Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Garancija Politika / plačilo povezava Povečaj

Garancija Politika / plačilo povezava

€30.18

Nov izdelek

Številka Modela Touyinger storitev
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka TouYinger

1. Bomo v celoti preizkusiti vse izdelke pred poslati.Uporaba najboljših materialov za pakiranje, da se zagotovi, da prejema blaga je v dobrem stanju. 2. Če pečat, še Vedno je bila zlomljena, spremenjena ali odstranjena, ali paket pretrgane; prosimo, odprite parcelo, da preverite znotraj vsebine v prisotnosti dostave ljudi.Zavrniti pošiljko, če je blago izgubljeno ali uničeno. 3. Na pošti, prosimo, morajo preveriti težo proti teža podatki o paketu; običajno pišemo pravi teža na paket.Zavrnitev paketa, če je teža je očitna razlika.Ali prosite, post office, da bi dobili ZAKON.Ko se prijavite prejemu, odprite okno za pregled notranjosti vsebino pred objavo ljudi, vprašajte post ljudi, da bi dobili dokaz, če je vsebina različna ali zlomljena.

Večina časa ne boste morali poslati nazaj projektor za popravilo, bomo poslali rezervnih delov in pošiljanje videa, da boste naučil, kako popraviti to.Če ne more popraviti vaš self, bomo poskrbeli za rešitev v 1 delovnem dnevu.FAQ povezavo: Kako, da bi dobili brezplačno brezplačno nadomestne dele za vaš projektor?naročite se na to povezavo in napišite kateri model projektor .Brezplačno deli so na voljo za kakovost težav v garancijski čas, Po naslednjih časa potrebuje za plačilo prevoza : Powerboard, LCD, in polarizer stekla : Po 6 mesecih.Drugi deli: Po 1 letu.Ladijski promet pristojbina ponavadi le približno 5-15 USD za letalom delovnih mest. Če projektor treba poslati nazaj na Kitajsko popravilo ali zamenjavo: V 15 dneh: Prodajalec plača vse, ladijski promet pristojbina; V 6 mesecih: Kupci in prodajalci, plača eden-način prevoza ločeno; Po 6 mesecev do 2 let: kupec plača tako, ladijski promet pristojbina.Ruski kupci lahko dobili neposredno na lokalnega ponudnika:

1. Touyinger 1LCD Projektorji support 2 let brezplačno garancije; 2. Touyinger DLP Projektorji podpora 1 let brezplačno garancije; 3. Touyinger in Projektorji Viewsonic podporo Lokalne garancijo, Optoma in drugi sprejemajo samo garancija na Kitajskem; 4. Dodatna oprema (TV okno, oddaljen, miško, kabel in podobno), ki podpirajo le 6 mesecev do 1 leto (trgovina na debelo in VIP) brezplačno garancijo.

1. Odprl spora, vendar nisem nam je povedal, kaj je problem vaše izdelke; 2. Parcela je v normalnem tranzitu in v Obljubljeni čas, kupec še ne sledi zaporedju, ampak najprej odprl spora; 3. Kupec je napisal napačen naslov, ko kraj, da, povzroči neuspeh dostave, nato odprite spora brez sporočilo za nas.Po kupci prejeli vaše izdelke in souporabljene povezave/store, tudi 5-star povratne informacije, nam, Mi lahko uporabljate 3 mesece brezplačno garancijo.

Prosimo, da papir, ki je napolnjena s spodaj informacije v trgovini na polje, če ne v tej knjigi, ko bomo prejeli, mi ne veste, kdo poslal nazaj.nato lahko povzroči garancija zamude, upam, da boste lahko razumeli.Odredba št.Popravilo / Vračilo Izmenjavo Popravila ( ) Vračilo ( ) Exchange ( ) Opis Težave

Ne ga pošljete preko DHL, UPS, Fedex, TNT ali ekspresne dostave.v nasprotnem primeru, bi lahko nastanejo drago meri dajatve na Kitajskem Vse projektorji razglasi za "Mini LED projektor", Razglasi vrednosti manj kot 100 USD.Za polno nadomestilo, prosimo, pošljite na polni paket nazaj.Če samo na popravilo ali zamenjavo, prosimo, da pošljete le izdelek, brez kakršnih koli dodatkov.V vsakem primeru, prosimo, dobro pack blago brez zaslona crack.

Ime: Jiazong Liu Naslov: Soba, 203, YangMei Cesti ŠT.31, BanTian, Longgang poštna številka: 518129 Mesto: Shenzhen Province: Guandong Država: Kitajska Telefon: +8618589036059 Opomba: preden pošljete nazaj, pls, mora se obrnite na spletno storitev za potrditev razglasi vrednost in razglasi ime.

prenesete ga lahko računa od spodnjo povezavo (Pls kopirajte povezavo do vašega spletnega brskalnika):

invoice.docx:

račun.pdf:

invoice.xlsx:

Oznake: touyinger t4, touyinger t3s, touyinger t6, touyinger android, touyinger s7, projektor touyinger x20, td96 touyinger, 5000mah touyinger, touyinger m19k, touyinger t7k.

Napiši mnenje

Garancija Politika / plačilo povezava

Garancija Politika / plačilo povezava

Podobni izdelki