Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Sadje Kuhinja Dinning Stenske Dekorativne Slike Apple Oranžna Šipek Sodobno Tiskanje Oljna Slika 3 Plošči Ni Uokvirjena Povečaj

Sadje Kuhinja Dinning Stenske Dekorativne Slike Apple Oranžna Šipek Sodobno Tiskanje Oljna Slika 3 Plošči Ni Uokvirjena

€7.55

-52 %

€15.73

Nov izdelek

Slog Sodobno
Okvir No
Frame mode Brez okvirja
Podporne Baze Platno
Obrazec Skupaj
Blagovna Znamka CLSTROSE
Predmeti Še vedno življenje
Material Platno
Oblika Kvadratni
Vrsta Platno, Saj
Kaligrafija in slikarstvo tip Platno Slikarstvo
Medij Olje
Tehnika Spray Slikarstvo

začetek

konec

Priljubljena Iskanja : Iskalni Izrazi, ki sem jih do drugih tiskanih slikarsko platno, Cvet - Sadje Krajine-Seascape Letnik-Klasično Moderno-Slika Povzetek-Cartoon Živali-še Vedno Življenje

Ogledate si lahko tudi naš sorodnih proizvodov ali kategoriji poiščite podobne postavke na tiskano olje slikarsko platno ali ročno barvanje slikarsko platno stenske nalepke

Velikost: Vsak kos velikost je 20x20cm / 30x30cm / 40x40cm / 50x50cm/ 60x60cm ; 1 set vsebuje 3 kose

Velikost Margin : Vsaka slika ima 3-5 cm dodatno beli rob, v 4 strani

Velikost Enote: centimetrov (CM) (upoštevajte cm kot velikost izdelka)

Spoštovani zavarovanci,če potrebujete drugo velikost,pls stik z nami!Materiali: Visoko kakovosti nepremočljiva platno in okoljske črnilo Slog: kombinacija slikarstvo Uokvirjena: Ne (Če potrebujete uokvirjena ,prosimo, kontaktirajte nas za več podrobnosti) Je prilagojen: Da (Prosimo, obrnite na nas ,mi vam lahko vse barve in velikosti slik)

OPOMBA: 1. Kot svetlobne učinke, barvo predmetov mogoče malo razlikuje od slike. 2.To odlična kakovost platno, tisk je brez znotraj in zunaj okvir, da dol, stroške prevozov, vendar je ta velikost je običajno photoframe velikosti in jih lahko pripravite okvir enostavno.Če želite drugo velikost,prosimo, obrnite na nas. 3. Slikarstvo je ne ročno , je natisnjena s stroji . 4.Package: Papir cevi ( Vključno s slikarsko platno, Vendar ne mat, ne znotraj okvirja, št zunaj okvirja )

Opozorilo: Smo samo prodati brez okvirjev slikarstvo jedro, ne, vključno z okvirji .Vsako sliko jedro je 5 cm prostora za 4 strani.Po tem, ko ste dobili svoj predmet,lahko namestite slikarstvo jedro z lesenim okvirjem ali slika z druge slike.Prav tako lahko obrnete na nas, za naš okvir lesa.

Plačilo 1. Celotno plačilo mora biti plačan v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo. 2.Sprejemamo Alipay,Zahodne Unije,TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI Pošiljko 1, Če nudimo brezplačno dostavo, naročila, bo poslana z Hongkong Post Air Mail ali Kitajska Post Air Mail v 15-20 dni(normalno stanje). 2. EMS je naša prednostna način dostave preveč, tudi UPS,DHL,Fedex,TNT, ki so na voljo.Lahko izberete način, ki vam je ljubše, vendar bodo stroški dodate na vašo nabavno ceno. 3. Mi bo dostava blaga je v roku 3-5 delovnih dni po plačilu preveriti.Toda časa obdelave za določenem vrstnem redu, ki bo odvisna od izdelka, poraba in zaloge stanje.Predvsem, določenem zaporedju časa obdelave je 5 do 10 delovnih dni. 4.Stranke lahko preverite blago, če je to v tranzitu skozi sledenje ŠT.Če je niste dobili blaga po 30 dneh,se obrnite na nas za situacijo, vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. 5.Čas dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov,to lahko traja do 20 delovnih dni.Referenčne informacije, kot je opisano spodaj Prijazno Opomnika 1.Prosim, pustite vaše Podrobna Dostavo Naslov Pravilen, Telefonska Številka in E-pošto, tako da bomo lahko vizitko, ki ste jo z vsako težavo pravočasno. 2.Kupcu so odgovorni za vse davke in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In blaga, bodo Označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev. 3. Izdelkov slik na naši spletni strani so prikazani za stranke,\\\ " referenčna,najbolj so fotografije snovi predmeta.Ste vedeli, ker kamere,fotografska tehnologija,računalnik, monitor in druge dejavnike,tako barvo nekaterih izdelkih je le malo razlik z materialom, ki so predmet.Povratne informacije 1.Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za izbiro naših izdelkov,strokovne službe za vas začne od naročila plačilo za preverjanje.Želim vam srečno nakupovanje 2.Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja o izdelkih ali naše storitve,in se obrnite na nas PRED odhodom negativne povratne informacije,se bomo potrudili, da vam ponudimo zadovoljni rešitev. 3.Prosimo, da nam 5 zvezdic, če ste zadovoljni,zahvaljujemo za vašo podporo na to.

Oznake: orhideja bonsaj dekor, granatno jabolko dekor kovin, granatno jabolko lesni dekor, granatno jabolko okraski etsy, granatno jabolko keramični dekoracijo, platine okraski dekor, posterers doma dekor, rože keramika dekor, topiary cvet dekor, cvet vinske trte dekor.

Napiši mnenje

Sadje Kuhinja Dinning Stenske Dekorativne Slike Apple Oranžna Šipek Sodobno Tiskanje Oljna Slika 3 Plošči Ni Uokvirjena

Sadje Kuhinja Dinning Stenske Dekorativne Slike Apple Oranžna Šipek Sodobno Tiskanje Oljna Slika 3 Plošči Ni Uokvirjena

Podobni izdelki