Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Rylanguage Ženske Svetlečim Črnim Legging Jeseni Ženske Push Up Slim Dokolenke Visoko Pasu Stretchy Mehko Velikosti Ženske Dokolenke Povečaj

Rylanguage Ženske Svetlečim Črnim Legging Jeseni Ženske Push Up Slim Dokolenke Visoko Pasu Stretchy Mehko Velikosti Ženske Dokolenke

€5.29

-30 %

€7.66

Nov izdelek

Številka Modela Ženske Dokolenke
Vzorec Tipa Trdna
Debelina Tanko (Poletje)
Slog Priložnostne
Pas Visok Pas,Nizek Pas
barve črna
Legging Push up,Slim
Funkcija Suh,Tesen
Hip-Slog Redni
Paket Velikost 23cm x 20cm x 3cm (9.06in x 7.87in x 1.18in)
Tkanine Super Stretch
ŠIV ŠIV
Package Teža 0.1kg (0.22lb.)
Postavka Vrsta Dokolenke
Vrsta Tkanine Pleteno
Vrsta Enote kos
Izdelek Ženske Črna Legging
Material Najlon
Velikost S-M-L-XL-2XL-3XL
Spol ŽENSKE
tkanine sestava 80%Najlon,12%Poliester,8% Spandex
Dolžina Ankle-Length
Poreklo CN(Izvora)
Pas Tip visoko
Spandex Visoko Spandex(>20%)

S-XXL Plus Velikost Ženske Svetlečim Črnim Legging Jeseni Ženske Push Up Slim Dokolenke Visoko Pasu Stretchy Mehko Velikosti Ženske Legging

Postavka Vrsta:Sijoče Črno Legging

Velikost:S-M-L-XL-XXL 3XL

Tkanine Sestava:80% Najlon,12%Poliester,8%Spandex

Super stretch,Visoka Moda

3XL 94 CM 74-102CN 94 - 120 CM 85-90 kg

Opomba 1: 1 inch=2.54 cm,1 cm=0.39 palčni

Z razliko metoda merjenja,Prosimo, dovolite 1-3cm v velikosti deviationthe razlika v rement metoda,Prosimo, dovolite 1-3cm v velikosti odklona.

1.DOSTAVA PO CELEM SVETU.(Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3.Smo Le Ladja potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se Mora Ujemati vaš naslov za dostavo.

4.Je morda nekoliko razlika v barvi,zaradi računalnik, nastavitve zaslona.Slike so za naše referenčne samo.

5.Storitev Tranzitni Čas, Ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki,Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6.Če še niste prejeli pošiljko v 30days s plačilom,Prosimo, kontaktirajte nas,Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori,Naš cilj je Zadovoljstvo strank.

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejela,če ta element v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo kupnine ali zamenjave,ni Izjem shipping stroški so kriti s tako kupec in prodajalec na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje,Posebni razlog za vrnitev,in vaš PAD#.

3.Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalni znesek protiponudb po prejemu postavke v izvirno stanje in packaing z vse komponente in pribor vključen,ko potem kupec in prodajalec preklic transakcije iz www.trboje.si,lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.Bomo nosi vse stroške prevozov če je predmet, ki je ne oglašuje.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo se obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije.tako, da bomo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

'

Oznake: modrc, legging vaja, krilo kariran, pospartum visoko pasu leggins, odtenek ženske dokolenke, hlace ženske, moške dokolenke xxxxl, ženska folijo dokolenke, visoko čakal, dokolenke, legging velikost xxl.

Napiši mnenje

Rylanguage Ženske Svetlečim Črnim Legging Jeseni Ženske Push Up Slim Dokolenke Visoko Pasu Stretchy Mehko Velikosti Ženske Dokolenke

Rylanguage Ženske Svetlečim Črnim Legging Jeseni Ženske Push Up Slim Dokolenke Visoko Pasu Stretchy Mehko Velikosti Ženske Dokolenke

Podobni izdelki