Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 33 cm Bilance Blazine Joga Masaža Mat Balance Pad Tapetništvo Zgosti eksplozijam Gleženj Rehabilitacijo Mat S črpalko Povečaj

33 cm Bilance Blazine Joga Masaža Mat Balance Pad Tapetništvo Zgosti eksplozijam Gleženj Rehabilitacijo Mat S črpalko

€8.90

-38 %

€14.36

Nov izdelek

Številka Modela YL192469
Poreklo CN(Izvora)
Uporablja Fitnes Oprema Drugo

Značilnosti:

*1. Bilance mat vstane.Stati na balance pad ali blazine na eno nogo, da vaše telo stabilno.Lahko tudi zaprete oči, da bi stimulacijo proprioceptive živce bolj intenzivno, ki bo prinesel več novih izzivov jedro stabilnosti.

*2. Čepenje na eni nogi.Stoji na eni nogi, upognite bokov navzdol in ne širijo kolena iz prste za zagotovitev noge so na nogah.Dodajanje k težavnosti je, da lahko stojijo na balance pad ali blazine za dokončanje čučanj.

*3. Balance pad bilance.Sit na dan bilance pad ali mat in ravnotežje s trojk.Držite roke na hrbtu svoje telo, zaostritev mišice pasu in trebuha, počasi dvignite eno nogo, nato pa dvignite drugo nogo in nato zapustijo vaše roke.Vaš hrbet naravnost.ohranili ravnovesje.

*4. Vaje z nogami na tehtnici žogo.Kraj vaše noge skupaj na dan bilance kroglo, držite tleh z obema rokama, in roke, v 90-stopinjskim kotom telesa; hrbtenice, vztraja pri svojem normalnem položaju, vzporedno s tlemi; nadzorno telo, brez spreminjanja kota; ohraniti enotno sape brez zadušitve.Za nadaljnje povečanje težavnosti delovanje, z eno roko podporo lahko uporabi.

Specifikacija:

Premer: 33 cm

Teža: 900 g

Material: Visoko kakovostni eksplozijam PVC

Barve, kot je prikazano

Dodatki: Inflator

Seznam Izdelkov:

1 * joga bilance blazine; 1 * črpalka

Opomba:

1. Vse slike so bile strokovno umerjen, vendar pa zaradi svetlobi in različnih zaslonu naprave, nastavitve, slike in predmeti, ki jih vidite, so lahko odstopanja, prosim, odpusti mi.

2. Podatke je ročno meri, lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

Oznake: vrečko joga, yogamat vrečko, masaža joga mat, Blazine, big joga mat, ravnovesje de, pohištva, tapetništvo, akupunktura, masaža kit, klop telovadnici, velika balance pad.

Napiši mnenje

33 cm Bilance Blazine Joga Masaža Mat Balance Pad Tapetništvo Zgosti eksplozijam Gleženj Rehabilitacijo Mat S črpalko

33 cm Bilance Blazine Joga Masaža Mat Balance Pad Tapetništvo Zgosti eksplozijam Gleženj Rehabilitacijo Mat S črpalko

Podobni izdelki