran v majhne plastične vrečke in se postavi v nakit predal za shranjevanje izdelka.Vsi elementi so pakirani v 5 plasti izvoz karton.

Obvestilo

Da bi ohranili odlično ogled izdelkov za daljši čas, prosimo, bodite pozorni na naslednje podrobnosti: 1.Ne dotikajte se cvet pogosto. 2.Ne izpostavljajte izdelka na močno svetlobo in visoko temperaturo. 3.Ne vode izdelka ali izpostavi izdelek neposredno na sončni svetlobi za dalj časa. 4.Ne izpostavljajte ptoduct v vlažnem ali prašnem mestu za dolgo časa. 5.Če izdelek odprašimo, prosimo, uporabite hladen zrak iz sušilec za lase blow off prah previdno.Zaradi izdelek je narejen iz onesnaževanje brez rose, in je zasnovan tako, da ostanejo v prvotnem stanju rastlin, medtem ko zbiranje, element, prejmete lahko nekoliko razlikujejo od slike.Zaradi dejavnikov, svetlobe ali zaslonom, je izdelek lahko so rahlo barvno razliko.

Oznake: artifici cvet, fuksija kamna, italija nakit, nemško skladišče, evropa skladišče dostava, eu skladišče, božič prop, skladišče, Preja, cvetje brsti.

Napiši mnenje

OR CORDIUM Večno Rose 2021 Novi Trgovini Big Prodaje Cvet Nakit Prstan Polje Darilo Za Dekleta Evropskega Skladišča, Hitra Dostava

OR CORDIUM Večno Rose 2021 Novi Trgovini Big Prodaje Cvet Nakit Prstan Polje Darilo Za Dekleta Evropskega Skladišča, Hitra Dostava

Podobni izdelki