Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Moški Ženske Stiskanje Kolesarjenje, Tek, Golf odbojka Šport Toplejše Noge in Roko Rokav Kritje UV Zaščita pred Soncem Noge in Roko Rokav Povečaj

Moški Ženske Stiskanje Kolesarjenje, Tek, Golf odbojka Šport Toplejše Noge in Roko Rokav Kritje UV Zaščita pred Soncem Noge in Roko Rokav

€10.96

-47 %

€20.68

Nov izdelek

Dejavnost Kolesarjenje/Outdoo
Sezona VSE
Opomba Vsebina paketa Noge rokave in rokavi
Postavka Vrsta Leg Ogrevalnike
Poreklo CN(Izvora)
Dolžina Regular
Velikost M/L/XL
Material Spandex
Funkcija Dihanje/Quick Dry/Anatomsko Design/Zelo
Fabric materiala 85%Poliester/15%Spandex
Šport Tip Kolesarjenje
Priložnosti Na prostem/Prosti čas Šport/kolesarstvo
Spol Unisex
Neto Teža 0.17 kg
barve Zelena/Črna/Bela/Siva

* Delamo vsak prizadevanja za zmago vsaki zadovoljstvo kupca.Če imate težave z vašim nakupom, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi, bomo to najbolj rešiti vaš problem.Najlepša hvala za vaše prijazne razumevanje & sodelovanja. *Imamo svoje tovarne, z absolutna cenovna prednost, dobrodošli na debelo. *Postani fan te trgovini, lahko imajo boljše popusti.Dobite lahko tudi fan kuponov na 15. dan v mesecu, tako da lahko kupite več in boljše izdelke.

It ' s stiskanje, zagotavlja ustrezne ravni površinski tlak poveča promet in povečanje prenos kisika, izboljšate svojo moč, hitrost in vzdržljivost.Lahki in packable noge in Roko grelniki za vodenje ste toplo v hladnem vremenu in za UV zaščito na soncu.Tkanine, ki je zasnovan tako, da aktivno sodelujejo, da pomete proč znoj in vztrajati vi suho in kul.Šport-specializirani elastičen material noge, lisice - zagotavlja varno in optimizirati fit.Odlično šivanje proces s 4 igle in 6 niti.Non-slip silikonski pas na zgornjem delu stegna.UV Zaščita do SPF 40, zaščito pred soncem.Funkcionalne leto, praktično.

Ime izdelka: Šport Noge Rokav/Športne Roko Rokav Funkcije:Dihanje, Quick dry, Anatomsko design, Zelo Material: 85% Poliester + 15% Spandex Barva: Črna, Siva, Zelena, Bela Sezona: VSE Velikost: M, L, XL (Pls glejte podrobne meritve od zgoraj velikost grafikona) Spol: Unisex Uporaba: Primerna za prosti čas na prostem športi, kolesarjenje, jahanje, tek, itd.

1 par Športnih Noge Rokav in 1 par Športnih Roko Rokav

Sprejeti Depozitni tukaj.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Prosimo, da izpolnimo vaše plačilo v roku 7 dni po dražba konča.Če ne želite element po oddaji naročila, tako vas prosimo, da stik z mano, da naročilo prekliče.Dobrodošli na debelo!

Čas dostave: Element, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po prejemu vašega plačila preko Kitajske Pošti ali HK Post in se običajno traja 15-50 delovnih dni za prihod.Prosimo, upoštevajte, mednarodni dostave je zelo odvisna od Kurirska Podjetja in Lokalne navade/Dolžnosti.Če čas dostave je presegla vaša pričakovanja, prosim vas prosimo, da me kontaktirate za pomoč.Smo tudi ponudbo z DHL, UPS, EMS express dostava, v katerih boste morda morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Kontaktirajte me za podrobnosti pristojbine, preden bi (telefonska ŠT.je potrebna za mednarodno express ladijskega prometa, prosimo, upoštevajte, da je vaša telefonska št.medtem ko plačuje.) Opozorilo: Prosimo, vključno z naslednjimi podatki z vaše plačilo: Vaš ime in priimek Vaš celoten in točen naslov in poštna številka Telefonsko številko (post office zahteva strank telefonsko številko za mednarodno dostave)

Vrnitev,ReplacementReturn zahtevo se sprejme v 15 dneh po tem, ko kupec prejme blago. (Razen izdelane škodo ali nepravilne uporabe). 100% denar nazaj zagotovljena!Prosim, da me kontaktirate za vrnitev podrobnosti pred odhodom kakršne koli povratne informacije in nizko DSR rezultate, hvala.

100% zadovoljstvo zagotovljeno, prosimo, kontaktirajte me prvi, če niste zadovoljni z nakupom.Moj končni cilj je, da ostanejo zadovoljstva v vsakem od svojih nakupov.Če ste zadovoljni s svojo storitvijo, vljudno prosim, pustite me pozitivne povratne informacije in 5 točk DSR.Najlepša hvala!

Oznake: penis stiskanje rokav, Izposoja Kickstand, li ning, moški čevelj, veliko obešalnik, stopala toplejše, kolena toplejše za zimo, kolo leg ogrevalnike, noge pad, leg ogrevalnike pou, gleženj toplejše.

Napiši mnenje

Moški Ženske Stiskanje Kolesarjenje, Tek, Golf odbojka Šport Toplejše Noge in Roko Rokav Kritje UV Zaščita pred Soncem Noge in Roko Rokav

Moški Ženske Stiskanje Kolesarjenje, Tek, Golf odbojka Šport Toplejše Noge in Roko Rokav Kritje UV Zaščita pred Soncem Noge in Roko Rokav