Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 6400mAh 3,7 V Li-ion Tablični RAČUNALNIK Baterijo HB3S1 Za Huawei MediaPad 10FHD S10 S101U S101L S102U Baterije SanErqi Povečaj

6400mAh 3,7 V Li-ion Tablični RAČUNALNIK Baterijo HB3S1 Za Huawei MediaPad 10FHD S10 S101U S101L S102U Baterije SanErqi

€14.22

Nov izdelek

Združljiv Blagovne Znamke Huawei
Paket Da,
Sestavnega Dela Baterija
Blagovna Znamka SanErqi
Zmogljivost baterije 6400mah
Številka Modela HB3S1

Podrobnosti Baterije 1. Visoka kakovost baterije Jedro z 3 leta garancije 2. Preizkušen in 100% dobro 3. V času dostava s številko za sledenje 4. 1 Dan z dostavno po plačilo potrjen 5. Najboljši po-storitev 6. Velika količina na zalogi IZBRATI NAS , NI SLABIH POVRATNIH informacij .Smo strokovna ekipa na vsakega baterijo, da se zagotovi njena napetost in dobro deluje .

in bomo poskušali naše najboljše, da bi vsak stranke zapustile 5 star postive povratne informacije !Seznam vsebine : 1 kos, pa je baterija s 1 orodja za brezplačno darilo

Dostava

1. Mi ladja v Alixpress je naslov SAMO.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Alixpress se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.

2. Da bi dostavo vašega paketa, hitro in natančno, vljudno prosimo, da nas je zapustil telefonsko številko, ko ste plačali, cenijo!

3. Trudimo se po naših najboljših močeh vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od Kurirska Podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Hvala vam za vaše razumevanje.

4. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Vrnitev

1. Ta postavka zajema eno leto garancije.Če niste zadovoljni z nakupom, z veseljem vam bomo, da bi z izmenjavo ali vračilo v 7 dneh.

2. Za vsako zamenjavo ali povračilo denarja, bomo morali izdelek, ki mora biti v svoje prvotno stanje, tudi polje, in ves pribor.Kupci, ki je odgovoren za vračanje ladijskega stroškov .

3. Prosimo, kontaktirajte nas, preden se vrnete izdelek, vam bomo ponudili pravi povratni naslov.

Povratne informacije

1. Naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec in prijetno nakupovanje pri nas.

2. Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev, vaš komentar je zelo pomembno v naši poslovni uspeh.Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Oceno 5.

3. Če niste zadovoljni z nakupom, na kakršenkoli način, vas Prosimo, da nas priložnost, da odpravite vse težave.Razumemo zaskrbljenost in nezadovoljstvo morda so, in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave

Oznake: 1200mah baterijo 3, 7 v, poverbank, baterija teclast, tablete asus baterije, 3.7 v baterijo tabličnega, baterija tabličnega, baterija 7000mah za tablični računalnik, nomi tablet baterije, maxoak tablet baterije, 15-palčni monitor.

Napiši mnenje

6400mAh 3,7 V Li-ion Tablični RAČUNALNIK Baterijo HB3S1 Za Huawei MediaPad 10FHD S10 S101U S101L S102U Baterije SanErqi

6400mAh 3,7 V Li-ion Tablični RAČUNALNIK Baterijo HB3S1 Za Huawei MediaPad 10FHD S10 S101U S101L S102U Baterije SanErqi

Podobni izdelki