Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Debelo 20PCS retro okrogla sončna očala ženske, moške blagovne znamke oblikovalec sončna Očala za ženske Zlitine ogledalo sončna očala Povečaj

Debelo 20PCS retro okrogla sončna očala ženske, moške blagovne znamke oblikovalec sončna Očala za ženske Zlitine ogledalo sončna očala

€20.69

Nov izdelek

Objektiv Širina 48 mm
Spol ŽENSKE
Poletje slog, sončna Očala
Sončna Očala Okrogla Sončna Očala
Številka Modela 6868
Okvir Material ZLITINE
Leče, Optični Atribut Anti-odsevni
Objektiv Višina 45mm
Lunettes de Soleil femme Homme
Postavka Vrsta Očala
Blagovna Znamka HDTANCEN
Ime Oddelka Za odrasle
Slog KROG
Leče Material Plastični
Očala Tip Sončna očala
Pakiranje

DOBRODOŠLI V HDTANCEN TRGOVINA Pakiranje: 20PCS Opomba: Če izberete NO18, prosimo, pozorni na barvo.Če ni, upoštevajte, barve, Vedno poslati naključne barve.

Čas poštnine bo zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne carinskih dajatev.Hvala vam za vaše razumevanje.

Napovedi:

Vsi naši elementi so preverjene in pakirani v dobrem stanju pred odpremo.

Smo 100% Garancijo na Zadovoljstvo vseh naših strank.Če najdete kakršen koli problem z naše elemente, prosimo, ne oklevajte v obrnete na našo pomoč strankam v roku 7 dni po prejemu artiklov.Mi bomo poslali, da vas drugi za brezplačno ali se vrniti nazaj svoj denar.

Storitve za stranke je za nas zelo pomemben.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našo storitev in izdelek, pričakujemo pozitivne povratne informacije in 5 zvezd podrobne ocene prodajalca, Bomo naredili enako za vas.Če imate kakršne koli težave ali niste zadovoljni z našim izdelkom in storitev, vas prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli pred pustite druge povratne informacije, vam bomo odgovorili v roku 24 ur.Hvala!Uživajte tukaj!

Toplo Nasveti:

1.Če želite nakup velike količine, pls stik z dobavitelji.

2.Prosimo, poskusite zagotoviti čim podrobnejše informacije za naslov,kot so poštna številka,domača telefonska številka in številka mobilnega telefona.

3.Saj je razlika med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo vam, da slog je enako, kot je prikazano na sliki.

Obvestilo:

1. Če obstaja kakršen koli problem z našim izdelkom, lahko zaprosi za vračilo v roku 7 dni po prejemu artiklov.Prosimo, obrnite na našo customer service najprej, preden se vrnete ali odprtih konfliktov, je proti nam.

2. Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, ali tisti, ki nočejo, da bi nadomestila.Kupec je odgovoren za vse dajatve, ki so se pojavile v procesu.

3 .Če boste dobili poškodovane blaga ali narobe, pls, pošljite nam izdelek paket in fotografijo nam takoj Nato se bomo ali vračilo za vas.

Če ste zadovoljni z našim izdelkom, vas prosimo, da nas s petimi zvezdicami povratne informacije.Na katero koli vprašanje, pls, kontaktirajte nas takoj

Imajo dober dan, hvala

4.Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja.

Prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

5.Barve imajo lahko razlika, saj različne zaslona,prosimo za razumevanje.

6. Pozdravljamo kupci po vsem svetu.

7. Dostavo: po vsem svetu.

Oznake: sončna očala folije, gqfas sončna očala, cs sončna očala, rayitos sončna očala, bafan sončna očala, efe sončna očala, rebun sončna očala, colnels sončna očala, bolato sončna očala, tin sončna očala.

Napiši mnenje

Debelo 20PCS retro okrogla sončna očala ženske, moške blagovne znamke oblikovalec sončna Očala za ženske Zlitine ogledalo sončna očala

Debelo 20PCS retro okrogla sončna očala ženske, moške blagovne znamke oblikovalec sončna Očala za ženske Zlitine ogledalo sončna očala

Podobni izdelki